13

морски

преди 9 години

Ами А ,,миротворческата" операция на Израел в ивицата Газа,където евреите избиха 1 600 мирни палестинци...........защо няма санкций срещу Израел?!!А ,,миротворческите"операций на САЩ в Авганистан,Сърбия,Ирак,Либия,Алжир........къде са санкцийте срещу американците!!!Двоен стандарт.Затова България трябва час по-скоро да напусне НАТО.РЕФЕРЕНДУМ за излизане от НАТО.

12

Анонимен

преди 9 години

Има един лафВие ни казахте - ние повярвахме.Вие ни го повторихте - ние почнахме да се съмняваме.Вие ни го натяквате - ние разбрахме, че ни лъжете.Продължавайте да ни убеждавате...

11

-*-

преди 9 години

Тези така наречени руски маневри,са всъщност на 1000 км.от Украйна....

10

Анонимен

преди 9 години

Факт е че като отидеш в Полша, Унгария, Чехия, Хърватия или Словакия и заговориш на руски не те гледат добро око.

9

Анонимен

преди 9 години

Руската не е самоубийство. Защо е, че Западът иска така, че той е бил нападнат?

8

макето

преди 9 години

ситуацията е малце напрегната требе да я олабиме с 300 грама ракийка

7

Анонимен

преди 9 години

Тия вече се чудят как да оправдават варварството на чуждестранните легионери и шпиц командите на бандеровците. Имаме основания да подозираме...!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Специално за отпор на наближаващата руска агресия страните от НАТО спешно готвят сили за бързо реагиране, които ще отразяват заплахата от страна на Москва както по земя, така и по въздух И започва трета световна война!

5

Анонимен

преди 9 години

Кой му дреме за тия бе нека нахлува кой където иска ,важното е тук да не нахлува никой сега е на дневен ред да се оправим от наводненията, че водата изтри един български град , а пък алфаджиите ако искат да слагат по един камофлаж и да отидат да се самовзривят.

4

Анонимен

преди 9 години

До номер1 Един от редките му смислени коментари.

3

Анонимен

преди 9 години

"Русия провежда военни учения край границата с Украйна" - ако сме по точни на 800-1000 км от нея и на своя територия."Западът обвинява Русия, че оказва помощ на сепаратистите" - остана само да го докаже, ама нещо не им се получава."НАТО да се подготви по-добре за отразяване на подобни внезапни атаки" - НАТО е май малко шах, че руснаците не го бръснат за нищо. Все пак се надуваха лукуми колко е страшно НАТО, а на РФ не и пука.

2

Анонимен

преди 9 години

Руснаците бяха един път в Полша,гледайте да не дойдат и сега!

1

neni4a

преди 9 години

Сега кара всеки поляк да рупа по 4 кг. ябълки на ден(без да слагам и другите зарзавати) С тая негова голяма уста,да не лапне и нещо друго освен ябълки и зарзават Аман от тия прости поляци,но хак да им е ,да им фалират масово фермерите и да му спретнат на тоя ,земеделски Майдан