117

131 до Ценсей

преди 9 години

20 и няколко долара беше петролът между двете войни в Ирак - горе-долу Путин като взе властта.Растежът на Русия в последните 15 год. ТОЧНО съвпада с растежа на петрола 1:1.Путин няма абсолютно никакъв принос за растежа в Русия - той всъщност го спираше! Една демократична, отворена и реформирана Русия щеше сега да е много по-независима, богата, справедлива и силна - факт.Това е урок за всеки, който се остави да бъде доен от *** милиционери!

116

Анонимен

преди 9 години

хаха какво ви пречи *** че е превела поредната статия бе чугини четете фактите

115

Анонимен

преди 9 години

малко остана, путин заминава

114

жалко за хорицата

преди 9 години

Някога чувствал се доста заможен, сега той описва, гледайки с ужас, как жена, живееща в един от най-привлекателните райони на Москва - Рубльовка - показва всекидневието си по сутрешно телевизионно шоу."Тя разпъна черно килимче (...) разпръсна нещо върху килимчето. Това бяха диаманти, хиляди. И се разходи върху тях боса и каза: 'Това е най-добрият масаж'", разказа Лисицин. "Просто не мога да разбера. Защо някой прави това? (...) На върха живеят в различна действителност", допълва пенсионерът.

113

Шоп

преди 9 години

Ни хрена себе!

112

Анонимен

преди 9 години

Елче, пак ли ти? Ще преизпълниш норматива. Не спря да ни заливаш с простотии.

111

Анонимен

преди 9 години

Ех ако и в България имаше такава загриженост за Българите..

110

бивш студент

преди 9 години

До пацоПо коментара ти съдя, че САЩ си ги виждал само през крив макарон... хахах Добре, че за такива като теб има форуми за да си фантазират пред хора, на които не им дреме.Дори в криза, руските пенсионери живеят с пъти по-добре от българските. При нас липсата на санкции от ЕС и САЩ не осигурява по-добър живот на пенсионерите. Относно статията - много слабо изпълнение на автора. Ако на мястото на Путин беше Костов съм сигурен, че пенсионерите в Русия щяха да са значително редуцирани

109

Ценсей

преди 9 години

До 131 до брейИнтересно е кога петролът е бил 20 дол. барела - май през 1984 год.?

108

Анонимен

преди 9 години

Перфектна статия от госпожа *** Василева. Надявам се тя да няма нещаститето да е руска пенсионерка а да бъде българска пенсионерка която да се радва на охолен живот като горд български европейски пенсионер.Госпожа Василева е пример за независимата и неподкупна българска журналистика.А Днес БГ е обективна и демократична медия.

107

смях

преди 9 години

Пацо си е чист комунист - ,,крадне нафта".

106

Анонимен

преди 9 години

Взимам 800лвпенсия,а за пуверите втози саит ме боли!

105

131 до брей

преди 9 години

"по времето на Елцин, пенсионерите в Русия събираха остатъците от храна в кофита... а Путин национализира нефто-газовата промишленост и вдигна пенсиите и заплатите с пъти."Не Путин, а скокът на петрола от 20 на 120 долара направи това!Е, сега петролът се връща обратно и руснаците се връщат обратно като при Елцин.Е, значи за какво им беше Путин?

104

пацо

преди 9 години

Ау русофилчетата мноу палите, кюмбетата с ***. Хахаха. В Щатите мога когато си искам да ходя, брат ми е много отдавна там, а хората режат такива като вас където обичат Ръша ама тайно искат да са в САЩ. Брей-чо, чети бе, казвам като толкова ви харесва палете на там, не те карам на сила. А как искаш да живееш, шАфъор в градския, да краднеш нафта, или пък шлосер в някое велико предприятие, СССР да плаща за всичко това и безплатно здравеопазване и обучение /средно специално е много сила/

103

пацо

преди 9 години

45г са ви промили мозъците. Като е толкова хубаво в Русия палете на там. Ама на всички от БКП децата са на запад и в САЩ. Не се сещам за някои в Русия. Ако Путин и тая година се перчи догодина Русия ще е дала фира. Какво толко ги възхвалявате незнам, 95% от тия дето ги харесват не са ходили та да видат за каква мизерия става въпрос. Част от Москва и С.Петербург стават ако преглътнеш мутрите с джипове и взимаш добри пари което е трудно.

102

Анонимен

преди 9 години

Няма по мръсен град от клоаката София - столица на евроатлантическа България. Мръсни и разбити улици, кал, мръсни коли, воня, пълчища от намръщени и лошо облечени хора, мръсни коли паркирали по тротоарите, просяци, пенсионери ровещи в кофите за ***.

101

Анонимен

преди 9 години

"Хитрец, смяташ на българския пенсионер градско парно, а на руския дърва!?"Ха ха ха, голям виц. А от къде идва газта за парното в България. В Рисия газта е почти без пари, парното е 5% от пенсията там. И в България пенсионерите нямат парно, защото със 170 лева пеннсия 100 лева за парно не може да се плаща.

100

Анонимен

преди 9 години

То в София има дърва, та в скапаната Москва ли?ВИж някое от милионите видеа от катастрофите по улиците им - колите им са черни от сажди от адската мръсотия там.

99

Анонимен

преди 9 години

Да знаете че това на снимката е супермаркет кауфланд по руски.*** нещастни и нас дърпат 70 години към тяхната мизерия.

98

пенсионер

преди 9 години

Да живее Европа аз съм Шарли. Ям хляб с кисело мляко и се чувствам европеец.