17

Анонимен

преди 9 години

ХАхАхАх ето показа си истинското лице. Всеки диктатор вижда опасност в интернет, тъй като там всеки има право да си изразява свободно мението и там има написана ИСТИНАТА. По този начин влиянието на пропагандата на Путин намалява. ВСЕКИ ДИКТАТОР ЗАПОЧВА СЪС ЗАБРАНА НА САЙТОВЕ и ДРУГИ РЕСТРИКЦИИ СпРЯМО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ИНФОРМАЦИЯТА - достъпна чрез интернет.Маските падат *** и той скоро.

16

Анонимен

преди 9 години

Това ако го направи в Русия може да доведе до свалянето му

15

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияСтига си писал глупости :) честитка получавали :) *** :)

14

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияВ Америка има много алтернативи за гледането на филми или сериали. В България ако искам да гледам сериал като Флаш няма от къде другаде освен от торент сайт.

13

Анонимен

преди 9 години

За то Крым наш!

12

Анонимен

преди 9 години

Две думи: Призма и Маскюлар. Тези, които имат мозък в главите са запознати.

11

Анонимен

преди 9 години

Сега и Бойко може да го последва, както го знаем че много не мисли. Торент сайтовете водят до увеличаване на приходите от един филм. Например първата част на Бълзи и яростни печели 230 милиона някъде а седмата част на същият филми печели милярд и четиристотин милиона долара.

10

Анонимен

преди 9 години

Руския народ си избра напълно ненормален президент!!!!!!!!Същото го говореше и Ердоган за Интернет щото го мрази не може да го контролира :DИ 10 000 платени *** троля не може да го опазят в интернет!

9

Анонимен

преди 9 години

Лично Сноудън разкри, че само в рамките на месец са били следени общо 180 милиона данни от АНС в интернет, за съдържанието, изпращача, получателя и времето, в което е било изпратено съответното електронно писмо, ама вашингтонските *** си знаят своето. :D

8

Анонимен

преди 9 години

"Интернет е проект на ЦРУ, време е да защитим Русия", коментира тогава Путин_________________________________Тоя тотално е изтрещял :) затова в развитите страни има ограничение на манадтите за президент

7

Анонимен

преди 9 години

Нищо лошо няма в това социалните медии да държат сървърите си в държавата, в която се намират. Това е добър начин да се изчисти евтината и нископлатена медийна пропаганда. Виж за питатските филми и игри може да се поспори с Путин :D

6

НАПИШЕТЕ

преди 9 години

Напишете са СУПЕР скандала във Великобритания--Вчера се развихри супер педофилски скандал на Острова....Над 1400 човека са под следствие--от които 62 политици.....в скандала са замесени и артисти,журналисти и общественици......оказа се че педофилията е много разпостранена в британското више общество....

5

до 1

преди 9 години

Той много добре знае какво говори, а ти си паси тревицата овчице, не си оперативно интересен.

4

ПРАВИЛНО

преди 9 години

И правилно говори--всички джихадисти и терористи ги привличат чрез интернет....а същата програма против пиратските филми я има и работи в САЩ....Така че невиждам къде е проблема-или просто трябва и днес да наплюваме Русия????

3

Анонимен

преди 9 години

Анти парти закон

2

Анонимен

преди 9 години

сега трябва да се направи совиетнет или ръшанет, продукт нас КГБ-то, уф.. на ФСБ-то

1

Анонимен

преди 9 години

Тоя сигурно никога не е теглил пиратски филм, защото е от старото поколение. Аз ако няма пиратски филми ще трябва да си продам телевизора, защото торентите ти дават свобода да гледаш каквото искаш и когато искаш.