94

Анонимен

преди 9 години

Ах колко си умен Лукарски, кажи точно как ще се наместим на украинския пазар при конкуренцията на запада и Азия? Кво ще им продаваш, я ни светни по въпроса?

93

за 123

преди 9 години

До АнонименХАХАХАХАХА НЯМА ТАКЪВ ТЕРМИН БЕ ***, РАЗБЕРИ ГО. ТИ ДОКАЗВАШ ЧЕ Е ИМАЛО ПРЕВРАТ И ПОСЛЕ ОБЪРНА ПЛОЧАТА ХАХАХХАХАХА

92

Анонимен

преди 9 години

четох че украина е внела големи количества сланина като наи много е внела от германия33%,полша27% и унгария 12% а преди украинците са били наи големия доставчик на сланина за русия браво украина ставате лека полека европеици ха.ха.ха.ха.ха...................

91

Анонимен

преди 9 години

Реформаторския блок е бита карта на следващите избори отиват в небитието.

90

до 106

преди 9 години

Дадохте чудесна идея, започваме отпечатването на ФБ страниците на другаря Борисов. Те ще затъмнят избраните съчинения на Тодор Живков и ще се продават като бестселъри в западните държави. От канцеларията на нцв Бойко Велики, Ви благодарим!Герб!

89

Анонимен

преди 9 години

Прав си,най-вероятно ще са пари на МВФ,но фирми с установяване на производство в Украйна и разкриване на работни места, ще има колкото има в България.

88

ЗА 117

преди 9 години

До АнонименПутин им даваше пари за да си развиват индустрията и да просперират те самите. Реформите са нужни само ако Украйна иска да влезе в ЕС, а тя явно не иска. Прекалено си *** за да дебатираш тази тема.

87

Priest

преди 9 години

Да живее Балтажи!!! Да живее Украина!!! България слуга на Украина!!! Балтажи, премиер на България !!! Слава Украiну!

86

помня

преди 9 години

Абе от как се помня все " търпим нещо неприятно, но подкрепяме". Няма ли най-после като гърците или американците например "да изтърпим нещо приятно, без да подкрепяме" !

85

ЗА 116

преди 9 години

До АнонименВ УКРАЙНА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ДОКАТО НЕ СТАНЕ НОРМАЛНА СТРАНА. ТОВА Е. И НЕ СЕ ВИЖДА КОГА ЩЕ Е ТОВА.

84

Анонимен

преди 9 години

В Украйна ше влязат само европейски пари срещу лихва.Европейски фирми няма да влязат.Най-вероятно ще финтират европейското законодателство с американски концерни,които са си трансатлантически.

83

за 110

преди 9 години

До АнонименНЕ ОДИСЕЙЧО, ТОЙ БЕШЕ ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ И С НИЩО НЕ СЕ Е ДЕЛЕГАЛИЗИРАЛ, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ ТЕРМИН. ЧЕТИ МАЛКО КНИЖИЦИ, ВМЕСТО САМО ДА ПЛЯМПАШ.

82

до Шоп

преди 9 години

"По-скоро България би могла да инвестира в украинската промишленост, която наистина е на ниво.А също и да им помогнем с оръжие, медицинска помощ, лобизъм."Каква промишленост бе момче, Украйна произвежда самолети, оръжие, има селско стопанство и ресурси. Ти сняг на ексмосите ли си тръгнал да продаваш бе?

81

Крокодила Гена

преди 9 години

Браво на министъра. Путин ще трябва да свикне с факта, че не сме му губерния.А редящите пасквил след пасквил комуноиди - че можем прекрасно и без неосталинистка Русия.

80

Анонимен

преди 9 години

Реформаторския блок са хора без никакви идеи, само глупости говорят.

79

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"91 Валери , в Украйна ще влязат много европейски пари"Няма да е скоро и няма да е преди Украйна да направи много сериозни реформи, които тя дори не се опитва да започне. Ако говориш за инвестиции това е положението, а други пари няма как да получи.

78

Анонимен

преди 9 години

А "богата" Украйна с к`во ще плаща бе, тъпоглав русофоб - с гривни, които са даже по-конвертируеми и от рублата, или с долари и евра, каквито ИЗОБЩО нямат?!

77

Анонимен

преди 9 години

Одисей, как не те е срам да си кривиш душата. Само заради това се полага Чистилището, само заради това!

76

Анонимен

преди 9 години

Седерастки *** маймун .

75

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯЗа първи път го казвам това на този сайт но ТИ НАТСТИНА СИ МНОГО ***!