17

Анонимен

преди 9 години

да живее олигарсията управлявана от ционисти

16

ИСТИНАТА

преди 9 години

Не, че съм подстрекател, ама си мисля, ако тези мъжаги щурмуват парламента, президенството и министерски съвет КОЙ ще ги спре ?! :) :) :)

15

до 11

преди 9 години

пич имам роднина граничар и да ти кажа спрете с тия градски легенди ! заплатата им е 649лв+120 за храна от тях като им махнат данаците .... а за 20те пенсии полицаите 20х649 и мани данаците яката работа ... а колкото до годините 60 годишни граничари,пожарникари освен да ви го пожелая друго не мога ....

14

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Браво на полицаите !Така се бори човек за правата си !Другите явно сме доволни от живота си и затова не протестираме.

13

Анонимен

преди 9 години

Докажете го, 8-ми в света сме по брой на полицаи на глава от населението, а депутатите са само 240...

12

ист

преди 9 години

Полицаите стачкуват, престъпниците върлуват, народът беззащитен. На пагона да му е добре, народът гайлето сам да си бере.

11

Анонимен

преди 9 години

Вие сте слуги на *** и клатите БГ.

10

Анонимен

преди 9 години

Щом в една държава и полицаите излязат на протест, значи положението в тази държава наистина е много сериозно.Опрял е ножът до кокала, както се казва и колкото и да се опитват Бокомедиите и Бокотелевзиите да скрият този факт, той се вижда. И без дрон дори.

9

Анонимен

преди 9 години

Тия смелчаци освен да набият някой протестиращ пенсионер и то само ако са 50 :1 за друго не стават плазмодии.

8

Анонимен

преди 9 години

МВР ще заснеме с ДРОН днешния протест на полицаите.Ще има май уволнявки. Цветанов ще ги разчисти набързо. Защото за никого не е тайна, че той е истинският вътрешен министър, макар и на сянка. Лелката е само за парлама.

7

ss до 1

преди 9 години

мноо ме кефят такива като теб дето са на принципа " Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" , дребнави и зависливи човечета като теб бол за сажаление :) кво ти пречат хората? или злобееш ,че ти си послушко и дупе нямаш да устояваш правата си?

6

Анонимен

преди 9 години

Пращайте войската да измете тая *** че ми писна да слушам за някакви пенсии, пари няма и няма да има заради същите тия политици дето им слугувате.

5

Анонимен

преди 9 години

Борисов,като се завърне от Баку ще се срещне с синдиката на полицаите и ще им каже - "Прави сте да стачкувате имате право и избор за това , ще се уморите сами и ще разберете,че не можете да направите нищо по въпроса".Ще им замаже очите,както при другите стачки и с това ще се приключи.Цялото чудо за три дни.Борисов е ясен,като бял ден.

4

Х

преди 9 години

Като протестират пред парламента ще им пуснат ли жандармерията да ги побие малко,защото когато други протестираха тези бяха в първите редици на биещите.

3

Анонимен

преди 9 години

Бойче, не усещаш ли, властта ти се клати сериозно. Ако наистина полицаите стачкуват и 3дни си аут. Времето ти изтече. Трябват умни, скромни и решителни ръководители не като теб задълбочили хаоса и мизерията. Какво ще направиш сега? Надупи се на Американците и загубихме Ю поток. Подкрепи санкциите срещу Русия да угодиш Еврогейския съюз и загубите са милиарди, ужасно за обедняваща България. Какви компепсации получихме освен, че те потупаха по рамото.15 г не си влизал в магазин, ти живееш на Луната

2

Анонимен

преди 9 години

Тия слуги на политиците са не само слуги ами са едни крепостни селяни за едната пенсия даже не могат да напуснат бесполезни неграмотни нискоквалифицирани *** тия и за портиер на паркинг не стават .

1

Анонимен

преди 9 години

А как постъпихте в МВР. Писахте ли "Моля да бъда назначен ...." Е, има и изход, ако не Ви изнася.