45

Анонимен

преди 9 години

вътрешния стокооборот на русия е два пъти по малък от този на южна корея. това значи,че руския пазар е два пъти по малък от южнокорейския. руснаците със санкции ще плашат гаргите.на путин едната дъщеря емигрирала в южна корея,другата в Холандия,

44

Шоп

преди 9 години

До до ддт едни баща и син на село, единия на 70 и нещо, другия на 80, зимата просто си умрели от студ и глад--------Хахахах!!! Благодаря ти!Оправи ми настроението със сутрешното кафенце :))))И тези 8 човека, които са ти сложили плюсчета на тъпотията.

43

Чичо Пичо

преди 9 години

Абе, дреме им и на Русия, и на САЩ, че тук ги коментират някакви мишки от Балканска държавица, дето ще се чудят зимата, как да си платят тока!

42

xxx

преди 9 години

До Одисей 1Ебасилогиката. По соца нямаше газ и парно ли?

41

Анонимен

преди 9 години

До ххх52 пич тука са повече от гений. Все пак БГ е най-успешната в ЕС. Това не е просто така. Големи умове имаме и спецове по всичко. :)

40

Анонимен

преди 9 години

когато се говори за т.н.необятен руски пазар се смея. русия е два пъти по малка по население от един Пакистан или една индонезия, по малка е от Бангладеш, а от китай е с 10 пъти по малко население. 80% от руското население се интересува само от водка и картофи

39

у

преди 9 години

В следващите години Русия трябва да се разпадне

38

КПСС

преди 9 години

Чрез онанизъм - към комунизъм!

37

ххх

преди 9 години

До Анонимен 44Вие сте гении бе, щото на никой в Кремъл не му е хрумвало, че това може да стане и няма контра-мерки срещу подобно действие?

36

от холандия

преди 9 години

напълно подкрепям санкциите. на фашизма и агресията трябва да се даде отпор. демократичният свят ще бъде единен

35

поп кръстю

преди 9 години

докато си плащате и русофиля ви ще бъда и рософобя ви ще бъда даже и фес ще си сложа.

34

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Да живял съм. Кремвиршите и горчицата бяха по яки. Хахах, със соца ще *** плаши.

33

Анонимен

преди 9 години

До Българин от ЕССащ имат правото и задължението да спасят света от Русия.

32

бай Х

преди 9 години

хАспиринът ще заменят с китайски чай, а антибиотиците - с виетнамско чудо :-)А смотаните BMW-та и мерцедеси от огромния расийски пазарь ще измести Great Wall ;-)Да живее руско-китайската дружба между народите!

31

ххх

преди 9 години

до 42Само ЕС и САЩ ли произвеждат вино и сирене :) ?

30

Анонимен

преди 9 години

стоките под санкция отново ще стигат русия препакетирани в китай Казахстан и другаде само че на по висока цена за руските потребители

29

Българин от ЕС

преди 9 години

Спрете с конфронтацията между държавите в Европа под давление на американците и техните агенти в някой правителства. За да няма подем в икономиката тук трябва да има война и санкции според САЩ - ето това правят те. Искат да си оправят тяхната икономика и да си продадат оръжието, ама по-далече. Защо ли правителствата ги слушат. Тъкмо ЕС тръгна да се отлепя от дъното и САЩ ескалираха война в Европа. Все искат те да са отгоре. Айде поне веднъж да има се противопоставим...

28

Анонимен

преди 9 години

До хххСвета не е свършил но си е тъпо за повечето руснаци когато няма качествени неща

27

ддт

преди 9 години

Лекарствата ще са най-големия проблем.--------------------------------еболата ще ги отнесе

26

ххх

преди 9 години

До Само Ким ще помага"А случайно да си забелязал, че в момента САЩ заедно с Южна Корея правят съвместни военни учения?"Уау. Ми да забелязах и какво? "Япония или Корея няма да изнесат каквото и да било за джуджето-диктатор." - хаха. Пич, няма санкции върху колите наложени от САЩ. Просто искам, искам да видя, как Тойота, Нисан и другите, които продават на Северна Корея, забележи, спират продажби за Русия :)