96

Анонимен

преди 9 години

Сега и един паметни на Крум страшни на мястото на окупационата съветска армия няма да е зле

95

VVV

преди 9 години

БСП=ДПС=атакА=Евророма

94

Иван Владислав

преди 9 години

Чи добрей, ве!

93

Арон

преди 9 години

До 108 АнонименТи в шокова ситуация пулиш ли се или се натъжаваш леко?

92

Анонимен

преди 9 години

До БългаринКой ти казва,че това нещо е българско? Бг цар би стоял гордо, с изправена глава, с изправени рамене и меча му би бил изваден от ножницата ,готов за бой в ръката му, и очите му не биха светили като зомби. И името на царя би било Иван Асен втори, или Калоян, или Симеон,а не Самуил. Ти не знаеш кое е българското. Има кофти послание в този паметник на поражение, на робство, на край на една държава ,на един живот, на слепота и зомбиране.

91

Анонимен

преди 9 години

Много страшен бе. Не съм виждал таласъм но си го представям точно така. Нещо по класическо щеше да е по добре. В края на краищата идеята е не да видим колко е талантлив автора а да засвидетелстваме почитта си към Самуил

90

Ъъъъъ

преди 9 години

Браво ГЕРБ, продължавайте в същия дух и скоро ще ги настигнем макетата. Само да ви напомня, като строите толкова много поне да е бароков стил. Сега останаха да се направят паметници на Климент Охр., Кирил и Методий и брат му, Ал. Македонски и т.н. Всички със светещи очи, а ФЪндъка да дърпа шалтера на уличното осветление в район център, тъкмо ще се пести от ел. енергия, понеже другия клоун герберски Плевнята говореше нещо за енергийна ефективност!

89

Анонимен

преди 9 години

Абе да не го е правил Ръджи Вешидов. Такова нелепо нещо може да сътвори само той.

88

Радослав от Сф

преди 9 години

Заядливите червени *** на БСП и Атака са налазили този форум и хейтват като за последно. Кога почнахте от паметници да разбирате? Същите тези плонжират за запазването на паметника на Старчев до НДК, за тях тази измишльотина на комуниста Старчев е красив паметник, а този на Самуил не - коминистическа логика. Докато не изчезнат и последните комунисти вдън земя няма да се оправим, хубавото е че почнаха да изчезват вече, скоро ще ги впишем в червената книга!!! Само ГЕРБ! ББ да е жив и здрав!

87

Шоп

преди 9 години

Добре де, ако това е цената за демонтирането на ***, тогава съм с две ръце ЗА!

86

Българин

преди 9 години

Защо е заложено в Българина да отрича всичко което е Българско.

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105Жълтите павета по-ще те разберат от тия.

84

Дани

преди 9 години

На мен ми харесва много, малко ми е странеш.

83

Анонимен

преди 9 години

браво, супер паметник

82

Анонимен

преди 9 години

Според мен ако се следва идеята за ослепените войници, погледът на Самуил би трябвало да е тъжен, а той е опулен. Отвратиелно нелепо е. Някой трябва да понесе отговорност за тази чудовищна гавра с паметта на царя.

81

зомбита

преди 9 години

Вампир или зомби. Ужас. Да не хипнотизира гражданите?

80

Анонимен

преди 9 години

do 93: а кое не е кич - "изтънчената" ако може да се нарече конструкция на Бузлуджа ли?? Много са прости това ***, те за това в София никога няма да имат избран кмет :)

79

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли дали има акумулатор вътре и как точно светят очите ?

78

Анонимен

преди 9 години

До 87 БългаринИзброените от теб ще имат по голямо уважение към паметника, отколкото някои бг "разбирачи"- критикари!

77

Фалконети

преди 9 години

Този паметник е уникален шанс София да се превърне в световна столица в която тълпи от туристи от цял свят ще идват да гледат паметника със светещите очи. Но не вярвам това да се случи. Все пак простотията и тъпизма и тесногърдието ще надделеят.