196

Анонимен

преди 9 години

Всичко общо Косово и УКрайна са държави в Еввопа които не са в ЕС и Нато. Границите на Косово бяах прекроени от САЩ и никой не каза копче. С което те показаха, че всяка държава която не е в Нато може да й бъдат прекроявани границите БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

195

Анонимен

преди 9 години

Западните лидери отидоха на погребението на Абдула, изтъкнат саудитски либерален демакрат, когато горещо одобряваха цял живот. Там няма партии, закони, правосъдие, само шериат и ислямистки фондации дето пропогандират джихади. Сега Сириза е пречка пред либиралната *** демокрация у нас. Напоследък *** много се увеличиха, което показва, че олигархо бандата сериозно се е уплашила народа да не види очевидните положителни примери например на Гърция.

194

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен ЗАЩО ГЪРЦИЯ ДА НЕ ПЕЧАТА ДРАХМИбе да си печатат каквото им скимне, ако искат и рубли да си печатат. Нас какво ни засяга.

193

Анонимен

преди 9 години

150 места - при 300. Ако Папандреу на влезе - на ръба е - Ципрас взима 158 места

192

Анонимен

преди 9 години

Ципрас бе представен от Сорос на прием с елита на САЩ като вероятен премиер..Сорос винаги е искал да навреди Германия .. Това е поредния ***.. Само този който се бори против САЩ е истински.. Другото е *** шпионин на ЦРУ.

191

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее великата държава САЩ!!! Всеки, който е вдигнал ръка срещу САЩ плаща най-високата цена. Гърция ще се плати за дяволията с повсеместна бедност и мизерия, но гърците няма да са сами в тяхната неволя. Заедно с тях ще страдат руснаците, беларусите, бразилците, индийците и китайците. САЩ се сгъне брикс като лист непотребна хартия. Да живее капитализма, да живее САЩ!!!

190

Анонимен

преди 9 години

Колкото Оланд оправи Ф., толкова и Сириза ще оправи Г. Само дето Г освен сънце, море и маслини друго няма.

189

Анонимен

преди 9 години

Искаме нов план Маршал! да се отпишат дълогевете на всички държави и да започнем на чисто. Долу Банките.

188

Анонимен

преди 9 години

Стига сте писали глупости.Крайните резултати излазоха.Дава се разбира се уговорката, че е възможна грешка 0,5 %, но реално Сириза взима 150 места, а Папндрео не влиза.Ако тази грешка от 0,05 % обърка нещата може нещо да се промени.Разбира се броенето продължава.Трябва да се видят крайните окончателни резултати.

187

Анонимен

преди 9 години

КРай на ЕС, Край на Неолиберализма! край на кейсианството!

186

Анонимен

преди 9 години

ДО 228 - ЛИБЕРАЛНИ ЦЕННОСТИ ЛИ, че откога НАТО защитава ценностите на няколко малки евролиберални партии? Нещо пак те блъска в главата олигархичното ти кукловодче? И ти пишеш без да мислиш, за да не се издрайфаш върху себе си. Ми то много по-застъпини са социалните ценности в евроатлантическия свят, но не и в България, тук се правят олигархолиборални повръщни. А ти ги ядеш, храниш се с тях, да ти е сладко.

185

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - "42 процента за Ципрас - еврото се срива в момента"Глупости!

184

anonimen

преди 9 години

Grcite se kradci . Da ja vratat Trakija i Solun.

183

Анонимен

преди 9 години

42 на 25!

182

Анонимен

преди 9 години

В България трябва да спечели Атака..Ципрас и него цонистките медии казваха , че луд .. а сега говорят ..

181

Анонимен

преди 9 години

До Доктор Сър Пичук - "Виждам, че форума е пълен с долни комунисти"и ти очакваш тези да признаят заболяването си. Освен това не са научени да плащат. Ще бъдеш капо.

180

Анонимен

преди 9 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже. че времето на Путин изтече. Санкциите превърнаха икономиката на Русия в ***! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

179

Анонимен

преди 9 години

Меркел е като препикано мушкато - ЕС се събира утре. Уж за украйна, де!

178

Анонимен

преди 9 години

Някои леваци в Гърция и у нас си мислят, че те ще си живеят живота, а немеца ще им плаща сметките Нама как да стане

177

Анонимен

преди 9 години

Kартината на окупираната от руски войски Украйна припомня няколко истини, главната от които е, че само заедно Европа и САЩ могат да запазят либералната демокрация като централна доктрина за организиране на световните дела. Само една Атлантическа икономическа свръхсила може да устои на икономическите бури, като НАТО трябва да гарантира "твърдата сигурност" на този съюз. Българите ще подкрепим нашите партньори от НАТО и ЕС заставайки твърдо зад либералните ценности каквото и да ни струва това.