57

Анонимен

преди 10 години

Братя украинци Като ви се вземат природните богатства за 1% концесия от западни фирми Като полските панове ви изкупят земите и житото да ви товарят на кораби ! ЧАКА ВИ НОВ ГЛАДОМОР ТОЗИ ПЪТ ДЕМОКРАТИЧЕНЕ вие братя украинци ще станете задния двор на Полша от когото само ще се граби осбенно източните и южни частиТози филм в България вече го гледахме имаме и злато под земята ама сме бедни имаме и жито за три Българии ама повечето българи гладуват!

56

ИСТИНАТА

преди 10 години

НАТО - 5 пъти по-многобройна войска, 6 пъти повече самолети, 15 пъти!! повече самолетоносачи, 10 пъти повече кораби от Русия, 17 пъти!!! повече подводници. Това ще е кратка война!

55

67

преди 10 години

Аз съм с прозападно мислене (до колкото става въпрос за принципите на истинската демокрация, а не до фалшивото им прилагане), което по никакъв начин не означава, че бих подкрепил държавен преврат, подстрекаван отвън. А в Украйна стана точно това. Със самата подкрепа на такъв преврат САЩ и ЕС нарушиха всички договори. Крим има изключително стратегическо значение за баланса на силите в региона. Аз не искам някакви *** отвъд океана да пъплят тук и ме заробват икономически.

54

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМалоумен си ти .Като те напънат тези таканаречени от теб *** тогава ще говорим.Но явно на теб ти е по добре да ни владее някои.

53

Анонимен

преди 10 години

НАТО прехвърля наемници на Летищата в Киев..Даже могу примерно численность вам сказать. Американцев приезжало человек шестьдесят. Приезжали немцы, численность в районе 30-40-50. Поляки приезжали, турки, много кто из других стран.

52

Акъл море

преди 10 години

Приятелски съвет за атлантици,реформатори,ранобудни и плевньовци:Ако имате нещо да си споделите не го правете гръмогласно.Събуждат се сили,които може да ви ометат!Ощетените от "демокрацията" са много,ама много повече от ощетените от предишната власт!

51

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая Виртуална воина?Че тя рускта армия не е излизала от там!

50

Анонимен

преди 10 години

късно е вече.руснаците са там.в техните земи

49

Анонимен

преди 10 години

"Изгарят от желание В България отново да стъпи миризливият руски ботуш, да опънат мрежите по границите и да застрелват всеки които погледне на запад."Ами по-добре мрежи по границата, отколкото да хрантутя миризливи сирийци. А за запада не бери грижа - ясно ти показаха, че хич не си желан при тях. От теб се иска само да плащаш за скъп американски ток, произведен от български централи и да клюопаш бургери с ГМО.Айде сега бегай да ти дадат другите постове.

48

Анонимен

преди 10 години

Започна Студената война 2,ако изобщо първата е свърщвала де.

47

Рошко

преди 10 години

До 33 Умний, тя руската армия е в Крим от много, много години , преди да сте се родили ваша милост.

46

до 59 x

преди 10 години

Tи в кой век живееш, бре?! Интересно че про-западно настроените хора, трябва да имат по-модерно и съвременно мислене, а точно те се държат все едно наистина имат бетон в главиците....На някои им плащат за това - разбирам...

45

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно сега войната е икономическа едва ли ще излезе нещо сериозно от украйна!

44

47

преди 10 години

Не виждам на мегдановци да им пречи факта, че указа не бил подписан. То указа и за разпускане на правителството, за избор на ново и за назначаване на преходен президент не са подписани от законния президент. Но с куха тиква, фен на Боце от Банкя не ми се говори. Бас ловя, че си от умните и красивите, дет си мечтаеха да направят преврат и тук за да могат да яхнат и доят народа.

43

х

преди 10 години

А бе много бързо се сформираха рубладжиите и комунистическите ***. Но с това продажно про- руско и антибългарско правителство друго не може да се очаква. Изгарят от желание В България отново да стъпи миризливият руски ботуш, да опънат мрежите по границите и да застрелват всеки които погледне на запад,да отворят "магурата" и да продават долари и евро на черно, да избият интелигенцията и всеки които мисли различно от господарите им в Москва. Хора бдете, уважение на руския народ да,но до там.

42

Анонимен

преди 10 години

Американците,само войните ги поддържат!!!Затова подстрекават брат срещу брата и не ги интересуват,колко ще загинат!!!!!3ти март ....нека се освободим отново от еврейскоциганският съюз!!!!!!Искате ли децата ви да бъдат колени в собствената ви държава от черните и ЕС да ги защитава ??????

41

Анонимен

преди 10 години

И да не забравят украинците да се запасят с памперси, голям размер.

40

Анонимен

преди 10 години

Ей а пуснете нещо за Бойко стига с тая Украйна вече!

39

Анонимен

преди 10 години

Как ще реагирате ако група псевдотурци в България решат да се отцепят и турската армия завземе част от нашата територия ?

38

Анонимен

преди 10 години

С какво ще ги храните тия резервисти?Въоръжението,резервните части,горивата,че даже и манерките ви за вода са руски бе!Пък и чакай резервисти на 50-60годишна възраст,да се бият срещу редовни руски части!