56

Неуспял поляк

преди 10 години

Ние вече не сме руснаци,макар и някога да сме били такива.УПА,Майдана също.Както клахме поляците и евреите в 1943г.,така клахме и руснаците тогава.Когато в есента на 1943г.,въстаническата полска армия ни отмъсти,като палеше нашите села и изби 15000 от нас,съветските красноармейци им помагаха.В отговор на това,ние от УПА образувахме ударни групи на територията на СССР.Грабехме и палехме руските села,руснаците помагаха на поляците,значи трябваше да ги накаже.Бившите братя вече не са братя,това е.

55

цар симеон велики

преди 10 години

До Анонимен;и какво прави твоето нато освен да очаква със разстворени буски

54

до 56

преди 10 години

До Бай РадойБраво добре им го каза ама путлерите са с промити мозъци те си знаят своето!

53

54

преди 10 години

ВЕЧЕ КРАЙ НА АМЕРИКАНСКОТО ВЛИЯНИЕ.ЗАПОЧВА ЕДИН ЗАЛЕЗ И ПРАЗНИ ПРИКАЗСИ

52

Анонимен

преди 10 години

Путин - МОЛОДЕЦ !!! Всех обебал !!!А ваш Обонго - ОБЕЗЯН !!! Кушает банан...

51

Анонимен

преди 10 години

Путин я умее тази игра. Само как елегантно постави Запада в ситуация, в която или трябва да подходи към случващото се в Украйна сега по същия начин както подходи към анексирането на Крим от Русия, или да създаде впечатлението, че действа само в полза на интересите си, а не за "общото благо" :)

50

Анонимен

преди 10 години

До Новинар 47+

49

Анонимен

преди 10 години

***, ООН е вече анахронизъм. Сега сме в 21-ви век и имаме НАТО.

48

Анонимен

преди 10 години

от 52Предупреждава ООН, извинявам се.

47

Анонимен

преди 10 години

от 52И влезе ли Путин в източна Украйна- свършено е с тези източни земи- отиват към Русия. Все си мислех че Путин ще се задоволи само с Крим ,където не гръмна и една пушка и стана Руски. Сега ги очаква подобна съдба и тези източни украински градове- впрочем които са били винаги руски.Един представите от журналистическата гилдия на западняците каза днес много точно каква е стратегията на Путин... нападнат ли и избият ли руските превратаджии в тези градове- Путин ще има основание да влезе!

46

Бай Радой

преди 10 години

До Путин--26;Абе *** русофилски защо *** наруши договорите подписани с Украйна?Абе *** ***;1994 и 1997 г.САЩ, Русия, Англия и др.подписаха договор с Украйна с който и гарантират териториалната цялост и независимост затова че се отказва от притежаване на ядренно оръжие.Русия не обича да спазва договори . И с нас го е правила.Всички русофили сте образец на простотията.До това ви доведе руския опит от който черпахте с пълни шепи.

45

52

преди 10 години

Правил Путин ''велик маньовър''...прави велик маньовър в на *** *** (термин от улицата)

44

Анонимен

преди 10 години

Аз предлагам Путарутан да го анексират към ГЛ организацията на гньом лилипутите!

43

Махно

преди 10 години

Ей,колко добър човек е Адолф Путин - безпокои се!Ама,че ще запали света с болните си амбиции - не се безпокои.

42

Анонимен

преди 10 години

до 21В к'ва Война е Украйна с Русия, като даже руските военни части не са нахлули още от източната граница??? А на границата чакат 40 000 руски Спец части които за 2 дни ще избият мераците на всички украински войни дръзнали да убият руски граждани тръгнали да се бунтуват в източните градове.В момента Путин прави велик маньовър( термин във военните действия)- Предупреждава Нато, за да има после основания, като навлезе в източна Украйна с тези 40 хиляди, да каже на запада че Нато е спяло.

41

Пряка линия

преди 10 години

Отговори на всички въпроси. Пряка линия с Владимир Путин ще се състои на 17.04.2014 година от 11:00 часа и ще се излъчва по руския канал. Президентът ще отговаря на всевъзможни въпроси на граждани, задавани от различни субекти на РФ, включително и от Крим. По-добре сам да видиш и чуеш, отколкото да ти преразкажат и без да искат да те дезинформират. Пиите от извора!

40

Квартал Свбода

преди 10 години

Путин, пожалуста, асвабасди Паморие от Иго на Европейскава саюза!!!

39

Новинар

преди 10 години

Държавния департамент на САЩ се учудва на своята неинформираност / необразованост /Още една особа прочула се покрай Украинската криза..Представителя на Държавния Департамент Джейн Псаки която нон-стоп дава пресконференции.... На една от тях заявява че газта постъпва от Европа през Украйна към Русия. Но журналистите се усъмнили във тази информация и не се съгласили със нея....След което се извинила, и казала, че ще изясни този въпрос за себе си..Възможно газта да върви и във обратно направление

38

Новинар

преди 10 години

Държавния департамент на САЩ се учудва на своята неинформираност / необразованост /И Виктория Нуланд естествено е във списъка....Неотдавна хранеща със сладки екстремистите от "Майдана" и прочула се със един запис тип Боко :)))) Неотдавна заявява, че народа във Крим гладува, а във Украйна всичко се оправя....И е сигурна, че всичко е точно така защото го била прочела във фейсбук.....Ето това е ниво на политик !!!!!!

37

Неуспял поляк

преди 10 години

В 1943г. започнахме да трепем наред полските ни мъчители.Избихме над 100 000 поляци,на цялата територия на окръга Волин-Подолие.Клахме и много от бившите братя,също и евреи колко не знам.Ама с поляците беше най-големия кеф.Влизаш в къщата чукаш полякинята,режеш гърлото на мъжа й,вземаш децата й,палиш къщата,а като ти мине кефа и с нея - айде кратуната й на бунището.Излизаш от бившето вече село,гледаш го как гори.Мъчителните стонове на полски са музика за ушите ни.Няма поляци,няма проблеми.