22

do 17

преди 10 години

Zasto drankash gluposti naizust kato vsichki komunisti??? predi da govorish - prochetimalko i se pointeresuvai ot faktite. Aman ot laitzi i nekompetentii. Sega ste te vidia kak ste si plastash zaema ot 1 miliard... nali ot utre OT TVOIA dhzob tragvat lihvite i glavnitzata.. (stiga da rabotish i da si plastash danatzute , de, koeto me samniava. Ti si na honorar kam pozitano 20. danatzi ne plastash)

21

бирократ

преди 10 години

"Затруднения при гласуването имаше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов"----------------Чувайки споменаване на бюджета,човека по навик се пообъркал и гласувал с кредитната карта

20

Аз

преди 10 години

Е вече нямам думи...наистина няма какво да кажа освен да тегля една сочна на всички, които подкрепят това правителство. А за господата депутати - тегля две сочни. Нали са алчни и няма да се задоволят само с една. Да ви таковам таковата с таковата...

19

sheriff

преди 10 години

Не случайно това е единствената истинска партия у нас.Има кадри и си ги поддържа.Днес видях как ББ демонстративно напусна парламента след като не му беше дадено да се изкаже,беше му казано да изчака.Той просто си излезе обиден.Това не е отговорно поведение,нито проява на воля.Просто инат.Хора,налага се да се примирим с действителността.

18

Анонимен

преди 10 години

1 долар повече няма да пратя в БГ- казах! Ще минавам транзит само, за да се изходя и ще отварям прозореца, за да се изплюя- като истински избирател на текущия режим! Ако на хората им пукаше къде живеят сега щяха да мъкнат стенобитни оръдия към ПарлЯментЯ

17

CNN

преди 10 години

"Депутатите бутнаха ветото на президента"... А ние ще бутнем тях!

16

Statistik

преди 10 години

И как така от БСП гласуваха за бюджета 84 депутата, при положение, че в момента са само 83? Да не би и честният СИК-аджия да е гласувал? И не прави ли това гласуването незаконно?

15

Geri

преди 10 години

Историята следва своя логически ход. Това е важен успех на положителните сили в обществото срещу *** на Б.Борисов и така нареченият "Президент" Р.Плевнелиев.Протестиращите срещу правителството показаха, че *** в България не са се свършили. Един ден те ще се срамуват от себе си, че са се продали за мръсните пари на "ГЕРБ"

14

Анонимен

преди 10 години

Сега подкрепящите да връщат заема аз не искам! Ама забравих че те са социално слаби освен и мозъчно де...

13

Пеликана Грую

преди 10 години

Атака гласуваха по съвест. По турската си съвест!

12

Емо

преди 10 години

Хора, този 1 милиард ще го плащаме всички ние. Мислете малко. За да могат Станишев и Доган да осигурят съществуването на партиите си за години напред.

11

Богдан

преди 10 години

Още веднъж, за да не кажете после ,че не сте очаквали последствията - Всичко отцепете,бодлива тел с ток пуснете, една БТР-ка изкарайте до храм Александър Невски за подкрепа на жандармерията и правителството на Орешарски,червения килим постелете и с благословията на Сидеров приемете каквото искате за да има за *** на Пеевски...но ще се убедите за пореден път - от НАРОДА СИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ,ДОРИ И ЗА 1 МИЛИАРД!!

10

681

преди 10 години

Честито ся бабите ви ще вземат по 30,40 кинта по коледа и след това смешно ихо ще има 10 години тихо.*** *** червена.Ама не са виновни хората в парламента а тези които подкрепят червените ***.

9

NIKO11111

преди 10 години

Вярвайте ми, че май докато не счупим главите на *** и ***, България няма да се оправи.

8

джаста-праста

преди 10 години

Голям автогол за прецедента РП и голям провал за примата ББ.

7

Анонимен

преди 10 години

иии... ние сме на ход... хехе...терминал 2

6

АТАКА - Бита карта

преди 10 години

Атака е турска етническа партия, създадена и финансирана от Доган, а нейния лидер Болен АУТсайдерoff е национален предател и турско ***.А - АналнитеТ - Турчеещи сеА - АтакистиК - ку*олапат изА - Анадола За пореден път се доказа, че това е гноясала тройна коалиция, която е като цирей за България.

5

ФОЛЕН

преди 10 години

АЙДЕ, ДА МИ Е ЧЕСТИТА ЛИМУЗИНАТА. ДПС, АРКАДАШИ, ХАЙДЕ НА КАРИБИТИТЕ, АЗ ПЛАЩАМ ХАХААА

4

4321

преди 10 години

Да ви е честита новата тройна коалиция! Вече маските паднаха - БКП-ДПС и Атака играят в един отбор. Това са гробокопачите на България, която съзнателно и целенасочено я тикат към пропастта. Тези хора нямат страх нито от закони, нито от Бога и са готови да пролеят кръвта на българския народ, само и само за да устискат властта си и да напълнят джобовете си. За съжаление днес станахме свидетели на ритуално и тържествено убийство на България със съдействието на няколко автобусчета от провинцията.

3

biser62

преди 10 години

Очакваше се да отхвърлят ветото на президента, последното беше напълно неоснователно, сега е ред на оставката на Росен Плевнелиев.