105

Анонимен

преди 9 години

До ха-хаОт кога Норвегия е в ЕС,че не знаех!Норвегия не ще и да чуе за ЕС,със свойте природни ресурси-газ и петрол да не са луди да хрантутят замиращият ЕС!Чети малко моето момче,кои къде членува!

104

Анонимен

преди 9 години

аз пък работя за 150 евро на ден и отгоре на това живея в къща 120 квадрата на брега на средиземно море.-------------Със 150 евро на ден, не можеш само външната изолация да си позволиш за къща на Средиземно море.Всички скапани емигранти голям го вадите, накрая стотинките си броите, за да си купите билет с намаление до БГ. :))

103

Анонимен

преди 9 години

До товарищиСССР го разсипа и разпадна платеният от запад Горбачов,не случайно този човек не искат да го видят в Русия!Пък за парите малко е спорен въпроса къде са,по-скоро са в Азия вече!За технологийте също е спорен въпроса,тъй като всяка страна е силна в определена област и изнася тези свой продукти,внася други и така!*** пример САЩ си истрелват спътниците с руски двигатели,летят със "Съюз"в космоса,Русия пък внася други компоненти и така е в съвремения свят,внасяш едно,изнасяш друго!

102

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ третират Русия сякаш сме 1989г. и те са в криза. Ние сме в 2014г., с нов световен лидер (Китай), никога повече ЕС няма да казва на Русия какво да прави. Те отново са равностойни и от това запада го боли много, те още не могат да свикнат със световния ред който идва. Аз като европеец съм най-загрижен за ЕС, те са безумно зле. Всичките им икономически показатели са ужасни, а се навряха в конфликт който не е по техните възможности, и не му се вижда края.

101

ха-ха

преди 9 години

била слаба европа- а бе мери си температурата, бе! колко пъти повече от руснака взима един норвежец? а за уиндовса и кредитите - хората не са като бг, те си подбират бизнес партньорите - на тях маймуни не им трябват- имат си пари и искат нормален бизнес, не някакви *** комунисти да ги разиграват - ще има ли, няма ли газ! без тия високи западни технологии и газа на русия няма да е конкурентен, а ще е скъп, да ви светна!

100

Анонимен

преди 9 години

БВП е много остарял показател за да гледате само него. В икономиката не е важно какво става днес, а какво ще стане утре. Русия и Китай стават големи сили, САЩ поне се изправят след кризата а ЕС са безумно зле по всеки един показател. Идеята ЕС да сплашва Русия, икономически или военно е нелепа. И да, 1989 г. са успели, света обаче е съвсем друг. Русия е ядрена сила номер 1, с всякакви ресурси (ЕС няма никакви), нова армия (ЕС има само остаряла техника) и какво ли още не. ЕС не са избрали момента

99

до 85

преди 9 години

"сега Русия е водещата световна сила която направи за смях и ЕС и Америка."БВП Русия 2300 млрд $, ЕС 14400 САЩ-14300 млрд $.Швеция-2350 млрд $.Италия-2250 млрд $Къде я видя е водещата рола на Русия.85% от БВП на Русия се формира от износ на суровини,газ,нефт и само 0,25% е високотехнологична продукция-т.е. страна от третия свят.Фактите са това.

98

Анонимен

преди 9 години

Анонимен преди 1 минутахвърлили са му по 8 евро на час колкото да си плати мизерната *** където живее.аз работя за 150 euro дневно.-------------аз пък работя за 150 евро на ден и отгоре на това живея в къща 120 квадрата на брега на средиземно море.

97

Анонимен

преди 9 години

Ех тъкмо се чудех къде е дръгия пигмей и ето - той се обади. Успокоих се.

96

Анонимен

преди 9 години

хвърлили са му по 8 евро на час колкото да си плати мизерната *** където живее.аз работя за 150 euro дневно.

95

Nox

преди 9 години

дeла от села...

94

Иво

преди 9 години

До товарищиРусия е съсипана от такива като теб крадцииииииииииииии,а дали ще се напъвам си е лично мой проблем,ще внимавам да не спукам някоя вена ***.......

93

Анонимен

преди 9 години

ROM!Rusiq e mogashta Darjava nqma spor!Imam priqteli Rusnaci v Angliq, koito taguvat za Ruskata imperiq che se razpada zaradi dvama trima nenadmenni politici! Neshtat Aziatci za targovski partniori, primerno kato Turciq Iran Irak! Iskat partniori europeici Hristiqni!

92

Анонимен

преди 9 години

111, оставям политиката настрана. Руския пазар е пазар на който всеки се бори да влезе и да си продава стоката. Пазар, който е горещ с индикации да става по-горещ. Сам да се оттеглиш от такъв пазар, когато си се преборил да си на него е малоумно и не може да бъде друго. И кредитие, и windows-а печелят от Русия. От друга страна Европа е много слаба икономически - без растеж, огромна безработица, огромни дългове, възрастно население, хиляди бежанци... Този конфликт не е ползотворен за тях.

91

Анонимен

преди 9 години

Правилно-има китайски автомобили,китайски компютри и др.Само ,че пращайте децата си да учат в Китай и Южна Америка -не в САЩ и ЗАПАДНА Европа,върнете олигарсите си от Ница ,Монако,Лондон и ги пратете в Момбай или Дагестан.И пращайте парите си/ 80 млрд за 2014 досега/в банки а Африка и Южна Америка,не в САЩ и Европа.Резултатът ще бъде интересен,И не забравяйте ,че БВП ви е 2300 млрд срещу 14500 ЕС и 14,3 на САЩ.и чак когато стигнете наполовина им ,тогава се репчете....

90

товарищи

преди 9 години

вижте сега, не се пънете за очевидни неща! знаем какъв резултат имаше ембаргото през 1989-а! русиа - съсипана, западът - процъфтяващ! ако малко сте умни , ще си направите извода. Значи само да ви спрат кредитите и уиндовса - загивате прави. Щото газ и нефт имат и ***, ама технологиите и кинтите са на зпад. Не ми благодарете за акъла, безплатно ви го наливам! Айде!

89

До-117

преди 9 години

Долна *** селска е този фалафел хахаха

88

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯГурбетчията работи при Али Осман, в дюнерджийницата. Измил е днес пода, напсували са го на турски, хвърлили са му по 8 евро на час колкото да си плати мизерната *** където живее. И за да си избие комплексите, че има и по-зле от него дойде тук да ни казва колко е добре да си нещастен гастърбайтер.С тая робска психика са 90% от жалките емигрантчета, междудругото.

87

Анонимен

преди 9 години

дяла, а не дела

86

Анонимен

преди 9 години

До 87 :не,българка съм.Смятам,че за един мъж е важно да съхрани мъжеството си и да щади кръста си.