89

Анонимен

преди 9 години

Сега е момента да изкараме танка, който имаме пред Ал.Невски. Така ще покажеме евроатлантическа солидарност, а и минувачите ще могат да си направят селфита за шерване. Няма да е лошо, главнокомандващия да разпореди един от двата бойни самолета да прелита над площада. Така хората ще се радват и ще се чувстват сигурни. Но, ако няма гориво може и без самолета.

88

Симеон

преди 9 години

Войната започва със съюз между Германия и СССР и нападението на двете държави над Полша с цел да си я поделят. Какъв празник е днес?

87

МИЛКА

преди 9 години

Американците ги нашляпаха във Виетнам, Персийския залив, Иран, Ирак и Либия...Ко да не ги е яд, те само бой ядат.Затова са се свили като ***, че дължат маса пари на Китай и не смеят ни парад, ни нищо да направят.Затова и направиха НАТО, смотаните европейци да им пазим ***, че сами не могат да се оправят никогаш!

86

Анонимен

преди 9 години

САЩ дължат пари на целия свят, но тези дългове никога няма да бъдат върнати, защото тарикатите създават изкуствени кризи. Като банките, които фалираха в България през 90те години. Питайте Наско Тилев, Иван Миронов, Жан, Кобурга, МВФ и т.н.

85

Иван

преди 9 години

Браво! Честит празник!

84

1945

преди 9 години

До :)За какво им е на руснаците да правят Мерцедеси, бе ***?! Те са се специализирали във водката и военната техника! И в двете са перфектни! Да работят швабите! Грогорий празнува Деня на победата, прави бомби и размахва пръст на американските ***! А Клаус слуша, иначе ще яде шамари!

83

МИЛКА

преди 9 години

Еми яд ви е, разбираемо е.Не знава въпрос за това кой колко войска има, а че Русия не е безгръбначна държава и си знае интересите.Не се продават като нашите Гербаджии за 30 сребърника и не примират за забулени булки.Citizen, ти за забулена ли си женен, или още не ти става и спамиш новините, защото ваште не те пускат да си играеш, че си на 10 години и половина?

82

Тото

преди 9 години

когато почнат американци да сглобяват китайски телефони тогава ми сравнявай Китай с Америка

81

смех

преди 9 години

Добре че американците са широкоскроени и не са комплексари като мужиците, за да направят подобен парад и да покажат истинска и надеждна военна техника. Не като руската - най-новите им танкове се развалят, подводниците им горят, космическите им кораби падат от космоса, "Бук"-овете им се палят по парадите и т.н и т.н. Това ли е руската военна мощ?

80

хаерлия да е

преди 9 години

Догодина НАТО да прави парад на Червения площад

79

Анонимен

преди 9 години

Те само това имат, и газ.

78

Анонимен

преди 9 години

Абе гледахте ли парада на българската "армия"? И сега как да го сравниш с този на руската армия. Ха ха ха ха ха ха..............................................

77

Анонимен

преди 9 години

До До 28 През 1944 - ни обявяват война. Да се нарича Освобождение е комунистическа пропаганда.!Освободили са ни през 1878 г./справка - Стамболов/

76

минувач

преди 9 години

Парада на победата в Москва 2015 г. (видео) ......energywatch.blog.bg/politika/2015/05/09/parada-na-pobedata-v-moskva-2015-g-video.1360108

75

МИЛКА

преди 9 години

До Citizen:роско, ти ли си ве?Гей парада е другата седмица, в грешка си!

74

Пентагонов

преди 9 години

Нищо особенно не показа руския Военпром,само 10 нови изделия са направили за 24 г.Ние за това време имаме над 60 военни изделия без да броим военноморските оръжия.

73

ТОТО

преди 9 години

91:В голям грешка си, четеш книжки на 20 и повече години.Китайците се замогват с всеки изминал ден, ама ти явно и по света не си ходил да видиш колко пари харчат китайските туристи къде ли не....Не се бъзикайте с Китай, защото всеки, който е подценил тази култура, губи.А, да, и САЩ им дължат 1000000000000000 долара заеми, ама кво от това.....

72

:)

преди 9 години

Направи ми силно впечатление, че ВСИЧКИ гости и руски ръководители на "великия" парад се движат с Мерцедеси и БМВ-та!Сигурен съм, че руснаците имат много по-хубави собствени коли, но правят това от уважение към победена Германия!!!

71

МИЛКА

преди 9 години

СОФИЙСКОТО МЕТРО ВОЗИ С МОТРИСИ НА 15 ГОДИНИ, РУСКО ПРОИЗВОДСТВО.Купени с парите на ЕС...А в Москва се возят на най-новите си влакове....Е, то си личи кой е по-зле...Но Бойко нали ви реже лентичките и ви убеждава колко сме добре, че живеем изобщо и дишаме ЕС въздух, нищо, че мирише на черничко вече....

70

Тото

преди 9 години

Тото забрави да споменеш и че и по голямата част от населението има пари само за ориз Живеят в къщички по малки от гараж за кола ;)