50

Анонимен

преди 9 години

най-накрая призна русия за вината си,свален е от проруските терористи

49

Анонимен

преди 9 години

Значи така... Американското Вице се обадило на украинското президент и го питало: "Кажи сега, Петро, кой е виновен за самолета?" "Как кой, господарю Джо! То се знае - Путин е виновен!"И това нещо се възприема от някои заблудени мозъци като доказателство! Думи нямам!..

48

Анонимен

преди 9 години

PUTIN E VINOVEN DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO.PREZUPCIQ NA USA PRAVOSYDIETO.TO I U NAS SYHSTOTO ZATOVA NQMA NIKOI OSYDEN SHTOTO PUTIN E VINOVEN.VERICATA VI MRYSNA I KRAVARI I PODRYJNICITE IM.

47

Анонимен

преди 9 години

А кой е виновен за срутването на кулите и избиването на хора в Югославия???Пак ли Путин е виновен???Болни американски мозъци!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Заради тези *** от САЩ в света имаше финансова криза, която засегна и България! Обаче никой не им търси отговорност, никой не търси отговорност на МВФ и Световната банка за безобразията, които вършат, за "съветите и препоръките", които имат за цел да сринат националните икономики. Най-противното е, че не Русия, а САЩ налагат техните правила по света и няма никаква справедлива оценка за това.

45

Did

преди 9 години

Horata v ukraina sa obstrelvani po jili6tata ot kogo I za kakvo?A nare4enite amerikanci ot kade do6li za kakvo sa do6li na tozi kontinent?amerikanci indianci li biaha opravliava6tite po to4no EVROANGLICHANI zavzema6ti sveta

44

Анонимен

преди 9 години

Белият дом заяви, че руският президент Владимир Путин "има вина" за свалянето на малайзийския самолет над военната зона в Украйна и повтори, че работи с ЕС и Г-7 за налагане на още санкции на Москва, предаде Ройтерс.Белия дом нищо не споменава за опита на Украинските военни в свалянето на цивилни самолети-4 октомври 2001 г. свален ТУ 154 от украинска ракета.А всяка страна вече знае,че може да е следващата обвинена в тероризъм и диктатура от САЩ и да получи военна "доставка на демокрация".

43

до 47 идиот

преди 9 години

Напротив знае се и са открити.20 украинци са намерени заровени до Славянск.Търсят се още безследно изчезналите.А в Крим колко ли има заровени които не са искали отделяне от Украйна?

42

Анонимен

преди 9 години

Атомните бомби за специалитет на САЩ и те много обичат да си ги използват.

41

Анонимен

преди 9 години

Белия дом трябва да го прекръстят на лъжливия дом! Ясно е какво искат, да унищожат Русия! А

40

Анонимен 50

преди 9 години

Що,американците вече пускаха бомби над София,а чърчил мечтаеше да я изравни със земята и да засади картофи.И това по времето преди "комунисти" да дойдат на власт.

39

Анонимен

преди 9 години

Така както Хитлер използваше риторика,че комунистите са виновни и завзе почти цяла Европа сега САЩ ползвайки същата риторика,само че използват термина терористи се опитват да завземат целия свят.

38

Анонимен

преди 9 години

Алфа тв е единственя остров сред журналистическото блато.Другото е губене на време.чупка

37

Идиот

преди 9 години

УКР твърдяха, че руски спецчасти са запалили хората в Одеса. След това твърдяха, че пак руснаци са убили полицаите в Мариупол. За самолета мисля, че на всеки му е ясна лъжата. Сега изникват някакви масови гробове, които те не знаели къде са точно, но знаели, че ги има... Какъв *** трябва да си да вярваш на фашисти, обстрелващи само жилищни квартали с фосфорни бомби и избиващи всеки, несъгласен с хунтата им? Справка Одеса и Мариупол.

36

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ПРИ ТОВА КАКТО ПОКАЗАХА ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АНКЕТИ БОЛШИНСТВОТО ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ЮГА И ИЗТОКА НА УКРАЙНА ПРЕДПОЧИТАХА ЕВРАЗИЙСКАТА ПРЕД ЕВРОПЕЙСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ. И МАКАР ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЕМИСАРИ ВЪПРЕКИ ПРОВЪЗГЛАСЕНИТЕ ОТ ТЯХ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА, В УПОР НЕ ЗАБЕЛЯЗВАХА ИСКАНИЯТА НА ПОЛОВИНАТА УКРАИНСК НАСЕЛЕНИЕ, СЪЩО КАКТО СИ ЗАКРИВАХА ОЧИТЕ ЗА НЕСЪОТВЕТСТВИЕ НА НАЛОЖЕНОТО ИМ СЪГЛАШЕНИЕ ЗА АСОЦИАЦИЯ СЪС КОНСТИТУЦИЯТА НА УКРАЙНА, ЕДВА ЛИ СА ПЛАНИРАЛИ ДА ПОЧВАТ ВОЙНА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

35

Анонимен

преди 9 години

ШУТКИН ПАК *** ВСИЧКО !

34

Анонимен

преди 9 години

36 Империя нa злото е псевдоним нa рaшaтa от временaтa нa Студенaтa войнa! Друго нейно превъплъщение и нaрицaтелно, още от 19 век е Тюрмa зa нaродите, тъй че Светa е знaел кaкво предстaвлявa русия от векове! Лошото е, че нищо не се е променило и през 21 век русия свaля пътнически сaмолет с 300 души нa бордa!

33

из пресата

преди 9 години

Оливър Стоун-не вярвайте на американската журналистикаПетер Сабо/унгарски дипломат -Юдеите са агенти на сатаната

32

Анонимен

преди 9 години

От много години забелязвам едно и също нещо. Лидерите на различни страни се здрависват, прегръщат и целуват и само след няколко месеца водят ожесточена война, като много често се обвиняват за неща случили се ПРЕДИ гореспоменатото здрависване, прегръщане и целуване. Е няма такава лицемерщина за пред камерите. Всичко, което идва от тях е един голям театър за нас докато те си вършат злините зад завесата.

31

Did

преди 9 години

Ne amerekancite sa go svalili svetovnite intriganti vijdat 4e ni6to drugo nemogat da izmislat da sankcionirat russiq