37

Анонимен

преди 11 години

До иван 31 А,ти вярваш ли си или така ти е наредено?

36

pimpalicious

преди 11 години

Една добра стратегия от страна на Станишев да разкара старите муцуни Овчаров и Петков. Дали ще му изиграе лошо шега, тепърва ще се разбира, но като цяло има нови лица от БСП-то и ще ми бъде интересно да видя какво ще направят...Нещата при Боко май не стоят по този начин...

35

чекист

преди 11 години

Ужасно нещо сме бългаприте. Видим ли нещо кадърно измежду нас гледаме да го съсипем. Не разбираме, а критикуваме. Някой чул 12 хиляди мегавата и говори наизуст. Ами структурата на тези мегавати каква е? Заводски централи/скъп ток/, соларни, вятърни, Тецове с ужасяваща екология и заробващи договори..малки Вецове затлачмащи и без това безводните ни реки...Викнали сте срещу Овчаров защото е можещ/а от там и заможен/ Шиляшки, Севлиевски, Димитров, Добрев...ето Ви алтернативата в годините..."калинки"

34

съвет

преди 11 години

Не отстъпвай! Така БСП напълна ще отпадне в надпреварата!Отмъсти им ,че те жертват!

33

Анонимен

преди 11 години

Обновлението в БСП е да спуснеш парашутисти за водачи и да избуташ от избираемите позиции местните нови лица. Този път няма да мине номерът. Ако са толкоз кадърни и чисти, да бяхте ги оставили в районите, в които живеят и творят...

32

Анонимен

преди 11 години

На мен едно не ми е ясно.Защо ,когато падна Виденов,този караконджол продължи да шета из българската енергетика.Питам,но отговор не чакам.

31

Анонимен

преди 11 години

До 20 Айде,появиха се...

30

Безпартиен

преди 11 години

Какви бяха тия изтъркани от употреба, ама ниско ефективни лица, курдисани за водачи на листи в райони, където си има достатъчно нови и неопетнени кандидати? Обновление няма, дори на хартия! Няма да гласувам за БСП. Аман, аман, черен аман!

29

Дядя Ваня

преди 11 години

Ей на това му се вика ГьОН СУРАТ.Мръсен крадлив сурогат.

28

До 16-ти

преди 11 години

Защо смяташ, че страната за в бъдеще ще бъде със същата липса на икономика и промишленост?Историята със "зелената " енергия е една мода, както беше мода и биогоривото. Не може да се нарича биогориво това, в което само 4% мазнина от растения.Овчаров е прав, че няма обмяна на водачи на листи.Аз не виждам такива, ако другарите смятат, че ги има, не сме ние заблудените.Много държах да я няма Нинова. На местно ниво зная пак как се стягат ченгетата от преди 30 години. Само смъртта ще ни раздели.

27

Анонимен

преди 11 години

За Овчаров и другите министри на тройната много се приказки изприказваха, колко са били корумпирани и крадливи, ама нищо не се доказа. Едно дело срещу Масларова, дето май се провали. И срещу военния министър, дето и неговите обвинения не издържаха.А министрите от правителстовото гейберасткия "Нов Морал" вече седят на опашка пред прокуратурата и се обзалагат кой по-бързо ще излезе от затвора.

26

Гошо Тъпото

преди 11 години

Четох всички коментари...надолу,никой не се изказва...ласкаво за Р.Овч..Аз няма какво да...добавя за него.Само бих...казал,че с каквото темпо се...очиства БСП-то,са й нужни поне 100 години;от там...нататък,трябва да чакаме и нас да ни...оправят.

25

иван

преди 11 години

Румен Овчаров е един от най-умните българи.Не знам дали има милиони в шв. банки,но ако той беше премиер вместо *** като Тиквата и Станишев , досега да сме живнали.

24

Анонимен

преди 11 години

,,Да дойдат реформатори...''Ами ти си най-големият реформатор.Така си реформира банковата сметка,че ум да ти зайде...

23

П.Петров

преди 11 години

За този само електрически стол,а не депутатски!На всичкото отгоре пак възнамерява да се занимава с кражби от държавата и корупция.

22

някой

преди 11 години

Аз лично предпочитам Руменовците начело на БСП, отколкото младите гейчета на Станишев. Няма да се учудя, ако скоро тези *** поискат хомосексуални бракове в България.

21

Анонимен

преди 11 години

Дългият крадлив инкасатор за си трае, защото е за затвора!

20

Анонимен

преди 11 години

***, бегай да играеш сантасе с Миро Найденов ! Бегом - Марш !

19

shrek

преди 11 години

Споко Руменчо, тука в пандиза има едно столче за тебе, да си го ползваш ш даже да не ставаш от него заради разни реформатори!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. да отива при В.Топл. и двамата да се гушкат поне 10години в килията!