86

Анонимен

преди 11 години

Ава къде са покриха Ленторизя Будьони, Кривоглавия Многокъщник и Комсомолския Секретар ?Калинката Добрева ше изпадне в ужас така самичка...

85

избирател

преди 11 години

Дори и така да е../съмнявам се/,но 90% едва успяват да направят някакъв разчет на мизерните си доходи 90% гн. министър.И сега име трудно да платят шокиращата за тях разлика.ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ В ИЗТЪКНАТАТА ОТ ВАС ПРИЧИНА!!!!И пиша на Вие от възпитание не от уважение.

84

Петър

преди 11 години

На оръжие

83

Анонимен

преди 11 години

95, проблема са точно КИЛОВАТИТЕ, които поради "незнайни причини" са се увеличили от 2 до 2,5 ПЪТИ !!!, спрямо средната консумация за предходните месеци. За текущия месец се движат нормално(за сега) спрямо средния разход.

82

Анонимен

преди 11 години

Начи следващия месец без забавяне и съответно сметките требе да са около 1/3 от сегашните. Нал тъй *** Калинко ? И времето не е студено. Зимата е мека. А ?

81

о

преди 11 години

Дрън, дрън Добрев! Сметката, която платих е за отчетен период 5.12.12- 25.12.12. Така че...тези ги разправяай на някой друг

80

Анонимен

преди 11 години

Агент Буда медитира и се готви да ви реже кабелите, ако не си платите тока.

79

Изродиии

преди 11 години

400 лева от 12.12.2012 - 07.01.2013 и в този период 5 дена никаква консумация на ток, а предната сметка 160 лева за същата консумация на ток. Лъжливи ***.

78

Мафия !

преди 11 години

2006г. Три години ПРЕДСРОЧНО Р.Овч. ПРЕДОГОВОРИ газовия договор с Газпром, под предлога, че бил НАТИСКАН от монополиста. В резИлтат, цената на газа за България се повиши от 170 дол./1000 куб. до над 600 дол./1000 куб. Ако знаете, че купуваме от Газпром около 2млрд. куб.м. газ на година, можете да сметнете КАКВА ЩЕТА нанесе тоя ПРЕСТЪПНИК на България!За да илюстрирам щетата ще ви посоча, че от 2006 до 2010 г. цената на парното се увеличи с над 300%! От 27 лв./МВтч. на 90лв./МВтч.!

77

позитано 20

преди 11 години

Само дето протестиращите сбъркаха адреса - припомням , позитано20. Там са хората от енергийнара мафия !!!

76

Анонимен

преди 11 години

До ЖоПитах те нещо и ако си така любезен да ми обясниш? Виждам и че си доста "умен",да науча нещо и аз!

75

време

преди 11 години

ВРЕМЕ Е, ТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАРОДА СИ.

74

Гогата

преди 11 години

В момента бизнеса в България се състои от 5 монополиста( енрго и топлинно разпределителните дружества и Лукойл),подкрепяни от Гроб с лобистки закониВсички останали фирми са фалирали,от както Буда е на власт!!Как мислите,дали няма да се гаврят с нас и да ни казват да стягаме коланите ???!!

73

nauka

преди 11 години

predlagam nov mehanizym za proizvegdane na tok--- Pogarnikarq i Zlatev nadupeni a SERGO gi opyva otzade dokato BOLEn lige Fidosova po mesata--- znaete li kakva feriq e tova kakvo elektrichestvo shte se poluchi sha svetnem kato koledna elha

72

Жо до № 71

преди 11 години

ПЪРВО КАЖИ какво разбираш под висока сметка. Електромерът е брояч на Kwh, т.е. брояч на енергията, която си потребил. Трябва да си проверяваш, дали показанията, които са ти таксували са "навъртяни" от електромера ти. Ако няма грешка, но ти се виждат много, значи няма висока сметка, а ти сам си направил по-голямо потребление и никой не ти е виновен.

71

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ затъва яко. На следващите избори ще изкупят целия *** вот и пак ще се уредят.

70

АЗ

преди 11 години

Това министърът ли е, или ГОВОРИТЕЛЯТ НА ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВАТА.Г-н Добрев, Вие сте Министър в България, и като такъв е необходимо да защитавате интересите на държавата /ГРАЖДАНИТЕ/. Като не можете да се справите, има естествено развитие на нещата.

69

83

преди 11 години

Охо ти си аскет ние с по 200-500 да запалим енергото или да го целим с камъни като във Варна ли ?Маи властта в тая държава и тежките задколисни сановци искат да се сбогуват с всичко и да ги нарита народа по затвори и изгнание.

68

Тошко

преди 11 години

ЕРП да върнат мрежата на държавата. Те самите да се превърнат в търговски дружества и да се конкурират по между си за клиенти. Единствено трябва да продават ваучери за ел. енергия на населението. На базата на продадените ваучери са длъжни да осигурят ел. енергия чрез закупуването и директно от централите. Населението трябва да има избор: дали да купи малко енергия за по-висока цена или по-голямо количество на по-ниска цена и да има правото да избира от кого да купи енергията си. Да има право да решава дали да купи само енергия от възобновяеми източници или само от АЕЦ или само от внос. Съответ

67

Анонимен

преди 11 години

НЕ Е ВЯРНО В БУРГАС СА ОТЧЕТЕНИ ТОЧНО НА 30 ДЕН