52

до 62

преди 10 години

"Това е изкуство бе, млъкнете, какво разбирате вие от изкуство, диви аграри"На това му се казва "да пикаеш на изкуството".

51

кн. на Пророк Исая

преди 10 години

Горко на ония, които наричат злото добро, а доброто зло; Които турят тъмнина за виделина, авиделина за тъмнина; Които турят горчиво за сладко, а сладко за горчиво! Горко на ония, които са мъдри в своите очи, И които са разумни пред себе си! ....... Които за дарове оправдават беззаконника И отнемат от праведника правото му! Затова, както огнен пламък пояжда плявата,И както сламата се губи в пламъка, Така и техният корен ще стане като гнилота,И цветът им ще възлезе като прах.

50

Българин

преди 10 години

Европата си има ценности - брада, *** и цици - върхът на визията в "Евровизия".Това е европейската визия. 1 е травестит. За гласа е отделно. Тук не се говори за това кой как пее, а за визия. Печели косматото нещо с х*й и цици.Слава богу, че не сме спечелили нищо в това състезание ли, предаване ли се води - "Евровизия".Не бих искал да имам нещо общо с печелилите го. Нека Австрия да се срамува от "преставителя" си. Не България.

49

gtf

преди 10 години

Ми то това е ЕС, като цяло - пример, как всички крайности и двойни стандарти водят до извратения.

48

God

преди 10 години

Добре, че България се отказа от участие в тази пародия. Надявам се - завинаги. Ако това беше някакво артистично амплоа - еди-дойди, но да ми навират *** за нормален ми идва малко в повече. Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация, но се съмнявам, че те биха одобрили такава изява. Всички, които реват с/у ЕС за щяло и нещяло, обаче нямат нищо против европейските пари, които са много повече отколкото ние даваме. И с това недоразумение ще е всяко чудо за 3 дни.

47

Анонимен

преди 10 години

Нужно ли е да казвам, че това нещо спечели конкурса, само защото е жена с брада?

46

TrollTerminator

преди 10 години

Тук не става дума за толерантност това си е жива гротеска! Кончита ли е каква е не знам, но за мен естетически това бе грозно изпълнение /имам пред вид лицевото окосмяване/. Нямам нищо против различната сексуална ориентация, но в този човек няма нищо красиво, едно време именно жените с бради са ги показвали на панаирите като ***. Това е факт, колкото и да звучи неприятно. Дана Интернешънъл е пример как може да спечелиш Евровизия с красота и различна ориентация!

45

ЛОПУХГТХ

преди 10 години

Само смърт за насилниците над природата, това маймунско изчадие *** като Содом и Гомор.

44

kostandb

преди 10 години

Да си яде вурстовете и да не си натяква наклонностите, това вече минава всякакви граници на толерантност.

43

Стрейт

преди 10 години

Никога не съм бил против геевете - даже съм имал познати такива, с които съм общувал съвсем нормално. Не ме интересува какво правят в личния си живот.Но да ми ги рекламирате всеки ден по всички "медии" и да ми ги лансирате с гей-паради - НЕ!Скапани евро-ценности...

42

Анонимен

преди 10 години

поредната европейска "ценност"!

41

асадс

преди 10 години

С целия панаир се набляга повече на артикулацията и жестовете на този/това певец,от колкото на певческите способности,в контекса на събитията в Украйна.Да сравняваме този музикален индивид с безброй изключителни певци-Елтън Джон,Шер,Джордж Майкъл и др които са хомосексуалисти,не е реално.И просто е чиста проба пропаганда.Нищо друго.

40

Анонимен

преди 10 години

Както вече писах. Толерантен съм и нямам нищо против, НО когато конкурсите започнат да се печелят поради политически коректни причини, а не поради талант и възможности, то тогава започва да става дразнещо. Както и да се изтъкват проблемите само на определени хора от обществото! Тогава различните биват "навирани" в очите на хората и така евентуално същестуваща нетолерантност просто се засилва! Разбирам, че се цели осведоменост за проблемите, но границата се прекрачва.

39

SS до 39

преди 10 години

Испански conchitа умалително на conception - непорочно зачатие, в жаргон на испански - *ва.Wurst - на немски - наденица, асоциира се с мъжки полов орган.

38

Анонимен

преди 10 години

Евровизия е откровено пропагандно манипулиран конкурс. 50% от вота е на зрителите, 50% от жури от "експерти" от музикалния бранш. Я с тия множество 12-ки дето ги получи Кончита, дали журито не е било про-гейско....

37

Анонимен

преди 10 години

До вчера само гейовете си бръснаха краката, а днес - всички. Внимавайте, както се възмущавате днес, да не съчетаете утре някоя рокля с 5 дневна брада. Светът се променя много бързо.

36

Анонимен

преди 10 години

Да живее третият пол и всички останали евро-атлантически ценности!!!Кога ще става задължително?То бива лицимерие, то бива поквара, ама чак пък толкова явно...

35

Анонимен

преди 10 години

Журито явно е би;п със сходни на Вурст интереси.

34

Анонимен

преди 10 години

Е това е истинската Евро визия, да си неподържан травестит с меден глас, това е целия Европейски парламент. Едни зле изглеждащи травестити нос медни гласове...

33

превод в ефир

преди 10 години

Кончита - мидичкаВурст - наденицаОбаче в Австрия "вурст" също значи - "не ми пука", предполагам, че в това му значение е използвано...