75

Че Гевара

преди 9 години

"Стреляй срахливецо,един ден ще се върна с милиони!"

74

тик трряс

преди 9 години

Бензиностанцията се гърчи..нет денги..тролската землянка и чугунените *** се хвакат за всяка партенка/слух като удавници за сламка...Сириза щели да блокират и отменят санкциите с/у Мечока..сега пък Подемос щеле да духат към ЕС..утре ще се хванат не знам за кво си..важното е..нет денги за нови *** .

73

TS

преди 9 години

До Анонимен 88Голяма глупост си написал. Какви "мързеливи и глупави"?! Все повече хора в България с квалификации и високо заплащане започваме да се питаме какво не е наред в системата. Гледаме по улиците брадясали *** 25 годишни *** с коли за по 200 хил. лева с годишен разход (гориво, застраховки, поддръжка) около 50 хил. лева, а ние ипотеки изплащаме и сметките си правим за всичко. За какъв мързел и глупост ще ни говорите. Демотивацията вече е страшна и в нашите среди.

72

Анонимен

преди 9 години

Вятъра на промяната е да изгоним окупатора на Европа - злото САЩ

71

Hahaha

преди 9 години

Nai-mu se vijda kraq ne Evraziiskiq saiuz.. poradi fakta che...Ne mu se vidq nachaloto, hahahahaha

70

8

преди 9 години

Така и не разбрах каква е тази "промяна" която визират? Да купуват без да плащат или нещо друго?

69

Hahaha

преди 9 години

Abe redovnite abonirani tuka sa atakisti...Sumnitelno e, te veche qdoha pizza, drugi trqbva da sa...

68

Анонимен

преди 9 години

Вижда му се краят на ЕС

67

Анонимен

преди 9 години

...."100-хил. испанци искат да живеят на аванта" ....ха,ха,хааааааааАМИ БЪЛГАРИТЕ НАЛИ ИСКАТ СЪЩОТО---ДА ЖИВЕЯТ КАТО ПРИ --"БАЙ ТОШО"...??!!!От 10.11.89г.......ВСЕ ТОВА ОПИТВАТ---АМА НЕ СТАВА!!!!!!!!НЕ СТАВА -----ЩОТО ........"НЕМА КОЙ ДА ДАВА"!!!!!!!!!!!!!!!!И У ГЪРЦИЯ Е ТАКА ...И У ИСПАНИЯ ..ХА,ХА,ХАААААААА...ШЕ ПОРЕВАТ , ПОРЕВАТ ...ПА ШЕ КЛЕКНАТ!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Времето на промяната на мързеливите и глупавите духа. Тея, които нямат 5 стотинки в банката и които като вземат 200 лева отгоре отиват и си купуват нов телефон за 500 лв и отиват да пият в кръчмата за 100 лв. И после реват, че нямат пари. Или испанците, които реват че няма сиеста, и някой да им донесе работа, е как да им донесе работа като те искат да работят 6 часа на ден и да получават, колкото финландеца който не вижда слънце по цял ден, защото е зимата. Е няма iPhone за всеки - баста!

65

до 71

преди 9 години

Точно така: всеки дълг се заплаща. Това важи още повече за тези, които само дават пари и печелят от труда на народите, като чрез големите лиxви ги държат в подчинение и им смучат кръвта. А след това пищят колко големи демократи са. Но xората вече проглеждат и осъзнават каква огромна лъжа е западната демокрация

64

BG

преди 9 години

Според мен тия испанци са гледали протестите на нашето БДЖ :))) Щото и нашите железничари искат работа и заплата, ама да возят по 5 човека във влак и някой друг да им плаща "масрафа":))) Хе, хе - и аз искам съм с основно образование, да работя по 1 час на ден и после да получавам по 3 хил лв заплата ама НЯМА !!! И като няма, почвам да обвинявам ЕС, МВФ, Световната банка, САЩ, и още който се сетя :)))

63

Анонимен

преди 9 години

Аз съм в Америка и сега като се изпиках наистина - газЩе помолим другаря Путин да не ни разстройва толкова.

62

Do59

преди 9 години

Какъв фалит бе? Хората имат 20 трлн дълг и още не са фалирали

61

Анонимен

преди 9 години

Призрака на Европа е комунистическа Русия, трябва да бъде смазана колкото може по-бързо

60

тик так

преди 9 години

Базата на НАТО идва ,а ушансите ке гледат жално..както гледаха една рикша *** излезли да протестират с/у Джони Кери !

59

Анонимен

преди 9 години

Любимото на някой кравари тик так тик так

58

Анонимен

преди 9 години

Щом сме некадърни и ние и гърците при 500 милионен безмитен пазар ни можем да просперираме за нас няма надежда!Не си правете илюзии никакви,излезем ли от ЕС Жанвиденовата зима ще ни се види като рай!Никога не могат да се сравнят богатите европейци със дрипавите руснаци!В русия ли ще си продаваме ***?Не сме 1980г. да ни купуват ***!Излезем ли от ЕС и тия къде са добре ще обеднеят!И тогава ще трябва да се хващаме с атакистите за гушите пък каквото сабя покаже!

57

555

преди 9 години

Един хубав ден за Европа,Вяра,Надежда,За по-добър живот, Дано

56

Анонимен

преди 9 години

Кой не иска да взема без да връща? Как кой - ***! Да ама не!