73

Патриот

преди 9 години

само едно мога да призная на запада ,нямат равни в говоренето на празни приказки и глупости!Живеем в 21 век,един многополюсен и взаимно зависим свят , а не в 19-ти ерата на британския колониализъм дето можете да колите и грабите *** както си поискате!

72

Анонимен

преди 9 години

Западът предусеща грешката която допусна спрямо Русия и всячески се опитва да я изолира с което още повече си го набутва за жалост и ние

71

Кольо

преди 9 години

Камерън е една глупава марионетка, а англичаните никога не са били толкова жалки...

70

Анонимен

преди 9 години

Русия заема 12% от земната суша, най-голямата държава в Европа и то само с 40% от територията си, близо два пъти по-голяма е от САЩ, а САЩ е цял континент, територията й е по-голяма от тази на Плутон...Не знам как ще я изолирате, по-скоро вие трябва да се изолирате. Оградете се с огради и си живейте в резерватите хахахах

69

Profit

преди 9 години

,,Япония е държавата с най-силни марки''.Хубава статия.И ПОУЧИТЕЛНА...Но защо путерландия не фигурира сред първите 20 страни????Или най-силните марки са бомбите и ракетите?Или Первьi канал на Държавната руска телевизия и нейните,,доказателства''?...Печално е.

68

Дойч

преди 9 години

Гледий довечера по първа немска интервюто и ще разбереш ко става.

67

Анонимен

преди 9 години

"Русия ще бъде изолирана от света", от кой свят бе, на геьовете ли?Само БРИКС са с повече от половината население на земята, а не са само те с Русия.

66

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Крайно време е ,както има Столипиново, Факултето и други подобни *** гета в България, така и да се създаде едно комунистическо гето, например в района на Видин-Враца и Монтана. Там да си осъществяват социалистическите мечти. Парична валута РУБЛА,телевизори Юность и ВЕФ 206.Москвич и Лада. Добавки за Нова Година от Путин, без разбира се за Коледа, защото това е светъл Християнски празник, а комунистите са безверници.

65

123

преди 9 години

Тъкмо сега като го ядосаха ще направи хуманитарна помощ за Д. и Луганск:-)Да види къде зимуват укрите, добрите боксери защо и те не жевеят в укриленд?

64

gtf

преди 9 години

Таман почнахме да възвръщаме руските пазари, да не говорим, че голяма част от индустрията е основно насочена към Русия, са кво ...Европа съвсем се изпехххх и загуби верният път... а за нарастващата опасност от турция и фанатизираните мюсюлмани - ни дума.

63

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Да си мислиш, че можеш да изолираш огромна държава като Русия означава само едно - че самият ти си се изолирал от действителността. :)

62

GRN

преди 9 години

Шуткин бърза да обърне рублето в зелено. Затова бърза, дааа...

61

Патриот

преди 9 години

Прекрасен пример даде с Куба колега ,мерси.САЩ не могат да изолират една малка островна държава без никакви ресурси дето им е точно под носа а какво остава за супер сила и фактор ,като Русия.Кубинците си живеят живота пият си рома и се *** здраво,една от най-щастливите нации на света ,докато в рая небесен сащ се тъпчат с антидепресанти ,наркотици и се самоубиват и стрелят по молове и детски градини от депресия!

60

Българин

преди 9 години

Г-н Камеран, а нещо за Фолклендските острови да кажеш ? Те май са на над 10 х.км. от Англия ,но вие набихте Аржентина и си ги прибрахте. Значи за вас може ,за Русия не може.Я не се правете на моралисти ,защото вие сте грабили и грабите по целия свят.

59

До 62

преди 9 години

Те и сега белите са малцинство в САЩ - цветнокожите в момента са 70 % от населението. За каква 2050 година пишеш ? Бялата раса в момента е 7 % от световното население.

58

123

преди 9 години

То е ясно - Путин разбра, че са по *** отколкото очакваше и замина за укриленд да им крои шапка, стар джудо трик за цивилисти.

57

азззазазаз

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS Аха,а тия методи ,дето приложиха ,да "укротят" Путин ги направиха ,тази година вместо малко на минус икономиката ,минуса да стане огромен А знам защо толкова хулят Путин,щото той е заявил в интервю за ARD ,че няма да позволи на Киев да унижтожи опълченците Затуй е всичкото,щото ЦРУ не може да се справи от април месец с 2 кирливи области ,с 7 мллн. население ,а колко ли ще му отнеме за 140млрд. руснаци??????????????От 1989 все унижтожава Русия ,а Русия все я има

56

Анонимен

преди 9 години

Когато спре да се движи по света с бойни кораби и самолети,показващи чувство на страх,ще го приемат.До тогава да пие една студена вода и да прескача по-често до Сибир.Докато е още руски.

55

не знаещ

преди 9 години

И като как точно ще стане ?Ще я заградите с корабчета или ще забраните на Китай и другите членове на БРИКС и държави по света да търгуват с Русия.Да напомням ли и за Куба която е на една педя от САЩ ,за залива на прасетата , блокадите и изолацията и какво ?Нищо.

54

до StarSUCKS

преди 9 години

Учуден съм, че от толкова кланяне пред САЩ, все още помниш българския език. Никой не говори за войни, но в малкото ти мозъче единственият вариант за "укротяване" на Путин е същият който разби СССР. След време ще разбереш каква грешка си допуснал.