22

Анонимен

преди 9 години

Нови санкции..хмм..значи скоро еврохгейците ще се прострелят сами и в другия крак..ха..ха..

21

Енгелс

преди 9 години

Найденов е прав, западналяците ще им пр ъднат на к ура на руските мужици!)))

20

ЗЛОБИН

преди 9 години

До Анонимен 17НАЛИ ЧУ КАКВО СТАВА С БРАЗИЛИЯ..ИЗПАДА В РЕЦЕЦИЯКОЙТО СЕ РЪКУВА С ИЗТОЧНИЯ ШЕФ В Ю.АМЕРИКА ИМА ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ ..СПРАВКА АРЖЕНТИНАВСЕ ПО МАЛКО СТРАНИ ЩЕ ИСКАТ ДА СИ ИМАТ РАБОТА С РФ

19

тв

преди 9 години

Един Германски политик каза по една тяхна телевизия,че скоро май ще дойде времето да молим Русия да ни отърве от САЩ!и май е прав...

18

Маркс

преди 9 години

Гледай сега, истината е, че щатите фалираха и отчаяно се нуждаят от една война. Пробваха с Иран, пробваха със Сирия, пробват и с Русия и най- накрая ще нападнат бившите си съюзници в Ирак...

17

цирк

преди 9 години

До ДемократА в главата ти бръмбари...

16

Анонимен

преди 9 години

Аксиома на Наполеон,Първи закон на Чърчил,Теорема на Хитлер:"Каквата война или санкции да обявиш срещу Русия,накрая винаги печелят руснаците!"Регресионната историческа линия води до този извод при статистическа вероятност от 99,99999999%.

15

лицемери

преди 9 години

А кой започна всичко това?САЩ и ЕС който подкрепиха преврата и фашистите и сега друг им е виновен!много удобно нали!?

14

Демократ

преди 9 години

В БРЮКСЕЛ ЕС. В КРЕМЪЛ- СС

13

Анонимен

преди 9 години

Щатите фалираха, оправя ги само трета световна. Затова, мътиш , не мътиш водата, ще те ям! Всъщност, тя започна. Не знам как си мислите, че започват войните.

12

Павлик Морозов

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

11

Анонимен

преди 9 години

Шест плюса за анализа на 12 . Всеки непредубеден ще го разбере. Останалите - те си знаят своето.

10

Маркс

преди 9 години

А всичко е толкова просто, фашагите да си изтеглят нацгвардията от Новорусия и да благоденстват в ЕС като нас и румънците. Нека на кримчани и новорусите да им е зле в Раша и да страдат и да се мъчат там, колкото си искат!)))

9

Анонимен

преди 9 години

До 11Ти май не си спомняш, че САЩ фактически нападнаха Русия, като спретнаха майдан и преврат в Киев и искаха да вкарат Украйна в НАТИ и така да завземат базата на черноморския флот на Русия в Крим .Може да си млад и да не знаеш за Карибската криза - тогава СССР реши да прати ракети в Куба и САЩ замалко да направи ядрена война ,само и само да няма такива до нейните граници.

8

ЗЛОБИН

преди 9 години

САМО ЯКИ САНКЦИИ ЩЕ ОТРЕЗВЯТ ИЗТОЧНИЯ МЕЧОК

7

Анонимен

преди 9 години

Снощи ООН изказа позиция,че не може да потвърди наличието на руски военни и техника на територията на Украйна.Но ЕС не се интересува от ООН,както и САЩ.Обаче това не е добре за самия ЕС,защото с тези санкции,по малките държави от съюза почват да си правят изводите,какво ще им се случи,ако не слушкат робски чичко САМ и няколко от по големите държави в ЕС.ЕС не е само Германия,Франция и ЮК.А специално Германия от 100 години върви срещу интереса си заради САЩ и ЮК-примери ПСВ и ВСВ!

6

Анонимен

преди 9 години

След като санкциите срещу Русия нямат никакъв ефект и напрежението в Украйна не спада, какъв е смисълът от по-нататъшни санкции?Не търси смисъл от хора,които смятат останалите хора по света за по низши и изостанали,просто защото имат различна култура и начин на живот!

5

Леле че народ

преди 9 години

До благодарности! Особено в Харков,където НАТО им достави цял камион с javelin и вече няколко пъти пуцат укр. колони с американското оръжие

4

Анонимен

преди 9 години

Тя вече е извън контрол.

3

никакъв ефект

преди 9 години

След като санкциите срещу Русия нямат никакъв ефект и напрежението в Украйна не спада, какъв е смисълът от по-нататъшни санкции?