26

Анонимен

преди 8 години

Драхмата ли се връща ? И к'во ша праим с еврата ? В Бурканбанк ?

25

до 55

преди 8 години

Да имаш най големият търговски флот в света, това не е шега работа!-И кой има най-големия търговски флот в света? Жокер, не е Гърция.

24

супер

преди 8 години

Ако не постигнат споразумение, от следващата седмица банкоматите в Гърция ще пускат по един геврек за гладните гърци - хуманитарна помощ от ЕС.

23

123

преди 8 години

Германия да не забравя че във всв не е платила репарации а и за плана "Маршал" да не се правят на толкова велики

22

Анонимен

преди 8 години

ИЗХОДА Е САМО ЕДИН ЗА ГЪРЦИТЕ. ЗАТЯГАНЕ НА КОЛАНИТЕ И СВАЛЯНЕ НА СТАНДАРТА ПОД МУТРОЛАНДСКИЯТ. СЛЕД КАТО СВАЛЯТ ПО 20 КГ ОТ ТЕЛЕСНОТО СИ ТЕГЛО И ЗАБРАВЯТ СА УЗАКИС И СИРТАКИС СЛЕД ОКОЛО 25 ГОДИНИ ЩЕ НИ СТИГНАТ ПО ДОХОДИ.

21

Човек

преди 8 години

Маските падат.... черните плъхове (ХДС) с псевдо социалната си опашка (СДП) целят раздаването на гръцките активи на "наши" хора.... Факт е, че не могат да изгонят Гърция от евро зоната, а още по-малко от ЕС.

20

(-_-)

преди 8 години

До АнонименТака де, ама нали трябва да изръмжат, да не вземат да си помислят хората, че Германия все още е окупирана.. абе, цирк!

19

antrax

преди 8 години

Има два начина - единият клякат и започват да бачкат като всички нас или глад

18

(-_-)

преди 8 години

А, баба Меркел какво мисли по въпроса?

17

преди 8 години

OXI, Бохи, NeinНаправихте си референдумче, горихте европейски знамена, сега се оправяйте. Искайте си пенсиите и заплатите от Варуфакито и Ципурата.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Шоибле не луд. Дали Гърците ще са съгласни за GREXIT, никой не ги пита. Като няма 3 програма няма и пари в банкоматите. Така че щат не щат трябва да печатат Драхми или някакви хартийки.

15

Анонимен

преди 8 години

Какво стана сегаГърция не иска да си приватизира държавните предприятия, нито иска да иска ЕРПта , нито си продава пристанищата на безценица.....и германеца недоволен

14

хах

преди 8 години

гърция бързо ни настига хахаха

13

Съгласие

преди 8 години

До фактТо не би било никак лошо и България да се управлява директно от Германия още на момента. Че ако не започне Германия да ни управлява веднага и нас скоро ни чака новогръцката трагедия.

12

V. Katsolanis

преди 8 години

До Василевgermanica ima dava 300milarda reparaci vii susto vasi mongolski ordi paliha ubiistvaha i kradase

11

факт

преди 8 години

Гърция трябва директно да се управлява от Германия - само тогава нещата ще започнат да се оправят.

10

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Мдааам! И докато се върне то вече ни еврозона ни евросъюз! Да ни е честит поредният мъртвороден проект. Така ще е. От съберичаркове нищо не става.

9

Анонимен

преди 8 години

До V. KatsolanisДобър ви път. ВЪВ ВРИКС ще берете парите по дърветата както се берат крушите.

8

супер

преди 8 години

Германското финансово министерство препоръчва наред с други неща Гърция да прехвърли активи в размер на 50 млрд. евро на доверителен фонд, който да ги продаде и по този начин да намали дълга.-Който фалира му разпродават имуществото!

7

Сократес

преди 8 години

И двата варианта на Шойбле са напълно приемливи за държавите от ЕС и са напълно разумни и осъществими. За разлика от всичко предлагано до момента.Но какво ще правят гърците сега с корумпираните си политици, които фалшифицираха дефицити, бюджети и прехвърляха частен дълг като държавен.Дали ще ги накарат да изпият отровата по стара гръцка демократична традиция?А какво ще правим ние с корумпираните си политици? Не е лошо да действаме превантивно.