38

are_kulata

преди 11 години

Тиквооооооооооооооооо!!!!!!Ако наистина ги мразиж тези комунисти, а то е ясно че не е така защото ти си най-червения, се регистрирай утре, защото АТАКА ще гласува против Орешарски, както беше казано на 21.05 !Но не!!!Ти си безпрецедентно подмоленбезграничен тиранинжал ми е за всички спящи овце, които гласуваха за теб и не виждате театралното изкустводокато в задкулисието се наговяряхте !!Хора !!! ОТ ГЕРБ отказват да гласуват правителство, за това ли гласувахте за тях?Божеееееееее

37

Анонимен

преди 11 години

Wolen efendi kyde si be kotio,pak li kroish rasistki planowe ta da mojesh da otklonish wnimanieto na naroda za da dani prodadesh na bashybozucite.Mrysen dolen predatel.

36

П_Петров

преди 11 години

След като беше представено новото "експертно" правителство на Орешарски, няколко банки започнаха да предлагат кредит "Емиграция в бяла държава"(Северна Корея, Китай,Русия и Куба не са включени в списъка). Поради по-ниския риск, този кредит се предлага с лихва по-ниска от ипотечната и е на нива около 5%За повече информация, следете рекламните блокове.

35

outsider

преди 11 години

Всяко правителство заслужава 100 дни за да покаже дали и как се справя с текущите проблеми. Така че нека платените писачи на ГЕРБ да не бързат да печелят от постове на тази тема.

34

Анонимен

преди 11 години

До are_kulataЩе ни крадатГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ С ОЛИГАРСКИ

33

Анонимен

преди 11 години

Долу !!! БСП и ДПС вън час по-скоро !!!

32

поп кръстю

преди 11 години

време е настало, да се изринат българоубииците, независимо каква партия, или вероизповедаине изповядват

31

Анонимен

преди 11 години

Абсолютна пародия!! Това не е никакъв кабинет и за пореден път са сложени тотални некадърници и продажници.Господ да пази България.

30

Анонимен

преди 11 години

До are_kulata:) Народът е *** и много по-***, сам влезе в устата на звяра!!!

29

Baj Shile

преди 11 години

Пламен Седянката и банда парашутисти са плана на бкп и дпс за излизане от кризата. Тия си мислят че живеят в матрицата май. :D :D

28

are_kulata

преди 11 години

Мръсни ГЕРБерасти !!Кой сега не се регистрира бе? Кой предава над 1 милион хора?!?!!?Вие подкрепяте червените и турците, не АТАКА.Това оправдание което го дава тиквата ужасна е нелепо, че имало тройна коалиция и немало смисъл!Къде я видя тази коалиция бе?!?!ВОЛЕН каза че няма да подкрепи никого !!!!Сега АТАКА, ако идат утре да гласуват против, ще ги изкарате са за БСП, защото правят кворум!!!ЕЙ гробари, измислихте го много подло, но НАРОДЪТ не е *** като вас.Идваме с камъни и колове !!!!

27

BG.BG

преди 11 години

Комунистите и турците наядане нямат. Ще ги оставим ли пак да ни крадат да и размножават *** и радикален ислям?

26

Анонимен

преди 11 години

време е за мандат на Атака

25

Анонимен

преди 11 години

До tihomirБраво.Това е най -точното определение.Кабинета Олигарски

24

Николай

преди 11 години

Успех и от мен на новото правителство.Трудно ще е ,но те са образовани, възпитани хора и мисля ,че нещата ще изглеждат по друг начин.

23

Анонимен

преди 11 години

Идва тежка 1 година до следващите избори

22

Анонимен

преди 11 години

Аз съм много разочарован от кабинета Орешарски. Това не е програмен кабинет (няма кабинет без програма). Това не е експертен кабинет в никакъв случай- това е кабинет дпс-бсп, като бсп са сложили на Станишев приятелите. Пълна подигравка с хората. Нямаше смисъл от това. Вместо да се разберат за нови избори, те губят време. Тъкмо има готов служебен кабинет, сега скоро може да се наложи да правят нов а нямаме хора за тия длъжности.

21

просто човек

преди 11 години

Аз желая успех на новото правителство !!!

20

б

преди 11 години

А мишока Сергейчо грее с усмивка че ще може да *** отново...

19

tihomir

преди 11 години

Другари, лабаво нема. Ще ни управляват Гея, Бея и Злодея.