62

Онуфри

преди 11 години

Направо да продължаваме протестите да се омита Орешарски!

61

До Герберите

преди 11 години

АМИ СЕГА ЗА КВО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ОСВЕН ЧЕ СТЕ ТОЛКОЗ *** ПАРЧОЦИ!!!

60

Somebody

преди 11 години

Искрено се надявам правителството да е разбрало, че улицата няма да спи и ако не се направят и реформи в социалната сфера и цената на тока ситуацията ще се повтори - заради ниския стандарт на живот на хората!

59

Марто

преди 11 години

Защо 60% от българите не гласуваха на 12ти май а сега искат нови избори. Нищо няма да се промени всички са маскари единственият изход е натиск върху управляващите от гражданското общество.

58

Adela

преди 11 години

Абе, да се омитат от властта всички тези, достатъчна причине е, че се опитаха да ни поробят пак, да всяват тетор и мракобесие. Долни детеубийци. ОСТАВКА на Орешарски и на цялото правителство гласувало Пеевски да е ШЕФ на ДАНС.

57

Анонимен

преди 11 години

Не спирайте! На негово място ще сложат друга турска марионетка! ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА В 18:30! Това е правителство на националното предателство и чужте интереси и трябва да бъде свалено на всяка цена! НАПРЕД БЪЛГАРИ!

56

seira

преди 11 години

ДРЕМЕ МИ КОЙ Е ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ДАЛИ ШЕФ НА ДАНС ЩЕ Е ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!!!...НИЕ, гражданите, НЕ ЧУХМЕ ОТГОВОРИТЕ на ОСНОВНИТЕ ВЪПРОСИ:1. КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?2. ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?...Ко стаа бе?...пичове...

55

:(

преди 11 години

Ако не изберат Прасчо, той щял да направи протести и щял да ги свали. Сега ще видят те какво се казва протести. Глупави червени кхмери ! Не очаквах да са толкова прости и ***. А СтаниГей да подава оставка и да хваща гората. За нищо не става !

54

Анонимен

преди 11 години

Ама е в БГ ПАРЛАМЕНТ ТОЙ И ОЩЕ 239 *** ДО КОГА ЩЕ ВИ ХРАНИМ ДА РАБОТИТЕ С/У НАС

53

Шоп

преди 11 години

до 48 - един умен излезна бе.. точно така но няма как да разберат хора това. Улицата ако управлява това означава - Строителен работник - министър на културата , сладоледчия - министър на регионалното развитие - обущар - министър на вътрешните работи, спасител - министър по туризма. А бе народее фалираш държавата с тия протести, най кофтито е че те го предизвикват с ясна цел тия протести. Само в главата на болния е спонтанен.

52

Карагьоз

преди 11 години

Решено!Пеевски няма да е шеф на ДАНС, ДПС няма да предлагат турчин, комунистите няма да се надупват на ДПС, а аз няма да съм Карагьоз.

51

Анонимен

преди 11 години

Браво на Атака!Защитиха националния интерес.Следващия път ще гласувам направо за ДПС.

50

Анонимен

преди 11 години

това правителство е с вота на Бсп и ако се подаде оставката идват три нови на Дпс,Атака и Герб и ако пак се гласува ново правителство тогава каква ще я вършите я с мандат на Дпс я с Атака И пак Герб и Бсп.Чак тогава избори .Май не си знаете конституцията.

49

Анонимен

преди 11 години

Това правителство е толкова слабо и вредно за България, че каквото и решение да вземе среща изключително недоволство у народа - разбираемо. Не могат даже да сформират дори и един кабинет, които поне да има вид и нагласа за управление, а ние чакаме от тях да ни помогнат за по-добро бъдеще!

48

james1

преди 11 години

ДАНС разследвала новия шеф на ДАНС по две разработкиМедийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция Национална сигурност, твърдят източници на България днес.Депутатът от ДПС фигурира като основен герой в операциите Лабиринт и Другари. Не е ясно защо те все още залежават и не са видели бял свят.Първата проверка срещу Пеевски започва по времето, когато е зам.-министър във вече закритото министерство на бедствията и авариите.

47

Анонимен

преди 11 години

Свърши вече, комунистически ***,Вашата оставка е на дневен ред и нови избори.Видя се каква стока сте - ДА ПРЕДЛОЖИТЕ ГЛИГАНА ПЕЕВСКИ!!1

46

Аз

преди 11 години

И кой ще управлява и тези като се махнат? Улицата. И какво разумно ще излъчи улицата? Нищо. Ще почне бой между гражданските движения. И как се нарича това? Гражданска война. Не след оставката на Пеевски, което е правилно, не желая да участвам повече в протести, които носят потенциалната опасност да поставят държавата и държавността на колене. Без мен. Всичко си има граници.

45

Шоп

преди 11 години

Знаете ли как се наричат тези мирни революции, с които ви баламосват разни хора? Цветни революции.Цветни революции или Революции на цветята най-често се наричат серия от масови улични безредици и протести на населението, които са се развивали в пост-комунистическите общества и обикновено завършващи със смяна на политическия режим в редица страни от Източна Европа без военно участие, мирно.Обаче извода е друг те са контролирани и с крайна цел, политиците знаят 13 неща преди да сте ги почн

44

are_kulata

преди 11 години

Никога повече БСП, никога повече ГЕРБ,никога повече комунизъм !

43

Momo

преди 11 години

Правят всичко, за да не пуснат кокала.БОРБА ДО КРАЙ!