56

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ СЪКРАТИ МНОГОБРОЙНАТА ДЪРЖАВНАТА, ОБЩИНСКА И МВР АДМИНИСТРАЦИЯ И ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ НА РЕАЛНО РАБОТЕЩИТЕ ПОЛИЦАИ.

55

тома неверни

преди 11 години

Може,но всяка година,от министъра до регулирвчика,веднъж годишно на детектор на лъжата-питат ги-взимаш ли подкупи,лоялен ли си на системата.Ако пропадне на теста,си губи категорията труд,и дисциплинарно.И както направиха ,да има камери на пунктовете за прегледи,така и на тестовете.А самите тестове,дасе превеждат веднъж годишно,от гражданска организация.Ако това се въведе-халал да им езаплатата,даже да се увеличи.....ако случайно остане някой в системата

54

bg

преди 11 години

България е на първо място в Европа по брой полицаи на глава от населението и може би сме втори в света след КНДР.В скъпата ни родина бройката на работещите фирми сигурно е по-малка от служителите в МВР.Това министерсво е с колосална издръжка, но на никого от управляващите това не му прави впечатление щото има балъци които да плащат.

53

Анонимен

преди 11 години

EI NA TEZI NAGLI SE KREPQT NAGLITE KOMUNISTI OT 1944 god NASAM PO TEZI ZEMI . 6TO KATO NE IM HARESVAT ZAPLATITE NE NAPUSNAT I SI IDAT V KA6TI . I KAKAV GO TARSIHA I KOGO ZA6TITAVAHA PO VREME NA MITINGITE . 4ORBADJIITE IM SE PRIBRAHA BLIZO DO PARI4KITE I TE SE SETIHA DA ISKAT " ZARABOTENITE " IZVANAREDNI 4ASOVE. OT KOI OT NAS ONEZI KOITO BIHA

52

Асен Велики

преди 11 години

смърт на политическата класа,свобода на народа.Силна армия,силен и духовен народ,честен и вперен в БЪДЕЩЕТО А НЕ В ЧИНИЯТА С БОБ И САЛАМ ОТ КОСРТИ ХРУЩЧЛИ И ГМО.ВСИЧКИ БАНДИТИ,КРАДЦИ,УБИИЦИ ,ПОЛИТИЧЕСКИ МАРОДЕРИ НА КЛАДАТА.САМО С ОГЪН И СМЪРТ МОЖЕ ДА МАХНЕМ ТАЗИ МРАСОТИЯ ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ.

51

Анонимен

преди 11 години

мързеливи готованци ; ама на село я ги виж как се вихрят с тракторите и мотиките

50

Анонимен

преди 11 години

начи б***си майката, един слаб не виждам на тая снимка. Как е възможно?!

49

Анонимен

преди 11 години

Я на мутрите им раздали униформи.

48

Анонимен

преди 11 години

Хмммммммммммммммте въобще полагат ли някакъв . Кога за последно сте виждали патрулиращ полицай????????????

47

Анонимен

преди 11 години

виж им само физиномиите,тлъсти, без врат, мязат на селски касапи!

46

999

преди 11 години

Тези *** реват за пари,и преди 2 седмици биеха вас Народа ,дори и паднали ви удряха с палки. А днес искат пари за да служат още по-добре на ония престъпници Политици който съсипаха държавата и почерниха на хората живота. И ще им дадат и още повече И ще ви бият.и ОНЗИ *** КОЙТО БИЛ УЖ ВОДАЧ И В КОИТО РЕЧНИК ИМА САМО УУУУ И БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ГИ ПОДКРЕПЯ И Е ОТИШЪЛ ПРИ ТЯХ.*** *** ,***.отивайте господа полицаи да им пазите имотите че скоро огън ще мине през тях и вие ще говрите в ада

45

Анонимен

преди 11 години

Искат европейски заплати в африканска България!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да се постави на дневен ред въпроса за какво ни са толкова много полицаи. На първо място сме по брой на полицаи на глава от населението. И откъде повече пари - от гърба на мизерстващия народ.

43

Анонимен

преди 11 години

Вярно е, че в полицията работят и такива, които заслужават навярно много повече от това, което получават и са лице срещу лице с бандюгите. Но какво да се каже за тия, дето видят из храсталаците за да ти приберат 20 лева, и също са оценени в първа категория на труд и получават наравно с останалите. Е няма откъде данъкоплатеца да извади и да дава повече.

42

Анонимен

преди 11 години

ДА ПУШАААААААААТ.

41

Анонимен

преди 11 години

кака можа тази система да се напълни с толкова прости хора

40

Анонимен

преди 11 години

Да им приравнят годините за пенсиониране с тези, които им изкарват заплатите и пенсиите и тогава да им плащат исканите от тях добавки.Е,а ти и наглеците!Работниците я вземат 3-4 г пенсия, я не. А тези *** лапат пенсии по 30 г та и повече.

39

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗПРАЩАТ НА ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ - ТОВА СА ДОБЛЕСНИТЕ ПОЛИЦАИ НА ЦВ.ЦВ. И Б.Б. - ЗА СМЕТКА НА ДЯНКОВ - И БЕЗ ТОВА ОПРЕДЕЛИ НАЙ ВИСОК БЮДЖЕТ

38

Анонимен

преди 11 години

"ДЪРЖАВА, В КОЯТО ПОЛИЦАЯТ ПОЛУЧАВА ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ОТ УЧИТЕЛЯТ, Е ОБРЕЧЕНА НА ГИБЕЛ". Не може трудът на един хирург, учител.. да се сравнява с труда на един милиционер.

37

Анонимен

преди 11 години

Може би е време да попитаме защо са ни толкова много полицай след,като по селата възрастните хора се върнаха в тъмните векове.