14

andro

преди 11 години

пълни глупости

13

вили

преди 11 години

Не обвинявайте премиера!

12

Sasho

преди 11 години

До varna: това, че жената на Станишев участва в Алфа Рисърч е тотална глупост. Напротив - Алфа Рисърч винаги са били асоциирани с десните партии и обвинявани в анти БСП нагласа.

11

aaaaaaaaaaaa

преди 11 години

ААААААА, защо не го направи - вместо да обсъжда собствеността на НДК да беше се изявил в повишаването на заплатите и пенсиите!А мисля, че няма защо да се подкрепя - той сам се оттегли. Така че не може да се подкрепя нещо, което не съществува!

10

23 години

преди 11 години

23 години БСП и ДПС - 23 години МИЗЕРИЯ. Когато са на власт крадат, когато не са - винаги бойкотират. Но целта им е винаги да сме в мизерия. Защото ако сме в мизерия-парите текат към тях, ако пък хората се замогнат - загиват.

9

Анонимен

преди 11 години

При лошата тройна коалиция се харчеха на година около 25 милиарда на година, а при добрия ГЕРБ се харчеха около 30 милиарда от бюджета за година, е по-добре като за 5 милиарда годишно ли живяхте при ББ та ще го подкрепяте? И какъв резерв остави добрия Боко? Защото разликата от 5 милиарда годишно са именно от там.

8

Геро

преди 11 години

По физиономийте ще ги ПОЗНАЕТЕ

7

Анонимен

преди 11 години

Вие първо си задайте въпроса защо Борисов пак се извъртя на 180 градуса, първо казвайки, че ще се бори докрай, а днес обърна палачинката.

6

ГЕРО

преди 11 години

Аз не искам Социолози и Политолози да вземат от мойте осигоровки.До сега какво са познали.Погледнете един Райчев.Милионер във зелено

5

Гледам

преди 11 години

този който носи плаката прилича на мутра

4

Анонимен

преди 11 години

Не знам какво да мисля вече за тези , които подкрепят ББ. Днес ако не бил подал оставка щял да подпише заповед за увеличаване на пенсиите и заплатите с 50 %. Какъв човек трябва да си да го казваш това. Не искам да казвам силни думи , но трябва да си повече от *** за да казваш това. А за тези , които го подкрепят не знам , просто не знам.

3

UJHY

преди 11 години

Аз подкрепям Бойко Борисов, вкл във фейсбук в групата:"Протест в Подкрепа на Бойко Борисов"

2

бързо

преди 11 години

платено

1

Анонимен

преди 11 години

Как разбрахте, че плаката за мутрата се отнася за Бойко Борисов ??? Това е ясен знак, че журналистиката СПИ !!!