63

Българин

преди 11 години

ГЕРБ води на БСП със 5%,по кражби сигурно

62

Анонимен

преди 11 години

Кой моля ви се ще е този,който ще гласува за руски гей,български бандит,за Янка от карлуково,за *** агент Волен,за *** агент Доган,или за храненичката на ЦК на БКП другарката Пръмовица(куневица) ?????????

61

Иван

преди 11 години

Аз ще гласувам за каквато и да е националистическа партия ,ако се обединят още по добре,...като наказателен вот заради всички до сега власт имеющи ,които съсипаха държавата и циганизираха България....

60

Анонимен

преди 11 години

Така ли каза стъкмистиката? Все още ли ни заблуждават, че някой вярва на недоразумения като, Цеко, Боко и компания несретници (във властта) и крадци и лъжци на мноооого едро?

59

Анонимен

преди 11 години

Ха така, а тия там на жълтите павета са наааай-малко корумпирани.

58

ms13

преди 11 години

"За ГЕРБ днес биха гласували 26.1% от всички избиратели"......малко сте объркали мястото на запетайката. ..........вярното е 0.261 % (макар и това да ми се види надуто)

57

politik

преди 11 години

daniivanov.blogspot/ haha mn iako:)))

56

Бай Иван

преди 11 години

от допитване до 1000 човека си правят извода за мнението на 5млн.РЗС и Кунева са под дълбоко съмнение, ДПС, едва ли ще остане с 5%

55

il_cho

преди 11 години

Дали някой вярва на това проучване... едва ли! Винаги е имало манипулации в процентите, но този път минахте всякакви граници! И според мен разликата между ГЕРБ и БСП е минимална, а партията на Кунева има доста повече гласове. Престанете да ни лъжете, не ви вярваме, само щетите кинтите за нищо!

54

Анонимен

преди 11 години

Че ГЕРБ си отиват е ясно, но това е платено проучване. В парламента ще влезнат точно 4 партии. БСП, ГЕРБ, България на гражданите и ДПС. Всчко друго са глупости. Яне щял да мине 4% ДА БЕ ДА ХАХАХХАХАХА ТОЛКОВА ЛИ ВЕЧЕ ИМ ПРИЛИЧАМЕ НА ***! :)

53

Анонимен

преди 11 години

В словата, изречени от Ванга за преломната 2012 година, се открояват пророчествата за Новия Месия, който идва от ИзтокВанга ни призовава да погледнем отвъд думите в предупрежденията, изречени в Светото писание: що е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Но според пророчицата няма да идат катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие.Баба ВангаБаба ВангаОписаното в Библията Завръщане, ще донесе промяната към мир и благоденствие, но то ще стане факт, едва в следващото поколение след Ванга. Според нейните думи това трябва да е някъде след 2010 г., а промените, които той ще донесе, ще бъдат видими чак след 2012 година. С пророчествата си Баба Ванга ни разкрива, че Той ще направи възможно премахването на религиозното разделение, станало причина за множеството етнически и религиозни войни и напрежения по света. Мирът между човеците ще бъде сътворен от него, затова тя го нарича и Миротворецът. Когато прочетем записаните слова на Баба Ванга, ние откриваме, че Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато предопределените ще почувстват със сърцето си завръщането Ако потърсим смисъла в тях, ще открием, че нарицателното име на корейците е хората с бели дрехи. Допустими са и други тълкувания, но това съвпада и с библейското пророчество, че Месията ще дойде от изток. В Откровения 19 глава се казва, че името му ще е Божието слово (Мун на корейски), така и Библията сочи, че Мун е името на месията. Появата на тайнствената фигура от Изток е пророкувано както от Ванга, така и от Нострадамус, от Тамара Глоба и от корейските пророчества Чун-Гам-Нок, които сочат и годината на прелома 2012.

52

7

преди 11 години

Boko i SerGei Sladuri Mamavi KRADLIVA BOKLUCI

51

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

Всичките тези партии са клонинги на БКП,като тя се трансформира,благодарение на заграбените преди 1989 година капитали.***,а не партийците/те се пребоядисаха/ и не комунистите-идеалисти/те пък са на изчезване/,се превърнаха олигарси,които дърпат конците на всички партии.На всеки четири години те вадят като факири от ръкава си по една нова партия-месия,а ние будалите,разочаровани от предишните,възлагаме надежди на следващите и се джавкаме помежду си,докато те си пълнят гушите и ни се смея

50

Няма смисъл

преди 11 години

С ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ И НАГЛАСЕНИ ЦИФРИ САМО ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАСТРОЙВАТЕ И ИНАЧЕ ОТВРАТЕНИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ

49

Анонимен

преди 11 години

Ъм.. що РЗС, ам Ярешки где ще е?

48

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация. Защото Пряка Демокрация означава, че политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"

47

Анонимен

преди 11 години

В България няма за кого да се гласува в крайна сметка всички гласуват за ДС!!

46

of

преди 11 години

QSNO E CHE TEZI DANNI SA SILNO PREUVELICHENI I LAJLIVI.QSNO E CHE SA KUPENI OT NAI GNUSNATA MAFIQ UPRAVLQVALA BG V LICETO NA GERB.QSNOE CHE MUTRITE OT MAFIQTA GERB PODGOTVQT PONE 40% KUPENI GLASOVE NA IZBORITE DOGODINA.QSNO E CHE BG SE RAZRUSHAVA,UNISHTOJAVA I ZATRIVA.DOKOGA SHTE TARPIM SHEPA MUTRI DA NI POGREBVAT JIVI?

45

Анонимен

преди 11 години

Да се забранят всички такива агенции - народа няма НИКАКВА НУЖДА ОТ ТЯХ.Ние си знаем - ще гласуваме за Акака защото ни писна да съсипвате народа и да продавате родината ни . Всеки ден нови и нови безумия измислени от Герб - стига толкова

44

крив макарон

преди 11 години

Тия проучвания намирисват на какво - на корупция ... или народа е бръмнал и не вижда истината или вече няма народ , а една бръмчаща сбирщина ... Ние не се уважаваме взаимно и не е възможно да направиме градивна система ...Това е от горе до долу ...