83

Анонимен

преди 10 години

До полицай-юрист много си прав човек. сега да ги видим големите хуманисти и професионалисти какви простотии ще говорят. ама да отидат на място, най- отпред, а не от тв студията.

82

Коце Мастиката

преди 10 години

Главният секретар Светлозар Лазаров не е ли застрелян все още? Разбрах че е на мястото на инцидента...

81

аз

преди 10 години

Вземете оръжието и на Тиквата. Като го гледам опозиционното му бъдеще го изнервя и съвсем е превъртял. Няма да се учудя ако след изборите и той вземе да пуца

80

varg

преди 10 години

Такива хора са нужни на България за нейният възход.

79

Анонимен

преди 10 години

Тоя ако наистина е луд, единствения вариант е да му пуснат някоя димка в къщата за да го изкарат навън и да го гепат или направо да го правят на решето ако има в ръката си оръжие.

78

Анонимен

преди 10 години

До аз съм българче Психично болен не може да го вкараш в затвора, българче. А доживотен "с право на замяна" - не значи че ще я получиш тая замяна. Стига сте търсили под вола теле. от 1944 все някой му пречи на Бай ***... Все *** много знае и може, и все до шията в гомната, и все други му виновни... що ли вече никой нормален по света (и у нас) не вярва на това (че все някой му пречи на ***)

77

Николов

преди 10 години

Оставете хората да си свършат работата.Това е инцидент.Не е толкова ненормално да загиват спец -полицаи.Случва се почти всеки ден в доста по напреднали държави.Жалко за момчето но това си е риск.Той също има вина,че е загинал.Било заради небрежност или неадекватна реакция.Да не дава Господ.

76

Анонимен

преди 10 години

Пратете Тиквата с дългия балтон изглеждащ на мутра от 90-те години

75

аз съм българче

преди 10 години

"Съветът на Европа изразява разочарование, че България още не е отменила нехуманната присъда "доживотен затвор без право на замяна"Да отпаднела доживотната присъда без право на замяна, а? Евроклоуните имат ли нещо да кажат сега? А Маргарита Попова?

74

Наско

преди 10 години

Хора представете си каква полиция ни пази,ужас пълен разпад в МВР..........

73

до по-надолу

преди 10 години

Да, Ани Цолова си е злобна и става много нервна ако някой плюе по ГЕРБ, тогава направо губи самообладание! Сутринта я гледах как още на първата зрителка взе да се стряска а после изведнъж си сложи фалшивата усмивка да изглежда добронамерена!Просто си личи злобата и нервността която таи в нея и трудно я прикрива! Освен това е пристрастна към ГЕРБ и това й пречи като журналист, а пристрастен журналист няма успял!!!

72

Росен

преди 10 години

Освен Росен Петров да иде да му разкаже как още обича Слави и оня да се трогне и да се предаде.

71

Вунд

преди 10 години

У нас не се взимат мерки срещу нищо, докато някой не умре, за всичко се отнася.

70

Гоше

преди 10 години

Трепи, майййкккааааа.......

69

Истината

преди 10 години

Странна статия. От дриги новини излиза следното: спи си човека и някакви се опитват да нахлуят в дома му. Той се защитава - стреля и убива един от нападателите и ранява други двама. Не е ясно дали е разбрал, че нападателите са полицаи и дали после го е разбрал.Изразът "ще те убия" е влязъл в масова употреба без изобщо да се влага в него буквалния смисъл, т.е. хората масово го употребяват без това да е закана за убийство. Не става ясно какво е предизвикало полицаите да извършат това нападение.

68

Анонимен

преди 10 години

Нама доказателство, че стрелеца е психично болен истината е , че е БИЗНЕСМЕН и ако беше от по-голям град щеше да е ДЕПУТАТ

67

бай Петко

преди 10 години

Че журналистите са вече изперкали е факт, с тази разлика, че Ана Цолова е поне симпатяга, а онази сврака от ТВ7 Ива Николова хем грозна хем нахална. Време е да я сменят, стига е плашила децата. На кого ли е омръзнала!

66

Анонимен

преди 10 години

Няма да пипате човека! Съд за полицаите! Ще будят човека посред нощ. Не изключвам и някой да го е напсувал.Хелзинският комитет спи ли. Няма да допуснем полицейско насилие. На съд в Страсбург.

65

Анонимен

преди 10 години

До До полицай"Хората ясно са написали, че става дума за ПСИХИЧНО БОЛЕН човек."Написали. А дали е така или това е просто лесното обяснение?

64

//

преди 10 години

Има само един начин да убие един и да рани трима полицай.Наредили са се пред вратата му и са му позвънили, тоя е излязъл и ги е започнал направо с пушката. Сигурно ги е гонил и по стълбището.