58

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е каква ще е реакцията на протестиращите за прозрачност и морал в политиката.Изнесеното според мен надхвърля и гафа с Пеевски.Днес ще се разбере каква част от протеста е платена и каква по убеждение там.Все пак моралът не трябва да е избирателен.Довечера пред централата на ГЕРБ ще са истинските протестиращи.За останалите е ясно.

57

....

преди 10 години

Областния на София бил застраховател във ВИС-2...агнец небесен! ББ е акционер в СИК ама това е нормално то той е за "протестиращите" банкомата...по точно "банкомата-двигател" на "протеста". СМЕШНИ СТЕ ПЛАТЕНИ "ПРОТЕСТИРАЩИ".... БЕЗИДЕЙНИ И БЕЗСМИСЛЕНИ СА ПРОТЕСТИТЕ ВИ!...Освен за "вожда" ви...ББ и ЦЦ и ИФ

56

Атакист

преди 10 години

до 84Герберастки добитъци като теб, няма к'во да се жалят- директно им казвам истината в очите винаги!

55

Революционер

преди 10 години

Този платен атакист драска по форумите цял ден, няма какво да прави човека и си защитава партията и нейният лидер.

54

просто аз

преди 10 години

До АтакистАтакистчета, дори ти подкрепяш тиквуна повече от мен. Полека с агресията, лош съветник е.

53

Сани

преди 10 години

Протеституиращ 77, Васил Левски щеше да стисне ръката на Сайдера и Серго, тъй ли казваш?

52

До ViturStSt

преди 10 години

Вече си пролича, че си платен драскач на Бойко Борисов и Цветан Цветанов!Използваш техните клишета, като готови фрази!

51

Атакист

преди 10 години

до 78Ти като си гербераст, я кажи къде е твоят вожд Тиквата бе??? Дето вчера цялата държава не знаеше къде е?

50

просто аз

преди 10 години

До АтакистСмешника си ти " атакистче" , би трябвало да знаеш къде се грижи за България твоя гуру. Жалки сте, атакистчета. Между другото, днес , защо не протестирахте срещу турчина в Силистра, господа "родолюбци " ?

49

Мамантос

преди 10 години

Тия *** -- киминал-богаташи, ще докарат нещо. Време е полицията да ги разгони, така, както направи Ердоан в Цариград.

48

Анонимен

преди 10 години

Винаги съм се чудил, как синовете на Кубрат напускат Велика България и как се разделя Второто Българско Царство преди най-голямото изпитание.Май историята е на път да се повтори.

47

ViturStSt

преди 10 години

Само това ли ви остана да плашите с бойко.?Да са тея да не е той?Ако допуснете утре, когато сте вече свободни, да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана". -Васил Левски

46

ViturStSt

преди 10 години

Ако се знае, че ще дойде Герб дай да не правим избори въобще.Другарите от Москва да казват кой може да дойде и кой не може.

45

Анонимен

преди 10 години

Най после тия *** няма ли да ги премахне да не пречат на обикновените граждани.

44

НЕПРОТЕСТИРАЩ

преди 10 години

Най-"умните, красиви и интелигентни" са снимани в челото на "протеста"... Вие сте много наивни да смятате, че представлявате някого освен този от Банкя който ви плаща и ви праща. Никой не ви смята за част от този народ защото вие сте шепа продажници и мързеливци търсещи лесен начин за печалба...статисти във филм...по скоро пародия на "Кръстника".За съжаление Калин Георгиев вече работи за Борисова и не може да ми пусне музиката. Жалка, жалка, жалка картина на хрантутници угаждащи на господаря си.

43

ViturStSt

преди 10 години

Точно гласът ви искаме да чуем.На избори.Или зиборите са недемократично нещо?

42

Атакист

преди 10 години

Утре най-много някой *** от така наречената блокада на НС да се напие повечко и да го натикат набързо в някоя патрулка. Няма какво друго да стане утре пред НС.

41

diadko50

преди 10 години

Никой не е против олигархията , а е за своята олигархия.

40

Резултатите от 34 дн

преди 10 години

Резултатите от 34 дни протести са направо зашеметяващи: спиране на линейка, показване на цици, катерене по комини, стабилизиране на правителството на Орешарски!

39

Анонимен

преди 10 години

До всички, които твърдят че са демократиДемократите уважават чуждото мнение, учат се от различните! Къде сте вие "красиви и умни демократи", когато всеки път, когато искат да говорят с вас вие отказвате разговори? Не е ли това поведение на типични комунисти, които твърдят че само те и никой друг не знае кое е добро за държавата? Докато се държите като по-големи комунисти от *** не ме интересува мнението ви! Като сте демократи, работете като такива и уважавайте чуждото мнение!