24

Анонимен

преди 9 години

Така, така! Продължавайте с поръчковите стъкмистики.Ще се срещнем на изборите.

23

Анонимен

преди 9 години

Атака ще направят контраатака тчоно преди изборите и ще изпреварят мудните блокове.

22

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Водач на партия ,който много добре знае, че няма да стане първи, обещава най много.Кольо Бареков толкова наобеща, че май трябваше да си записвам . Лошото е , че има кой да му се вързва.Дето има една приказка : "рибата в морето КЕ свърши, балъците нема"

21

Анонимен

преди 9 години

Правителството ще прилича на служебния кабинет Близнашки с мутри, седесари и калинки секретарки на Плевнелиев.

20

Анонимен

преди 9 години

Пак почнаха с манипулациите.... и как точно измериха вота на ДПС в Турция... направиха анкета в Измир ли че не се сещам или им сложиха максималния брой гласове... тези данни са измислени, тъй като са поръчани от определени хора... айде със здраве

19

крос

преди 9 години

еи колко много са напреднали социолозите спрямо учителя си й гьобелс една лъжа и полуистина не се повтара само 100 пъти непрекъснато се въртят в медиите измишльотини сега е интересно като не дават никакъв шанс на атака а тя ще млезе убедително каква песен ще запеят ще искаме забрана на продажните дезинформатори и купени глашатаи на статуквото

18

Анонимен

преди 9 години

Поредните тиквени лъжи - всеки знае, че ако ГЕРБ спечели отново пак ще бъдат изгонени с камъни от властта и това е още загубено време за България. Въпреки лъжите на социолозите, постооянногласуващите за ГЕРБ са около 12% от всички имащи право на глас Българи - останалите 88% от Българите са срещу ГЕРБ.А най-голяма е партията на НЕГЛАСУВЩИТЕ - 30-40% - именно с техните преразпределени гласове ГЕРБ доближвата 25-30% с колкото и печелят винаги. Но след ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на гласовете.

17

internetlumpen

преди 9 години

ВСЕКИ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН БЪЛГАРИН РАЗБИРА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ПРЯКА ЗАВИСИМОСТ МЕЖДУ ПОРЪЧИТЕЛЯ И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ. НАСОЧВАНЕТО КЪМ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПАРТИЯ, НЕ СПОМЕНАВАНЕ ИЛИ СПОМЕНАВАНЕ, ПРОЦЕНТИ ТЕНДЕНЦИИ, ПРЕДХОЖДАТ ИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ И СА СВЪРЗАНИ С ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ. НЕРАВЕНСТВОТО ВЪВ ФИНАНСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ УЧАСТВА В СФОРМИРАНЕТО НА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ. СОЦИОЛОЗИТЕ СА РАЗУЗНАВАЧИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА РОЛЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАСОЧВАНЕ НА ВОТА! *** THEM ALL!!!

16

Анонимен

преди 9 години

19 а православна Украйна какво еОдисей 1

15

Ali

преди 9 години

Az tuk v London glasuvam za DPS

14

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ влизат само за заплати и субсидии. но няма да влизат в залата.

13

Анонимен

преди 9 години

***!

12

ххххх

преди 9 години

До УНУМФРИ:Е то в София са най-големите селяни от цялата страна.

11

Бареков

преди 9 години

За хонорарчето нали знаете? На бул. Черни връх в Лозенец...

10

user

преди 9 години

Тъй като все още не зная за кого да гласувам, вчера си направих труда да вляза и да разгледам кандидат депутатите на по-големите партии. То няма такъв срам, хора със средно образование, някакви земеделски производители, които са крали от бившите ТКЗС-та, някакви па(у)тки на по 30 и всички искат да ме ръководят :) За кого да гласувам?! Наистина няма качествени хора, които да поведат държавата. ДПС печели от всичко това.

9

Наско

преди 9 години

Ще подкрепя ББЦ!

8

Унуфри

преди 9 години

до 1А мен ако питаш, селяните не трябва да гласувате ИЗОБЩО!

7

Мариан

преди 9 години

Бостан трябва да бъдат спрени

6

Нора Шмит

преди 9 години

Иначе, тъжно ли ви е не знам, но ББЦ са си четвърти от където и фда се погладне.

5

Човек

преди 9 години

Успех на ББЦ, получават нашата подкрепа!