84

мен

преди 11 години

Права е Цвета Брестничка. Тя има предвид не многодетните семейства на ***, а българските такива. Икономическите и социалните фактори доведоха до всичко онова, за което пише в статията, и за което са отговорни всички досегашни правителства.

83

Анонимен

преди 11 години

Крадливо и завистливо племе сме !!!

82

666

преди 11 години

хората се научиха на лукс и охолен живот особено в развитите страни и никой не иска повечето деца да му го разваля. пък малцинствата нямат проблем с това, дето се казва правенето на деца им е единственото удоволствие. едно време по турско робство българите са имали 5-8 деца точно по тази причина. ако бяхме още под турско робство сега щяхме да сме 100 милиона, но невежи и ограничени, демек пълнеж. Кюрдите в Турция са на същия принцип и са 30 милиона

81

до 110

преди 11 години

Ало, Г'усине, не разбрахте ли, че в нета няма анонимност?! Спри да ръсиш глупости!

80

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Шегата настрана ,но изчезвате ,жалко ! Изчезва една много ценна разновидност на вида хомосапиенс ,което ще е много голяма загуба за човечеството и неговото развитие!За съжаление след 200-300 г. българщината и българите ще са изчезнали поради две причини: в Бг. българите не раждат и се топят ,а от родените в Бг. българи голяма част напускат страната за винаги!В чужбина също ще се заличи българщината защото българите се интегрират сред новото общество,ярък пример е бай Атанас кръстил сина си ДЖОН

79

онбашията

преди 11 години

аз не знам от де ги вадят тия данни, но една проверка във викито показва друга картинка. най-ниска е била раждаемостта през 1996-1998ма, след това расте, и днес е колкото през 1991ва. линк не мога да пусна, защото системата ще го отреже, но всеки знае

78

WWW

преди 11 години

До АНОНИМЕН 102И българският мъж трябва да осъзнае факта, че е предопределен да създава деца, да ги издържа, закриля и възпитава. А не да си задоволява мъжките капризи и щения по бардаци, защото така по-лесно. И да намира махна на всяка работа, да стои на тате носи, мама меси до 30-годишен, а после да очаква, че щафетата ще я поеме жена му. С извинение към всички, които не водят този начин на живот.

77

до 91

преди 11 години

Желанието за дете не е "неистово" ! Не всяка жена иска да има дете ! Не смятам ,че само родилата дете се е осъществила в тоя живот. Има много жени ,които не желаят по никакъв начин дете. Остаряло е схващането ,че така се допринася за държавата и бля бля глупости.От друга страна тези които искат деца не винаги имат подкрепата на мъжа си или семейството си. Налага се да правят компромиси с кариерата си и ако останат сами трудно се изхранват.btw имам 2 деца и 25 годишен брак без проблеми!

76

АНХЕЛА МЕРКЕЛ

преди 11 години

НЕМСКИЯТ НАРОД И ЕС МОЖЕМ ДА БЪДЕМ БЛАГОДАРНИ НА БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ НЕ РАЖДАТ И НАЙ-ВЕЧЕ БЛАГОДАРНИ НА БОГ ,ЧЕ НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ ! КОЛКОТО ПО-МАЛКО БЪЛГАРИ ,ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОБРАНИ БАНКОМАТИ В ЕС !

75

Анонимен

преди 11 години

номер 84 е самоубиец. Големи герои са самоубийците които не искат да приемат исляма , албанците приеха исляма и са път на завладеят балканите.. На Нас ни приожектираха време разделно колко големи геори са самоубийците.

74

Анонимен

преди 11 години

До Doctor HorrorИ мъжете, докторе, и мъжете.

73

АНОНИМЕН

преди 11 години

Българската жена трябва да осъзнае факта,че е създадена да дарява живот и да възпитава децата си в ценности,незаависимо какво ще и струва това.Тези качества са прериоритет на една жена и майка.Жената не е създадена да обикаля бардаци и да задоволява мъжки капризи и желания,но за съжаление в България е така защото е по-лесно.Може би сме единствената държава в света със най-много домове за изостваени деца.ЖАЛКО ЗА ТИЯ ДЕЧИЦА,ЧЕ ИМ Е ОПРЕДЕЛЕНА ТАКАВА СЪДБА.

72

НФСБ

преди 11 години

, а през най-кризисната 1997 - 64 хил. Това е достатъчно да разберете че трябва изметен тези фашисти от властта!!!

71

Един мъж

преди 11 години

чувствам как скоро в цяла Европа ще има вълна от недоволни срещу емиграцията от Африка и прочее. Няма да се очудя на насилствено изпъждане на стотици хиляди.

70

от 91 набор

преди 11 години

е ти ни изкара всички обременени чернобили ли ?!

69

Анонимен

преди 11 години

А аз имам обяснение - подмяната на ценностите.

68

Анонимен

преди 11 години

Братя Българи приемете Шиитски Ислям от Иран и нещата ще се оправят.. Но вие сте толкова слепи че ще предпочетете масово самоубийство..Виновна е християнската религия.. В Християнството мъченик значи самоубиец и човек който се е лишил от поколение като монасите.. Религия създадена от евреите за да унищожи Римската Империя.

67

Doctor Horror

преди 11 години

до 87ако никога не почувстваш сигурност, че ще има кой да издържа дедето ти няма да родиш, така ли? айде стига, това е в природата ви. желанието за дете е неистово без значение има ли сигурност или не. просто жените се разглезиха много повече от очакваното

66

Анонимен

преди 11 години

Уважаваният проф. Константинов прави огромна грешка (дали единствена ?). Нацията не се самоубива, а я убиват - бавно и упорито! Всичките професионални политици и псевдобизнесмени, правораздавачи и полицаѝо-медицински рекетьори.

65

JollyRoger

преди 11 години

После ми говорете за расизъм, шовинизъм...НЕ е расизъм да кажеш, че докато сякакви племена разяждат от вътре с културата си (или липса на такава) държавата, че няма да направиш поколение тук. НЕ е шовинизъм да кажеш, че докато управлението не започне да обръща внимание на българските проблеми, а не на чуждестранните интереси, няма да започнеш истинско смейство!