73

негласуващ

преди 10 години

Имам един въпрос---не вярвам на комунистите но, ...1. Кой работодател ще пусне работника да протестира толкова дни..........2. Как протестиращите ще постигнат своето, ако не са организирани в политическа партия или политическа партия не ги подкрепи?......3. Кога ще се разпадне протеста, защото рано или късно хората ще разберат че с викане, промяна на статуквото не става?...........4. НЕКА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ЗАЯВЯТ ЯСНО, ЧЕ СА НЕ САМО СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ, НО И СРЕЩУ ГЕРБ,АТАКА,ДПС и другите...

72

Анонимен

преди 10 години

Марти извинявай ама едно е веднъж да организираш митинг, а съвсем друго 90 дни да плащаш на "ДАНСer for money" да крякат като обезумяли.

71

селянин

преди 10 години

"30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин" Да му се не види, аз не съм нито пенсионер, нито гражданин. Тъкмо се стегнах да изкарам някой лев и ММ ме отряза.

70

hagen

преди 10 години

Значи протестиращите срещу кабинета получават пари а тези под пилоните ходят на любовни срещи.А може ли Манолова да ни каже тази организаторка на протестите Нина Гергова която вече три месеца стои от сутрин до вечер при НДК с какво се прехранва.И всеки ден с нови тоалети и неизменните очила на главата си.

69

DD

преди 10 години

тая е голяма ***

68

Ненормален

преди 10 години

До нормаленТъпанарче, ние работим през деня, за да изкараме парички, които партийките да си разпределят и да плащат на такива драскачи-*** като теб. Така че - не се притеснявай - ние през деня работим, а вечер протестираме, та да изкарат червените бабета и *** по някой лев от контрапротестите, а и ти да изкарваш стотинчици от драскачество по форумите. Не ръфай ръката, която те храни!

67

eeha

преди 10 години

До JerryДокажи, младши!

66

rm

преди 10 години

лъжат, аз вземах по 100 :D

65

Иво-000

преди 10 години

Това нещо от снимката колко е нагло..........

64

Анонимен

преди 10 години

Ако не са платени, защо тогава от началото на август протестите намаляха хилядократно? Нали ако бяха спонтанни, всеки следващ ден, щяха да са все по-многобройни и в цялата страна. Така както бяха през февруари, против режима на тиквата!Но явно и "интелигентните и високообразовани" загряха, че без пари няма смисъл да се хабят!

63

Анонимен

преди 10 години

Пък пред НДК дават само по 20 лв на човек. Но на всички, които са там. Даже погрешка и на мене щяха да дадат, щото имах среща по това време там.

62

Emil

преди 10 години

Вече ми се драйфа от тази нагла па*а.

61

Анонимен

преди 10 години

Тая що не хване да се скрие, кой им вярва вече на тия мазньоци. Стара тема била тази за Пеевски?! WTF!? Как ще е стара, като така и не разбрахме кой е предложил назначението му? Само страхливци в тая партия и ***!

60

Изтървали сте

преди 10 години

Тези пари се дават на ядрото на протеста, най-активните, с барабаните, другото е балък до балъка.

59

нормален

преди 10 години

Оффффф писнахте ми с тея протести... Вчера вечерта не бяхте повече от 150 човека. Не може за некви не ориентирани пикльовци да се спира движението на един от големите булеварди. И оня ненормалния велосипедист пред президенството. Вместо да работите да се опитате сами да промените нещо Вие си губите времето с протести. Имало подписка за и против кабинета и кво от това на кой му дреме?! Айде помислете малко..... Така няма да се оправи България...

58

Martin

преди 10 години

iska ti se....cifka selska....az mislq da xodq i az da protestiram protiv bezochlivite vi fizionomii...kato ni plashtat i si tolkova v chas kude da ida da si vzema nadnicata??da me svetnesh prosto.lujlivi kucheta

57

kostandb

преди 10 години

Е къде ги дават тези пари? :)

56

мартин

преди 10 години

да майче много хора, които докарахте с автобуси и не знаеха къде и за какво, и срещу кой си обезпечиха лятната почивка, знаем, че знаеш, беше назначила барека за касиер..

55

eeha

преди 10 години

Къде ги дават тия пари че все обикалях и не можах да облажа?

54

Веселин

преди 10 години

Мая Манолова е права, мой приятел ми каза ,че двама негови колеги са направили над 2000 лева от протестите, ходили са с децата си и ако си имаш и куче да заведеш взимаш допълнителни премии.Жалко е наистина ,България никога няма да се оправи по този начин.