79

Пешо

преди 11 години

Бойко не е за убиване,той трябва да умре много бавно и много мъчително!

78

Анонимен

преди 11 години

Защо държавата да плаща, като тиквата го е убил ?

77

броя на жертвите

преди 11 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на пожарникаря - емигриралите, умрелите, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

76

anon

преди 11 години

wednyj policiata da si swyrshi rabotata kato horata i demokratichnite ewropeici ni nakazaha... kato se zamislia- dano da imat poweche powodi da ni nakazwat taka- predstawiate li si ako taka zakleshtiat ia bratiata galevi, ia drugi widni mafioti i gi otstreliat kakto podobawa?eh...

75

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен и ако се справи без жертви какво ,сага Чакъра да е на свобода да си върши престъпленията и да нанесъл щети са десетки пъти по 50000 евра.

74

жертвите на режима

преди 11 години

А кога ще издигнем паметник на жертвите на режима на пожарникаря? На умрелите онкоболни, на майките с малки деца, на гладните пенсионери, на изядените от уличните ***, на битите по грешка при арестите, на жертвите на безработицата, на жертвите на ежедневните обири, на жертвите на алчните и лакоми банки, на пострадалите от мутрите, на стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене, на убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици?

73

Анонимен

преди 11 години

Много взеха да му смърдят на бойко чорапите, а идват избори, този *** ще се хване за палците

72

Пешо

преди 11 години

Кой направи тиквун генерал? Естествено БСП!

71

Batman

преди 11 години

Ако ще избиваме престъпници - да започнем от Бойко!

70

луд човек

преди 11 години

Пожарникарят е луд! Нас ни управлява един луд човек, чието място е в лудницата, а не в министерския съвет!

69

Анонимен

преди 11 години

Тиквата просто е елиминирал неудобен за него човек и възползвайки се от поверения му пост си е осигурил позиции в подземния свят, все пак е тясно свързан със СИК, ВИС и ***. Тъмното му минало е едно от нещата, които той не коментира пред медиите, защото няма как да обори доказателствата, че е мафиот.

68

Червен боклук

преди 11 години

Червен *** е и тиквата и всичките му празноглави последователи мутрогъзолизачи!

67

Анонимен

преди 11 години

Сигурен съм,че ако по време на залавянето на Чакъра,бяха повикали някой третокурсник от Симеоново,сигурно щеше да се справи по-добре - без жертви ! Просто Бойко постъпи по хлапашки/ пак да се похвали и да се покаже , колко е велик / и тоя негов нарцисизъм ще му изяде главата !

66

Анонимен

преди 11 години

Браво на Бойко! Одобрявам избиването на престъпници пък ако ще да плащам в Страсбург.

65

Анонимен

преди 11 години

Конгратулейшън борисов!Макар и бавно но явно тук таме правосъдие има.

64

анонимен

преди 11 години

Ей червените *** изпълзяха от дупките.Сега остава и оня *** дето изби децата в Симеоновград да осъди България в Страсбург и те да започнат да се кефят.

63

trv110

преди 11 години

tozi ubiva vsicko koeto mu preci tova jese vidi i pri izborite

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 70За това в Страсбург не издават ефективни присъди,а морални !И ако 60 000 от МВР,не могат да се справят с един психично неуравновесен,стрелящ си но не засегнал никой от тях,по-добре да си подават молбите за напускане !Ако не се лъжа тоя Мохамед май беше истински терорист или масов убиец,което го различава значително от Чакъра-не че му симпатизирам на последния !

61

Пешо

преди 11 години

Още колко ли време ще плащаме за времената когато тиквата си разчистваше сметките с другите мутри!Сега комунистите да плащат защото те го издигнаха на власт!

60

безнаказана мутра

преди 11 години

Ако сега не спрем престъпния режим на пожарникаря, той ще продължи да ни обстрелва с гранатомети, с чувството си на безнаказана мутра!