13

ха така

преди 9 години

личи си кой и къде е съчинил този фейлетон--гладна кокошка просо сънува..лека нощ и наздраве...

12

Хм...

преди 9 години

Путин е стратег и тактик! Ясна е целта на Русия: Да се опази от гладното безмозачно животно САЩ!

11

Анонимен

преди 9 години

Бре, бре план нямал, ако на импровизация е анексирал Крим и е спечелил симпатиите на Източна Украйна, молете се да не седне довечера да си направи план, че тогава цяла Украйна ще е на колене (а и не само Украйна).

10

Анонимен

преди 9 години

Каква стратегия следва руският президент...........Да остане не власт докато е жив в разрез с всички цивилизовани ценности, докато окончателно разори и затрие Русия, а руснаците превърне в фашизиран скот. Защото друго не може, не знае и не иска.

9

Станински

преди 9 години

Много слабо, постно и сервилно. Др. Василева да си погледне коленете, че май доста ги е поожулила , при пълзенето!Няма нормален човек , който да не е наясно, че правото е на страната на Русия. А САЩ нямат работа, не могат да имат и интереси по границите на Русия. Където са стъпили, разруха, бедност и грабеж. Пример, Арабският Изток. А на всичко отгоре и Европа плаща греховете на американците, обслужвайки интересите им за сметка на собствените си!

8

Анонимен

преди 9 години

Еми щом смятате, че няма план, а вече година е таралеж в гащите на запада, смятайте какво ще стане ако има план... :)Послепис: Ако има план, ще го разберете едва когато е прекалено късно да реагирате, дотогава гадайте и гледайте на кафе ако щете.

7

Раджаалат

преди 9 години

Ние вече направихме "избора" си. Малко са вече заблудените, които не виждат кой е истинският "лош".

6

Анонимен

преди 9 години

двете световни войни направиха краварите световна силацелта е ясна - спъване на европа с цената на война дажезащото краварчетата отдавна са по зле с производството и от европа и от китайсамо джепането им е многои ако европа е в съюз с русия си отиват скоропостижноа такива елки зелки от разни субсидирани от сащ организацийки друго немогат да напишат

5

Анонимен

преди 9 години

"Като правило действията на Русия са ответни и отбранителни, дори ако изглеждат нападателни и агресивни", пише той."Напомня ми на САЩ, който след атентатите обяви ответни действия с цел да се защити от бъдещи атентати, като нахлу в няколко държави, водейки война с "тероризма" ама само на чужди територии, а не на своята.

4

42

преди 9 години

ЗАПАДЪТ ИЗЖИВЯВА ПОСЛЕДНИТЕ СИ БЛЯСКАВИ ДНИ. НИКОЙ НЕ СЕ УЧИ ОТ ПОБЕДИТЕ, ВСЕКИ СЕ УЧИ САМО ОТ ПОРАЖЕНИЯТА СИ.

3

Анонимен

преди 9 години

Не бил хитър лидер и живеел в собствен свят.....Само че в момента целия " велик" запад живее в света на Путин. Както и САЩ. Стига с тези манипулативни статии. Никой не се хваща и никой не чете повече от 1 абзац, за да разбере че статията е боза. Колкото и букви да се изпишат злобата става само по-очевидна!

2

Анонимен

преди 9 години

Резултатите вече са налице - Европа тъкмо почна да се съвзема от икономическата криза, и точно тогава наложиха идиотските и никому нужни санкции срещу Русия, които секнаха търговски оборот за милиарди. Сега и руснаците, и всички европейски ще страдат, а ония зад Океана ще си пият питието и ще ни се смеят колко сме глупави. И долара ще им тръгне нагоре, защото вместо да се обединим и да работим за общото европейско благо, ние се избиваме помежду си заради американски идиотии.

1

Анонимен

преди 9 години

"Знаем каква е целта и се опитваме да намерим ефективни начини да забавим или предотвратим постигането й", пише Джошуа Кучера от Ю Ес нюз."В превод: ще подпалим гражданска война в Украйна, ще пратим снайперисти да стане мазало, ще свалим и пътнически самолет и ще обвиним руснаците, само и само да спрем плана на Путин.