32

Иво Калпазанов

преди 10 години

След скандали в Брюксел,плажове в Куба ,скандали в самолети и прочие очаквам до края на мандата си АТАКА да:1 счупят витрина на пето Авеню в НЮ ЙОРК2 да се изпикаят публично в канала на Венеция3 да откраднат хавлиите и шампоанчетата от хотела си в Милано4 да ощипят по дупето някоя случайно минаваща мадмоазел в ПАРИЖ и така нататък и така нататък

31

Анонимен

преди 10 години

Парламентарната етика удря в тавана на бабаитлъка.

30

националист

преди 10 години

Абе помните ли че един индивид Вежди Рашидов беше бил полицай....какво стана дали лежа в затвора 10 години ???Всичко си личи колко е скалъпено дори и прокуратурата.Браво Волене народа е с тебе.Волен поиска оставката на обл.управител дпс на Варна.Волен е против вдигането на данък мпс на бедните хора

29

Айсидора

преди 10 години

Ей ,дуп...давци ,прадатели долни пак сте готови да вярвате на всяка скалъпена интрига около Волен.Щял да се извинява!!! Че какви са те да им се извиняваме бе аланколу!? Я се стегнете като българи и без да наричате Вален - болен, долен, психо,откачалка и тем подбни, ..........Човекат много си е в ред, и много точно говори и действа ,но проблема е ,че *** и предателите сред българите са в повече от честните хора.А това ,че така масирано се действа срещу него е доказателство ,че е точния чо

28

Болен е селяндур

преди 10 години

Както всички знаем, таа яе защо се учудваме.

27

Анонимен

преди 10 години

Истински наш политически представител.

26

Турист

преди 10 години

*** Сидеров трябва час по скоро да бъде изритан от парламента и то по такъв начин, че да служи за назидание за всеки самозабравил се друг депутат тръгнал да си вее байрака и да си показва простотията мислейки си че е богопомазан и че щом е с имунитет е над другите хора.

25

Гунчев

преди 10 години

Трябва да пребием и изгоним всички французи от страната. Мъжите им много си червилосват устите и си лакират ноктите и езикът им е отвратителен. Да ги спукаме от бой и да ги изхвърлим. Да прекратим всякви отношиния с арабската колония Франция.

24

Анонимен

преди 10 години

Сидеров, все пак нужна е и дипломация. Това е глупост да се държиш така към представител на Франция. Не че са идеални франсетата, ама просто е тъпо.

23

Анонимен

преди 10 години

Ало франсетата, как е арабски халифат Пиемонт? Бачкате ли за арабелите?Кога ще се извините франсета за диващината, кояно сътворихте в Сирия, за арабелите командоси кацнали в село Коиловци, за това, че въпреки задълженията, все още отказвате приемането на България в Шенген? Кога? Как няма да иска на франсе да се легитимира, като знаем че тази държава праща посред нощ парашутисти в страната ни с незнайни цели и мисии.

22

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да се обяви война на Франция и да я загубим (то с 5-те хиляди Рафета и Московци друго няма да стане)... Пък дано поне на Франция станем колония, със сигурност по оферта, отколкото на Русия и Турция едновременно... :-)

21

_anonimen_

преди 10 години

Волен е опасен психопат ... манипулативен и хитър като всеки психопатжал ми е за де.илите, които гласуваха за него

20

Анонимен

преди 10 години

Този е предател,но франсето ако е индиго или арабеск ще му простя изцепката.

19

Анонимен

преди 10 години

Аз не искам държавата ми да се извинява за действията на някакво психо. Франция да прати няколко психиатри и санитари и да го приберат да го лекуват.

18

Ще се извиним !

преди 10 години

Ще се извиним на Франция за случая "Сидеров", когато Франция се извини на България за това , че нейния бивш посланик Отие се намеси във вътрешните работи на нашата държава. Да караме по реда, първо Франция се извинява на нас, а след това ние на Франция.

17

Анонимен

преди 10 години

Дано французите да ни помогнат да се отървем от този луд. Колко пъти трябва да показва какъв е *** и народа пак да търчи да гласува за него. Сега пък подредил любовницата си за евродепутат, както навремето доведения си син. Човека си гледа само далаверата, а будалите му се връзват-

16

az-

преди 10 години

Компанията с която са летели да го включи в черния списък и да не го допуска повече на борда на техните самолети, както впрочем са постъпили от Луфтханза. Като е толкова итър нека оди пеш :))

15

Анонимен

преди 10 години

С тази днешна медийна кампания на народа хоризонта се отваря. Кой е крив и кой е прав, не знам, но за народа никой не му пука. С евтини скандали годините минават, а от всичко народа страдат.

14

koneff

преди 10 години

чалга ефект. *** народ. яжте си соевите кренвирши и си трайте! заслужавате си елита от мутри, к..ви, простаци и псевдо националисти с нежни наклонности...

13

бг пророк/ врач /

преди 10 години

Тоя гражданин па как ще нарече началника на всички български патриоти *** ? та това си е равносилно на обявяване на воина с катастрофални за Франция последствия ,още от сега ги виждам разбитите френски части изтикати до Дувър мъчещи се да се спасят с паническо бягство , а оцелелите легионери ,да молят за пощада,,,направо си закриха държавата !!!!