46

Анонимен

преди 10 години

Много правилно-*** искат да има кворум, защото се гласят да прокарат популстки закони до евроизборите-да съберат повече гласове-пример:-закон за удължаването на срока за таксиметровите коли-това са най-малко 50-100х. гласа

45

тъп и прост

преди 10 години

ИСКА АМА НЕМА...Втория министър-председател след Жан Виденов изгонен с камъни от народа и и *** наглостта изобщо да се появява в публичното пространство!!!

44

Анонимен

преди 10 години

По времето на българоубиеците от герб се струеха единствено магистрали.Нищо друго не се правеше.Герб не увеличи пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не могат да имат деца.Бяхме много зле благодарение на тоя *** на снимката със прякор боко *** и които обслужваха и облогодетсваха само свойте герберски безмозъщни *** за другата част от българския народ хич не им пукаше.

43

независим

преди 10 години

Много добре се знае,че вече просто няма технологично време за избори 2,3,4/1.Срокове има.Ама специфичния електорат на Герб все още се връзва на лакърдии.Борисов си ги познава най добре и така си се държи-според тях.

42

Анонимен

преди 10 години

Нека да има предсрочни избори и пак ще гласувам против българоубийеците от герб.Само и само да видя отново на бойко медотиев борисов по прякор боко ***

41

Генерала ОЗ

преди 10 години

Тоя селски тарикат се разбързал , защото *** му все повече се размирисва !Но......няма кой да му се върже на номерата, ще си сърба попарата и колкото по-мърда и шава , толкова по ще страда !Но той сам ще се натресе!!!

40

Анонимният

преди 10 години

от с.Банкя пак ще вдигне кръвно.Ох, голям кеф скоро пак ще има работа и за нас гробарите.Хайде хайерлия да е все така да им върви на тези граждани ,които имат основна роля в рали състезанията.

39

anonimen

преди 10 години

Бойко съвсем е изперкал

38

Анонимният

преди 10 години

Кое е правилно? Трябва да си от ГЕРБ за да си наркотрафикант..или трябва да си наркотрафикант, за да си от ГЕРБ?

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен БОЙКО ПОМИСЛИ ЛИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ,А ЗА ДАНЪКА ПО ЛИХВИ ЗА ДЕПОЗИТИТЕ И ОЩЕ МНОГО МНОГО НЕЩА,,,,,,,,,,,,,,,,,,?

36

Анонимен

преди 10 години

Бокачо, що върна мандата бе? Нали спечели изборите? Нали си имал мнозинство? Що не направи правителство, а? Кой те извози - БСП или ДПС? Кажи си бе боки, ще те разберем - ти може и да си ***, но повечето хора ще те разберат - кой те излъга - Доган или Дъбов ?

35

американецо

преди 10 години

*** ОТ МЪКА - БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ Е ПАК ПРЕМИЕР, КАКЪВТО И СЕГА БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ АКО ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ НЕ БЯХА РЕЖИСИРАЛИ ИЗБОРНАТА ИЗМАМА "КОСТИНБРОДСКИ БЮЛЕТИНИ"!!!

34

Анонимен

преди 10 години

До Боби не е смешно докато има такива алчни дебелоочи политици жална ни е майката на нас обикновените граждани.

33

Анонимен

преди 10 години

*** Ежедневно Разсмиващ България

32

ER

преди 10 години

Ако не друго поне ме кефи как Боце ги прави съвсем смешни тия червено турски клоуни.

31

sante_dog

преди 10 години

Избори трябва да има заради тоталния крах на това правителство. Нито едно от обещанията не е изпълнено! 250 000 работни места - някой да ги е видял? Трябва работа да има за да може да се съживи и икономиката. Тези единствено помощи раздават - на *** на пенсионери (не съм против помощите за пенсионерите), но трябва дългосрочно решение - повече хора да работят, повече осигуровки и данъци, повече потребление и т.н.

30

Анонимен

преди 10 години

До Боби Като типичен - Боко е верен на принципа - ако не е за мен - за никой няма да е...

29

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ОСТАВКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И БЕЗ ДРУГО НЕ СЕ СЪБИРАТ И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ПРЕДИ ЛЯТНАТА ИМ ВАКАНЦИЯ

28

Анонимен

преди 10 години

Тикве, не се напъвай, пак ще вдигнеш кръвно...

27

Боби

преди 10 години

Тъжно е направо...по думите на Борисов разбирам, че ако той не управлява няма да помогне на никой друг да управлява. Което значи, че само ако той управлява му пука за държавата, иначе кучета е яли да се оправят. И второ..като се замисля и ГЕРБ не могат сами да управляват, така че за какво мрънка. и те ще трябва да чакат някой за кворум и мандат да натисне с пръстчето. По тази логика чакаме партия със 240 депутата в парламента, че да работят всички хахах СМЕШНИ СА