39

до рабат

преди 10 години

***,бяхме 9мил.,защото не ни пускаха да излезем на запад.Да ти е ясно какъв"хубав" живот живяхме! Магазините празни,2кг.банани се купуваха само с връзки по Нова година и т.н. Н е давай *** си мнение за нещо,което не рзбираш

38

pppppp75

преди 10 години

Всеки който иска е дошъл досега. Пълни глупости.

37

До 35

преди 10 години

Аре с тези изкуствени икономики да не ми излизате насреща защото е смешно. Каква е икономиката сега. Естествена така ли ?1. Можеш ли да ми обясниш тогава цените на полезните изкопаеми защо зависят от това дали президента на Иран е пр-ал а ? Това релан икономика ли е а ?2. Можеш ли да ми обясниш защо производителност на труда в Бг е около 45% от немската а заплатите са 4-5 пъти по високи а ?3.Можеш ли да ми обясниш защо Гърция и се опростяват дългове за стотици милиарди а ние трябва да см

36

rabat

преди 10 години

До BG водопроводчикДори и кралски да са -пак си в ла...та!

35

Анонимен

преди 10 години

za6to pyk to4no v anglia? nas nikoi ne ni iska nito zapada, nito iztoka. malka i bedna dyrjaviza sme.

34

Анонимен

преди 10 години

Че то тук работоспособни българи едва ли наброяват 2 милиона,,заедно с децата си и родителите си пенсионери.Останалите са ***, а те както знаете не им се работи!

33

Анонимен

преди 10 години

Орешарски марш в Англия *** гнусна..Ние оставаме вие чистете *** на запад..

32

rabat

преди 10 години

До Анонимен 22Ти си за психиатър бе човек! Нормален човек не може да има такова психарско подсъзнание,излъчващо толкова злъч и отрицателна енергия. Болен си бе човек!Отивай на лекар-симптомите ти са явни!

31

Анонимен

преди 10 години

VNIMANIE pyskat 100 samoleta izvynredni do LONDON ot 01.01. 2014g. samo panika syzdava presata.

30

Анонимен

преди 10 години

do 27 bylgaria e edna bedna strana. niama nito mnogo polezni izkopaemi, nito dostaty4no nafta prosto ni6to niamame. rusnazite poddyrjaha edna izkustvena ikonomika tuk pra6taha jeliazo v kremikovzi da go obrabotveme i si go vzimaha. edinstveno ot turizym i selsko stopanstvo mojehme da jiveeme, no i tova go razvalihme s betonite po moreto.

29

BG водопроводчик

преди 10 години

Отпушвам канали всякакви. За предпочитане - кралски!

28

ODESSA

преди 10 години

Всичкото ***, на вмирисания остров. Там език не им трябва, за да се разбират със туземното население от индия и пакистан. Всички българи във ГЕРМАНИЯ. Работа има на всички нива, кой каквото може.

27

До rabat

преди 10 години

Няма дори да те разберат. Репертоара е един и същ: Нямало банани, чакало се за коли и ще те пратят в Северна Корея или Венецуела. А и ще питат защо никой не емигрирал в Русия нищо че за последната година от Русия са се махнали 30 000 а са пристигнали 300 000 официално неофициално два пъти повече.Не знам дали има шанс голям процент от населението вече са зомбирани идиотчета за които наслдата е да да притежават предмети

26

Анонимен

преди 10 години

Катрин, обуй си новото бельо - български гости ще те налазят!

25

rabat

преди 10 години

До 25По- живо по -здраво да пристигнеш там, че нещо кенефите им се задръстиха и някой трябва да им ги изчисти.Ха ха ха

24

Сойка

преди 10 години

Ох, като ми ги запубликувате едни такива измислени проучвания.... Кой има интерес от това?! Защо не посочвате кой е направил проучването и кои точно 10 човека са интервюирани? Как точно е бил зададен въпроса: обмисляте ли да заминете? Това значи ли, че стягат куфарите?Ѝзключително се съмнявам, че е национално представително проучване, извършено по правилата, а платените ви изводи са нелепи!

23

АНАЛНОТО

преди 10 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА ...

22

rabat

преди 10 години

До анонимен 14Когато България беше губерния на Русия/както ти се изразяваш/ България беше с население 9 милиона,с завидна развита икономика и селскостопанство! Не бягаха децата ни на запад за да им чистят улиците и кенефите им.Колко от тях в чужбина са просперирали,освен че си губят самочувствието като Европейци? Защо от както се западна губерния,станахме най-бедната държава не само в Европа?Хайде помисли коя политика, на източната или на западната губерния е по-добра за България?

21

До експерт

преди 10 години

Абе тъ--ко какви руски и турски шпиони те гонят:1.В България има няколко Американски бази нещо немислимо дори по времето на комунизма 2. Членове сме на НАТО И ЕС които определят всичко тук.3. Политиците ни се назначават и одобряват от ЕС и Америка. 4. Американският посланик правеше съвместни заседания с тиквеното правителство и даваше акъл как да живеем5. По радио и телевизия ни залива западна помия която прави всички едни идиотчета консуматори.

20

Анонимен

преди 10 години

Утивам на островааааааааааааааа, къв кеффффффф, пукайте се от яд. lol