21

хан

преди 9 години

..не обещават ли да възвърнат Дянков ..без него няма да е същото..и с него няма да е ама..

20

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ отпушва носа на българите нежно при хрема, като им избива предните зъби. Обещава в някакъв пасквил нещо, но няма програма как да се постигне обещаното. А за това пък кой конкретно ще изпълнява и ще носи и съдебна отговорност, понятие си нямат. Боже не им прощавай, ще угробят България! До сега само Фюрерът е имал 24 обещания към народа и е изпълнил своите обещания до едно.

19

ля ля

преди 9 години

герб са лимони които не трябва да управляват! показаха че и да помагат в парламента не стават също така че не знам защо още водят като победители направо на всякакви статистически проучвания! само балък ще отиде да гласува за тях "като алтернатива" - глупост!трябва одържавяване на:ТЕЦ Марица ИзтокСофийска вода + всички извори в държавата Златните мини.....нека от там да започнем и да надграждаме!!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Нещо в програмата им няма нито ред за борба с престъпността...Може би имат в предвид много от кадрите си, които са или с влязла в сила присъда, или под съд (като човека на снимката) или са за съд, според делата им до сега?При такива управляващи кадри в централата и по места, борбата с престъпността явно ще е на заден план при евентуално тяхно управление...

17

електорал

преди 9 години

Едно мазерати със цвят син-това му стига на човека!(нали са синя партия).Неприлично ще бъде да искаме нещо в червен цвят.

16

Лирси, липси, липси

преди 9 години

А съд за Станишев и Моника....? Съд за Пеевски и Доган....? Съд за тези, които искаха и още са на път да ограбят КТБ и нейните фирми....?Възмездието къде е?И защо Добрев твърди, че е видно, че токът ще поскъпва. Който говори това служи на енергийната мафия! Защото е видно, че токът не само не трябва да поскъпва, а трябва да поевтинява!

15

Анонимен

преди 9 години

лилито обещава да отслабне, бокича да поумнее, а цеци обещава бързо да влезе в кауша... -все невъзможни неща нали?

14

Анонимен

преди 9 години

Ако Тиквениците вземат пак властта, няма да бъдат виновни те, че са съсипали за пореден път държавата, а некачественият човешки материал, който ги е избрал.

13

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

НА МУТРИТЕ МЯСТОТО ИМ Е ВЪВ ЗАТВОРА А НЕ ВЪВ ВЛАСТТА!

12

Анонимен

преди 9 години

Novi 100% po-visoki zeni na toka

11

АНТИ

преди 9 години

ГЕРБ ще купи изборите и издръжката на живота ще поскъпне няколко пъти!

10

в

преди 9 години

не ви искам голите обещания,направете нещо СЕГА,идЕте в МИЗИЯ и помогнете на хората с ПАРИ,пък после ще видим за изборите,може и да си помислим

9

10 зам. министри

преди 9 години

Макар и особено плитки и вуздушни, ние все пак ще поясним нашите обещания:- Подобряване на демографската картина - още повече средства за нелегални бежанци от Африка, стомулиране на *** раждаемост, геноцид и проганване на Българите!- Гарантиране на международната сигурност - алианс с Турция, война с Русия!- Дигитална иконимика и климат - без коментар!- А, да и най-важното - пари няма, намя и да има!- То вече и вода и няма, само на въздух ще сте!- И разбира се подкрепа Турсия в ЕС!!

8

123

преди 9 години

ako vzemete vlasta kakvo 6te ti podari ta6tata.

7

Анонимен

преди 9 години

еми това което обещават е нормалното - обещават това . което никой не може да го даде...дай да видим какво дадоха - плюл съм им на обещанията....

6

1

преди 9 години

До chach,пет са единия е продаден.

5

Анонимен

преди 9 години

Потенциален затворник начело на потенциални затворници

4

chach

преди 9 години

6 apartamenta za sanirane

3

Анонимен

преди 9 години

А този нямаше ли ТРИ ГОДИШНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ?????? ...... ПОСЛЕДНО ЧУХ ЧЕ ЩЯЛ ДА СМЕНЯВА ПОЛА И ДА ПРИЛИЧА НА СТАНИШЕВ ,,,,,ТРЕТИ ПОЛ....

2

Анонимен

преди 9 години

"Обещаваме този път да откраднем още повече и пак да се оправдаваме с предишните, а народа кучета да го ядат!"