108

AcOrP

преди 11 години

Волене извинии се на избирателите си! Воленчо след като събота се обърка,че е някой и изгони момче от ресторант, будните граждани в градинката пред народния театър реагираха като поискаха от волен да се Извини. На следващия ден Лумпенизирания ни Псевдо Националист реши да провокира директно протестиращите.

107

аз

преди 11 години

снощи гледах директно канал 3 и изцепките на този клоун и останах без думи Такова поведение на политик е недопустимо.Той се нахвърли по оператори ,журналисти обикновенни протестиращи по най-просташки начин.Кой му дава това право ПИТАМ АЗ.Крещеше че полицията не го пази,но откого трябваше даго пази,като никой нищо не му е направил.ПИТАМ АЗ защо полицията не защити оператора на канал3,и не арестува този човек?Докога имунитета ще пази този луд човек?Утре той може да изкара автомата и да стреля наре

106

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че герберските *** са излезнали на протести, ама аз питам тиквата...тва ли ти е обществената подкрепа...20 000 човека за цяла България...ла.нари...протестирайте си колкото искате, нищо няма да постигнете...

105

Хасму

преди 11 години

За ваше най-голямо съжаление, Волен пак казва истината, Дори и поглед през тв-то, става ясно кои са основните протестиращи - платени футболни хулигани, колкото да се мъчат журналята да курдисат някой що годе нормален пред камерите. "Червени ***", "Довиждане" и видоизмененото "Волен - к`рво" си е 100% просташки футболен фоклор.

104

Хасму

преди 11 години

Герберските *** са много активни тази сутрин! Явно, имало е яка мобилизация.

103

Анонимен

преди 11 години

И се запя в един глас: Волен к*рво,Волен к*рво,Волен к*рво..... на местан си ти през*рватив!

102

Bastor

преди 11 години

Хахаха ходи с 7 големи момченца, които нямаше да го пазят ако не им плащаше и му е много голяма работата ще бие всеки.Ела сам бе мишок! :DЗаплашва малки деца.

101

асд

преди 11 години

Този вече е политически труп. Луд човек, които търси скандала, но вече всички го разбраха какво представлява и чий интереси защитава. Никой не го е нападал, дори напротив. В събота вечерта го сбараха без охрана и никой нищо не му направи. С това показахме колко цивилизована нация сме. Не знам какви нападения сънува, но нищо такова няма. Той е провокатора.

100

Анонимен

преди 11 години

Я със шутове и тупалки го насочете към Турция ! *нарите забравиха че са СЛУГИ на НАРОДА !!!

99

хехе

преди 11 години

Голям мъж, с 30 бияча да заплашва медии и полицаи, когато хората ги няма.Работа ли имаше в 8 часа, че да усети народната любов на 15 000 "дрогирани и пияни" :-)

98

Анонимен

преди 11 години

герберски *** няма да се върнете на власт

97

Болен

преди 11 години

Истинските "мъже" излизат на улицата в полунощ :))))))))))))))))))Комплексиран дребосък, обграден с мутирали двупръсточели сподвижници.....

96

gtf

преди 11 години

волене, волене, ти уби Атака, една тъй хубава идея.

95

АТАКА

преди 11 години

Гадни,гнусни ГЕРБаджии,умирате си от злоба *** долни.Волен Сидеров пак си остава единствения политик на който му пука за БГ.

94

Бай Кънчо

преди 11 години

Волен не го искат в психиатрията!Бил опасен за персонала и лекуващите се!

93

янки

преди 11 години

БОЛЕН СИ ПРИЗНА КАКВО Е РАБОТИЛ ПРИ ДОГАН---***!!! служител на султана, който сам извършва действията по подмиването и подсушаването на задните части на господаря си.

92

bgsoldier

преди 11 години

Тоя що не излезе в 20:00 пред министверството, ами като миша изчака 00:00 и тогава се появи с някви батковци, едвам се виждаже между тях - караше се на хората като някаква свекърва. Толкова пък да е смешен, че да не повярва човек - сидера вече е беззвучна буква, каквото и да каже е бапълно излишно вече - показа ни що за стока е и той, макар че си му личеше от много отдавна!

91

лекар-психиатър

преди 11 години

Каквото и да си говорим това правителство на Олигарски е съставено от "калинки-малинки", а уж беше програмно, експертно а сега се оказа турско.Кажете ми драги сънародници как с 10% подкрепа на изборите може да управляваш държава. Може но само ако имаш подкрепата на националните предатели БСП и Атака. Станишев и Сидеров за пари и майка си ще продадат. Нямам обяснение какъв *** трябва да е Олигарски за да чете всеки ден номинации дадени му от ДПС , а на другия ден да вика грешка.

90

Танатос

преди 11 години

Сидеов *** турски защо се правиш на мъж и нападаш малкото останали протестиращи. На мутра се вживяваш с заобиколен от тези химици. Днес заповядай по рано на протеста да ти разцепим турския ***. Ще седиш на колене и ще се извиняваш *** продажен

89

КАН

преди 11 години

Този дребнопишковец на младини бил като Ален Делон в очите на Капка,поне тя каза така.