46

Анонимен

преди 11 години

Само СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! Тия са един дол мафиоти - и едните, и другите.

45

ББ

преди 11 години

Какво трябва да се направи?1. Да се закрие ДКЕВР (център на корупцията).2. ЕРП да върнат средата за пренос (мрежи ниско напрежение) на държавата.3. Държавата да създаде АЕИ (Агенция Електрическа Инфраструктура) с функции и задачи сходни с АПИ (Агенция Пътна Инфраструктура) но отговаряща за електропреносната мрежа.Не съм съгласен с Р. Овч. който по БТВ вчера искаше мрежите да се дадът на общините. Това е следващия опит за осигуряване на делавери на "наши" другари. При това положение има опа

44

Анонимен

преди 11 години

Комунисите, са не само зло за човечеството, но и за Вселената.Този мръсен ценик е доказателство за това.

43

Анонимен

преди 11 години

Хората са толкова късопаметни, че даже не си спомнят, че ТАЗИ ГНИДА Р.ОВЧ. БЕ ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР.....ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ ....И ВДИГАШЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ВСЕКИ МЕСЕЦ!

42

Р.Овчи мозък

преди 11 години

Овчаров, Господ забавя, но не забравя. Знам, че вие другарите не вярвате в него и нямате срам и страх от нищо, но хората помнят и ще ви го върнат с лихвите.

41

МЕНДА МАСТИЯТА

преди 11 години

МУТРОКРАЦИЯГРАБЕЖИДИКТАТУРАТОТАЛИРИЗЪМИДИОТЩИНАКАЛИНКИ МАЛИНКИОСТАВИХМЕ БЪЛГАРИЯ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО ДРАГИ МУТРИ ДРЪГАРИСЛЕД НАС ПОТОПСМЪРТ НА НОРМАЛНИТЕДА НА РАЗРУХАТА И ЧАЛГАТАС БУХАЛКИ НАПРЕД И ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА..НАШИТЕ БРАТЯ *** ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НАС И НАШИЯ РЕЖИМДА ЖИВЕЕ ГРОБ И НАШИТЕ БУХАЛКИВЕЧНА СЛАВА НА РАДО ШИШАРКАТА,ХИСАРСКИЯ ПОП ,ШКЕМБЕ ЧОРБАТА,РАКИЯТА,ЧЕСЪНА И НЕ НА ЦИГАРИТЕ..САМО ЧАЛГА И БУХАЛКИДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БУДА И САМО МУТРОКРАЦИЯ

40

Анонимен

преди 11 години

"Гладна" соцкокошка власт сънува...

39

Анонимен

преди 11 години

Може да е било по-добре, но сега вече не може даже и да ги изберете. Всички работят против България.

38

Българин

преди 11 години

Крайно време е Костов да дойде ,за да оправи страшния батак,сътворен от Сакскобурготски,Станишев-Доган и Борисов!Само в това е спасението на България,както през 1997 г Народе!!!

37

Анонимен

преди 11 години

Висш пилотаж по крадене, заменки, корупция, безхаберие, чупене на гръбнака на учители, майки и миньори. Пилотаж по създаване на "водни огледала" и т.н. и т.н.

36

Мавродиев

преди 11 години

Тия ако се върнат с ДПС стягам багажа за където и да е, само да не остана тук!

35

НЕ гербер

преди 11 години

ТИЯ ХЕМ ЛЪЖАТ , ХЕМ СИ ВЯРВАТ!!!Били качили пенсийте 2 пъти - А КОЛКО ПЪТИ СКОЧИХА ЦЕНИТЕ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ БЕ, *** ДОЛНИ, ЛЪЖЛИВИ?КРАДОХТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!ОСТАВИХТЕ ЕДИН РАЗГРАБЕН ДОМ, НЕЩАСТНИЦИ!СЛЕД ВАС ...ПОТОП!

34

София

преди 11 години

Даде си сметка и коя е една от най-големите Борисови слабости-че не се разправи БЕЗМИЛОСТНО с КРАДЦИТЕ на съвременна България. Знае и че българският народ чака възмездие за неописуемите КРАЖБИ ОТ 1997 Г. НАСАМ. И ето го, пременен с новите (стари) дрехи на борец против корупцията. А колко е лесно да се заеме тази ниша, при такъв БОГАТ икономически мат'риял за громене на КРАДЦИТЕ. Но нима за обществото това е вредно? Един КРАДЕЦ да застане пред съда, докато мотивите на Яне са оцеляване, все е кяр за нас, честните и почтени българи, които искаме КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Тия комунисти са готови на всичко само и само да се върнат на власт и пак да разпределят порциите с ортаците си от ДПС. Нагледахме се на какви ли не сценарии, театрални постановки, женени с деца - горди бащи на доведени деца, но този сценарий за всенародно недоволство с нарочно завишените сметки за тока вече окончателно ги показа като много хитра и деструктивна партия, която продължава да пречи на страната ни с безкрайните си активни мероприятия за дестабилизация на държавата и връщане към мафиотския посткомунизъм!

32

Към Ровч

преди 11 години

Каквато и лисица да си другарю вечен депутат Р Овч, рано или късно ще си намериш белята, като професионален политик-крадец от народната пара. Всеизвестно е, че си от най-върлата мафия на енергетиката заедно със своите близки. Твоят пяметник на професионален апаш ще е до паметника на Герб. Иначе умееш да обвиняваш и да усещаш далаверите на сегашните управляващи понеже си минал по тоя път.

31

1234

преди 11 години

Ей тия червени ***, дето са виновни за всички беди на народа и отдавна трябваше да са настанени в апартаменти с решетки и по раирани пижами, продължават да ни обливат с помията си всеки ден. И съд и прокуратура и медии и монополи-всичко е тяхно и се мислят за недосегаеми. Но ще дойде ден и ще възтане робът и ще бъде пометена цялата пасмина смучила народната кръв

30

Гуньо-простият

преди 11 години

Наглостта,може да достигне неподозирани висоти и предизвиква отвръщение....С мъка съветвам ,който може да напусне тази държава . А управляващите да останат да управляват...себе си!

29

бсп - клоуни

преди 11 години

Електоратът на БСП е твърд, защото с оглед възрастта им имат доста лоша кратковременна памет. Забравят какво е станало преди година, но помнят чудната си младост, когато строиха комунизма и живота нов.

28

МЕНДА МАСТИЯТА

преди 11 години

НО НЕ ЗАБРАВЧЙТЕ ДРАГИ МУТРИ ДРУГАРИ ДА ПЛЮЕТЕ НАЙ ВЕЧЕ ПО ==АТАКА== ЗАЩОТО ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НАШИЯ ИСТИНСКИ ВРАГ.БСП СА НАШИ ХОРА,НИЕ СИ ПИЕМ СИНЬОТО ДЖОНИ ВСЯКА ВЕЧЕР С ОВЧАРОВ И КОМПАНИЯ,А ВОЛЕН ДОЙДЕ ЛИ ЩЕ НИ НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАЙ И ЩЕ НИ РАЗВАЛИ ДАЛАВЕРКИТЕСТАНИШЕВ Е НАШ ЧОВЕК НИЕ СМЕ ЕДНО И СЪЩО..ДОРИ И ДА ЗАГУБИМ БСП ВИНАГИ ЩЕ НИ ПОМАГАТ С ДАЛАВЕРКИТЕ,АМА СПЕЧЕЛИ ЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА

27

Анонимен

преди 11 години

Брей, гербоидите са засилили платеното драскачество:)))Не, че ще им помогне:)