129

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен196Да бе голи и боси,ще тръгнем,като не внасяме от любимата ти Тюркия,има 100 места от където можем да внесем по-евтино и качествено,само Тутция може да загуби от лоши икономически отношения,просто износът ни в тази посока е пренебрежимо малък

128

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не ме интересуват последствията, Турция не предлага нищо, което да е уникално и незаменимо.

127

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯистина е, турската стока няма конкуренция по фалш и ментаци? абсолютни ***, но ги внасят и ние нямаме избор и купуваме каквото има! а ти защо си станал гурбетчия, а не си седеше тук и да потребяваш турската стока?! а турция като толкова се сърди, да пуска тировете си през русия, или гърция за европа!

126

Анонимен

преди 9 години

Турското правителство свикна българите да играят по свирката му и сега е недоволно от закъснялото му решение. Крайно време беше политиците ни да се престрашат, дори беше редно престъпленията да се нарекат точно "геноцид", както толкова държави със самостоятелна политика направиха. Още повече, че България, която също е пострадала от турските кланета, е приела и се е погрижила за прогонените арменци. Тогава се е държала достойно, нека и сега да не отстъпва!

125

Анонимен

преди 9 години

Колко от вас носят дънкови панталони?Само да ви светна, че носите нещо турско на *** си.Сега ще купувате китайски дънкови панталони, които не стават за нищо!

124

до 196

преди 9 години

И на тебе ще ти го кажа- турците не сте уникални и незаменими, ще ви намерим алтернативи и дори няма да ни липсвате. :))

123

Анти

преди 9 години

Масово изтребление (геноцид) е и клането на българи през турското робство, еничарите са също вид геноцид (вижте в уикипедия). Не симпатизирам на Атака и онзи болния, но Турция трябва да признае, че нейните прадеди са извършвали престъпления спрямо завладените народи от тогавашната османска империя и да понесе отговорност. Водената от ДПС политика е насочена изключително и само срещу интересите на България и тази партия трябва да бъде забранена, а членовете й изселени от България.

122

Анонимен

преди 9 години

Междусъюзническата война (при която реално губим най-много) ни я спретнаха нашите християнски съседи, подкрепяни от Великите сили, а не Турция!

121

Турчин

преди 9 години

До АнонименКакво искаш да изнасяш освен уличници

120

Анонимен

преди 9 години

Какво е обшото между руснаци и турци - и едните и другите отрчичат зверствата, които са извършили, и едните и другите размахват пръст на България и и се заканват, и едните и другите са наследници на едни варварски империи

119

Анонимен

преди 9 години

обидени са на дпс, че не си е свършило работата и сега ще има последици - искане да ги закрият, като ненадеждни!

118

Анонимен

преди 9 години

A някой от вас замисля ли се, че като си отвори гардероба, 70-80% от дрехите му са произведени в Турция?Не са ли? Моля, в България били шити ли чух? А платовете и конците къде са произведени?Моля? Италия? Германия? Не! Турция! А европейците все едно не ги внасят от Турция и после ни ги връщат на нас, само дето вече пише на етикета примерно "внос от Германия".

117

до гурбетчия

преди 9 години

Василев правилно е написал по вьпроса каква е Турция сега,но при соца расправятче сме се оправяли сами и дори сме изнасяли от текстила до хран,продукти, така че ако опре нож в кокала ще садим и ще копаме и ще си купуваме отеч,дрехи, всяко зло за добро, НО все пак сьс сьседите трябва да живеем в мир,

116

Анонимен

преди 9 години

По-добре сръбски домати от колкото турски. Или Хърватски, понеже те са в ЕС вече. В Сърбия все още храната има оня вкус от едно време, нашите вече са безвкусни.

115

до Гурбетчийката

преди 9 години

Ти май взе себе си и Турция за незаменими. :DНе сте, ще го преживееш. :))И между другото вие сте големите губещи от затварянето на границата.

114

Анонимен

преди 9 години

Цветанка Ризова е типична прабългарка като визия и черти - има нещо азиатско.

113

Анонимен

преди 9 години

Нищо не изнасяме за Турция, само внасяме от тях. Тоест финансово те губят. А нашите от парламента заслужават да ги пратим в Анадола...За какво се бориха Левски, Ботев и многото незнайни герои, за да станем това безлично племе без достойнство?! СРАМ!

112

Анонимен

преди 9 години

Един вьпрос ме мьчи от как гледах Чингиз Хан . Бьлгария сега Прабьлгарска ли е или Славянска. Двете са противоположни една на друга по характер и изход за да се заселят тука.

111

Анонимен

преди 9 години

Kakvi posledstvia schte ima 4e im kupuvane bokluzite i gi jadem i parzalite koito ima Po bG magasini Po Dobre kitaiski stoki ot turski 1971 g im podaravshme toka na tia uj Dobri sasedi i e Po Dobre da ne minavat pred bG patischta s kamionite si a boiko da ne im se podmasva Vejdi da si hodi v turzia tam da pravi luvara ne. Bg

110

ЗАПОМНЕТЕ

преди 9 години

ЗАПОМНЕТЕ ТОВА---------------ПАК ще дойде време,да гледаме с надежда към Кремъл,и да очакваме помощ от там!!!!!!!!!!!!Цялата геополитическа ситуация това ни го показва--само няколко слепци-включително и политиците ни --не я виждат тази ситуация..............