29

професора

преди 10 години

Ей *** това ми прилича на фашизъм. остава да почнете да горите унивеситетските книфи на кладата. Как може талова безобразие. Братята Евлоги и Христо Георгиеви са направили дарение да построят сградата, за да могат младите да учат, Напред науката е слънце. А това чалга поколение оковава университета с вериги. Вашите колеги от чужбина са 10 пъти по подготвени от вас. Утре тях ще ги назначат на работа, а вие ще дремете на празна ясла.

28

Анонимен

преди 10 години

*** са в шок. Правят задни входове на всички сгради, че развалящият седенки да изкара мандата.

27

Анонимен

преди 10 години

Докога тия мамини синчета ще спишрат учебните занятие и си правят каквото искат без да мислят за останалите БЕЗОБРАЗИЕ!

26

.!.

преди 10 години

И къде дреме прокуратурата, че не ги подпуха за самоуправство?Да си слагат вериги на собствените домове, тези лентяи. На обществена собственост, ползвана от хора всякакви, вкл. и такива, несподелящи идеите на платените недоволници, не следва да се позволява да се посяга. Че тя, властта, може да не се сдаде още три години и половина. И какво? Ще ли да ги търпим да безчинстват и докога?

25

Българин

преди 10 години

Решението на проблемите на България е преместване на столицата. Нека в София си останат реститутките ,"демократите", олигарсите и "вся остольная ***" ,а в новата столица да заработят спокойно държавните институции.Не ми се сърдете" софянци ",но вече "додяхте" на цяла България. "Софиянци" ,защото 65 % от вас са чисти селяни.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5Не е духът на Ботев и Левски. Избири си между Димитър Общи и поп Кръстю.

23

браво!

преди 10 години

Само така! Червените *** не разбират от "мирни" протести.

22

Petko78

преди 10 години

До момента сталинисткото правителство на украинецът Станишев е уволнил над 250 000 души в цялата страна и това на фона на започващата зима комунистите искат да унищожат 250 000 семейства.Ако беше 1944 г. щяха да разстрелят същия брой в рамките на седмица!Оставка, сталинисти!!!

21

ЗАПОЧВА НОВО ВРЕМЕ!

преди 10 години

НЕ ГО ЛИ УСЕЩАТЕ??!!!СТУДЕНТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПОСТАВИХА ДИЛЕМАТА :"СМЪРТ" за червената комунистическа мафия ---или "СМЪРТ" за БЪЛГАРИЯ"ИЗБЕРЕТЕ САМИ!!!!

20

Гешо

преди 10 години

БРАВО на новото поколение мислещи и достойни българи, дръжте се до край във вас са ни надеждите да изгоните гнусната мафия от властта. Или както каза вчера Васко Кръпката - "Ако чвоек поне веднъж не е участвал в изговната на комунистическата napast, то той е живял напразно" - Venceremos

19

Анонимен

преди 10 години

Тук вече окупаторите на Ректората сбъркаха фатално! Ако се приели вчерашните събития като масова подкрепа дълбоко се заблуждават!В момента провалят държавни изпити, прием на молби за стипендии, провеждането на редица конференции.Крайно време е ректора проф. Илчев да изпълнява задълженията си! Какво да направи? Пише го в Правилника на СУ!Който иска да политиканства и оставки да иде пред Народното събрание, на Додуков 1 или 2. Властта не е в Ректората. Там е място за обучени ена студенти!

18

жид

преди 10 години

много интересно защо не се окупират НБУ И Американския университет в Благоевград - защото крайната цел е да се съсипе най-престижния Български университет със стогодишна история и да се обезличи Българското образование и възпитание в Патриотизъм за което главна вина имат слугите на Сорос и сие - /ирландската пастирка ..така наречения президент.., боко тиквата ..цецо конеца които са готови да разрушат държават в имета на техните господари за които известни личности казват следното

17

KeepWalking

преди 10 години

Евала на тия момчета и момичета .....И като завършат какво? Ще имат една диплома за която са учили 5 години и най накрая ше станат бармани в някоя дискотека.......2 млрд са дадени за Белене сега даваме още 4 млрд за южен поток.....ТО парите се крадат за пореден път....така ,че млади колеги...бой до дупка......няма да се давате....с вас ме !!

16

ф15

преди 10 години

ти малумници наясно ли са че може този университет за да обяви нулева година ... трябва да се изключат от университета и малко бой им е нужен да видим после за вериги дали ще се сетят ...

15

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с тези ГЛЕЗЛЮВЦИ ,няма ли полиция и ред в тази държава....тези дрислювци да не мислят че София е България и ни е от провинцията едва ли не вадим картофите с бомби,хайде стига псевдо демокрация !!Трябва ред сила и в пандиза ако трябва,какво значи тук някой си борисов,сугарев и други такива дето мислят че държавата трябва да бъде подчинена само на тях..Сиктир бе *** ТАКИВА !!

14

До 10

преди 10 години

Подкрепата си за окупацията си ще имаш възможност да я реализираш като платиш таксите на студентите които не подкрепят окупацията и им се пречи да учат. Така най накрая ще можеш да усетиш.Относно парите случайно тези окупанти да се борят за по равностойно разпределение на благата а? Те иска само и единствено ОСТАВКА. Друго не ги вълнува. Това го заявиха те.Нека да си плащат тогава

13

Анонимен

преди 10 години

Къде видяхте подкрепата на целия български народ? Нормалните работещи хора не желаят да са подложени на тормоз от задръствания и своеволия от едни "идеалисти", които претендират, че са новите освободители. Ако са интелигентни, нека се съгласят на някакъв диалог, ако са революционери, тогава да не се крият, а да извършат революция, защото сега са нито едното, нито другото.

12

Пенев

преди 10 години

Докога полицията ще толерира хулиганите?

11

Нено Сенегалеца

преди 10 години

Време е ония полицаи с качулките да дойдат!

10

hulk

преди 10 години

до 6..умнико виждам че много добре си наредил кой на кого трябва да плати, ама да те попитам ти като си толкова печен и мн ги разбираш парите - стигат ли ти бе мишок? стигат ли ти, само се оплакваш и на мен не ми е удобно да задрастват целия град ама ***, не всичко което блести е злато, не всичко е пари а дори и парите ти не са пари а огризки от *** , има цена която тряа се плати и тва е спокойствието на мизерните душички като теб и подобните ти