9

новия политик

преди 9 години

Е като знае какъв е Бойко защо новия политик го направи свой кум?

8

Х

преди 9 години

Бареков каза,че президента е прекарал един камион пари да си купи къща в Гърция ,че има оригинални документи но нищо не излезе.

7

Анонимен

преди 9 години

Ами естествено че е свързан, иначе кой би го допуснал - една полуграмотна мутра да стане Премиер, ако не беше подкрепата на ДС.

6

АНТИМУТРА

преди 9 години

Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

5

Анонимен

преди 9 години

ДОСИЕТО НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ( РАЗРАБОТВАН ОТ ДС ДО 89-ТА КАТО АГЕНТ "БУДА", СЛЕД 89-ТА КАТО "МАЗНИЯ") Е ПУБЛИЧНА ТАЙНАПРОСТО ЕДНИТЕ ПРИЕМАТ РАВНОДУШНО ТОЗИ ФАКТ, НО ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ МУТРИ И УБИЙЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

4

Анонимен

преди 9 години

БарАкото е свързан с Октопода от ДС който управлява България от 70 години.

3

Анонимен

преди 9 години

Е, па Боце си е отвсякъде ДС!Само дето в началото не го приели във факултет Държавна сигурност на Симеоновската милиционерска школа .... поради умствена ограниченост!После Боце се е постарал е цялата си кариера дължи на ДС! Ако някой си мисли, че ДС не дърпа и сега конците е в много дълбока заблуда! Човек на ДС бе и другарят Цар, покровителят на Тиквун Банкянски!

2

лекар-психиатър

преди 9 години

Наистина почвам да се съмнявам за психичното здраве на този Бареков. Такива *** твърдения и такава злоба не е нормално. Той си мисли, че ще повтори Костинбродската афера. Да ама не другарю Бюрек Дудуков.

1

гатанка

преди 9 години

Латексово изделие след употреба. Що е то?