28

Анонимен

преди 9 години

Нашите братя американците ни освободиха от 5 десетилетно руско комунистическо робство и ни донесоха демокрацията за да живеем сега добре като бели хора а не да страдаме както преди в комунизъма. Ето защо сега трябва да ги подкрепим в справедливата им борба срещу нашия враг Русия и да нанесем от базите на НАТО в България първия и решителен удар срещу Москва за да могат нашите братя американците ще освободят света от комунистическия диктатор Путин.

27

за пут

преди 9 години

Ха ся,*** маца в каца.

26

Анонимен

преди 9 години

Този път "грешката" може да си е съвсем планова.Цялата логика на събитията подсказва това.Само че я вписаха в събитията в Източна Украйна.Ха сега помислете сходството с предишния малайзийски самолет,който "изчезна",на път за Китай,с група крупни специалисти.И в този самолет е имало "група" от стотина специалисти.Освен това,още не паднал самолета и О'Бамата пророкува,че е свален с руска ракета.Ами,ако не е руска,или въобще не е ракета,а "бомбичка пиратка" в самолета?!

25

Даниел

преди 9 години

До Анонимен 23:А ти като гледам добре кльопаш каквото ти спуснат от Кремъл. *** недорасъл, *** ще казваш на шефчето ти Путин, а не на българите. *** е Кремъл, не и България и като не ти харесва тук, махай се *** миризлив.

24

Цццц писа

преди 9 години

до 21

23

Ццццц до 23

преди 9 години

Че България се управлява от путинци и затова е на той хал,е ясно.От СНН казаха,че ракетата е изстреляна от контролиран от тeрористи район.Но да наречеш Украинците фашисти,затова че не искат путинова УКРАЙНА,а ЕВРОПЕСКА УКРАЙНА и да наричаш РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ *** означава че или си руска сви.. или българкоруска свин...

22

Анонимен

преди 9 години

Смърт на САЩ..

21

Анонимен

преди 9 години

"Ракетата, която е свалила летателния апарат, е била изстреляна от контролиран от проруските бунтовници район, обяви Обама."Какво в обявил Обама: "We have increasing confidence that the Malaysian plane was shot down by a surface-to-air missile that was launched from rebel-controlled territory" се гърчи и извива като червей в словесни пируети за да угоди на господарите си. Нарастваща вяра имал разби'ши - Обонго, Обонгооо... в какво още вярваш? А факти имаш ли?

20

Монархист

преди 9 години

Няма по-долни същества от американците. През всичко са готови да минат, дори живота на техните граждани да подложат на риск и жертви да дават, само и само да стане тяхната. В Ирак колко жертви дадоха? И защо? За да си стабилизират жалкия долар. Това са убитаци, които поставят парите над живота!!! И тоя ще ми обяснява, че имали данни. Нищо нямате, само празни приказки и кьорфишеци.

19

Сандо

преди 9 години

> Обама: Ракетата, свалила Боинга, е от проруски районпоследно кво? признавате ли го тоя район като отделен или това е територия на Украйна ... или днеска е едно ама утре друго ?

18

33

преди 9 години

Барак Хюсеин Обама ... мюсулманин-президент на ФАЩ ... а джамия имали до Белия Дом ? Само не знам как Израел го възприемат ?

17

Анонимен

преди 9 години

това с предсказанието, че последния президент на USa ще е черен и ще ги затрие май ще се окаже вярно...

16

Анонимен

преди 9 години

До 98Чечня, Грузия, Афганистан, Украйна, Финландия, Полшя, Литва, Латвия, Естония, Япония, Пакистан. И?

15

Бай Онзи

преди 9 години

Ако Джо Банана и племето Му бяха сигурни ,че Путин и и проруските сили са свалили самолета,то вече Русия да е изключена от ООН и всички други подобни тъпни....

14

Анонимен

преди 9 години

До 19като янкуловичка ли няма да се скрие?

13

98

преди 9 години

АВГАНИСТАН ,ИРАК,ЛИБИЯ, ЕГИПЕТ , СИРИЯ ,ЮГОСЛАВИЯ, УКРАИНА.................

12

Анонимен

преди 9 години

*** били арабите. Че са гении в сравнение с украинците.

11

Анонимен

преди 9 години

Тая новина е пусната от някой *** да се хареса на губернаторката Марси Рийс. Щото свинете в *** България са *** и кльопат всичко каквото им казват от запад или от америка и си мислят че живеят като западняци. Иначе световните медии са много предпазливи, на сайта на CNN има изказването на Обама, изобщо не е казвал това което пише в статията. А на всички е ясно, че самолета е свален по погрешка от фашистите в Киев. И преди са правили грешка и са сваляли пътнически самолети.

10

Анонимен

преди 9 години

Даже и Обама не смее да обвини пряко опълченците че са свалили самолета че като се разбере истината да не стане за смях. Явно са му докладвали че некадърните идиотити от украинската армия са изстреляли ракетата по погрешка докато са си играли с копчетата. Те украинците цяла АЕЦ Чернобил взривиха по погрешка докато си играеха с копчетата и че един самолет ли няма да могат?

9

Анонимен

преди 9 години

Ракетата била изстреляна от проруски район вика Обамата...Значи и от България може да е изтреляна...