26

Ангел

преди 11 години

ДО 22 ДА НЕ СЪМ ГО ПИСАЛ АЗ БЕ ***,ЗАЩО ДА НЕ КАЖАТ ТОВА КОЕТО Е ИЗГОДНО ЗА ГЕРБ ЗАЩО КРИЯТ ДОКЛАДА ЗАЩО ПРЕКРАТИХА ПРЕДСРОЧНО РАБОТАТА НА БАНКАТА ЗАЩОТО Е ИЗГОДЕН И ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОТУЛИ.БОГОВЕТЕ НА ГЕРБ ОТ АМЕРИКА НЕ ИСКА РУСКА ЦЕНТРАЛА В ЕС ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ А НЕ ИКОНОМИЧЕСКО РАЗБРА ЛИ БЕ

25

Анонимен

преди 11 години

До беленеЧе то остана ли някой в Северна *** ;)

24

работещ

преди 11 години

БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ! НОВА АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА В БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ КАТАСТРОФА- икономическа, защото нито има пазар за тока от нея (България и сега изнася ток), НИТО ПЪК ТОКЪТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ, ако я има, а "изграждането" й ще глътне поне 10 милиарда, голяма част от които ще бъдат откраднати от "строителите" и "инвеститорите", БЕЗ ДА ОСИГУРИ РАБОТА НА МНОГО ХОРА ЗА НЯКАКВО ВРЕМЕ. СИГУРНОСТТА Й ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА, А ВЪПРОСЪТ С ГОРИВОТО НЯМА ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ РЕШЕНИЕ.

23

Анонимен

преди 11 години

До Ангел, евтина е цената на тока от АЕЦ Козлодуй, защото там не се отчитат никакви амортизационни разходи, но тока от АЕЦ Белене ще е поне 5 пъти по скъп! Да твърдиш, че токът от АЕЦ Белене е евтин, е все едно да твърдиш, че токът от ветрогенераторите е безплатен, защото вятърът е бил безплатен :-) Само лихвите по кредита за АЕЦ Белене ще са 500 милиона евро годишно!

22

Анонимен

преди 11 години

Има далеч по-важни въпроси за референдум

21

белене

преди 11 години

СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ Е ТВЪРДО ЗААААААААААААААА

20

ВВВ

преди 11 години

НЯМА БЕЛЕНЕ НЯМА ГЕРБ

19

Ангел

преди 11 години

НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ЛЪЖАТА ЧЕ БЕЛЕНЕ СТРУВА 2ОМЛРД.ПРАВИ СЕ ЦЕЛЕВИ ЗАЕМ И АЕЦ БЕЛЕНЕ ГО ПЛАЩА С ПАРИ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК НИТО ХОРАТА ЩЕ ЛАЩАТ НИТО БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ БУТА.

18

Анонимен

преди 11 години

Аз се колебая как да гласувам. Белене има плюсове и минуси. Затова вероятно няма да гласувам.

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

Плевнята ми е...ясен,ами къде е Маргито Попова.Много се...ежеше преди изборите,че ще внасяпроектозакони от президентството,за промяна на продънената и корумпирана съдебна система;сега никъде я...няма по трасето.Или си...кюта и се гласи за...главен прокурор.В таз държава,всеки гледа да...хване синекурна службица;народа кучета го...яли.

16

Анонимен

преди 11 години

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

15

Анонимен

преди 11 години

За един референдум ни надуха главите, к'во да кажат швейцарците

14

Дежа вю

преди 11 години

"Първоначално министър-председателят обяви, че ще приеме каквато и да е формулировка на въпроса, дадена от БСП, след това обаче промени позицията си и настоя думата "Белене" да отпадне"Това се случва за пръв път!!! Премиерът никога не си е променял позицията:))))))

13

Ангел

преди 11 години

1. Според данните на HSBC дори и най-песимистичният вариант е положителен за АЕЦ Белене. Това гарантира че при всички положения централата е печеливша и конкурентноспособна. 2. Производствената цена на тока на АЕЦ Белене ще бъде два пъти по-ниска от пазарната цена през целия срок на експлоатация, което прави АЕЦ Белене равностойна на АЕЦ Козлодуй. 3. Има сериозни съмнения, че върху HSBC е оказан натиск за прикриване на изключително положителните резултати за АЕЦ Белене. Забелязани са тенденциозна подмяна и манипулиране на данните за анализа. Въпреки манипулациите обаче докладът е положителен и за най-неблагоприятния вариант.

12

Анонимен

преди 11 години

Какво да гласувам като промениха въпроса за референдума и волята на толкова много хора.Самият референдум е опорочен вече,още преди да се състоял!

11

Анонимен

преди 11 години

Аз съм ЗА.

10

Анонимен

преди 11 години

Пълен абсурд е този референдум! Как без да знаем на печалба или на загуба ще е електроцентралата да гласуваме с да или с не! Никой не е изнесъл коректни цифри, които биха помогнали на избирателите да решат има ли смисъл от заробването на сума равняваща се на всички банкови депозити в тази държава

9

Ангел

преди 11 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ СТОПИРАНЕ НА ПОКАЧВАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ТОКА,ТЛАСЪК НА ИКОНОМИКАТА ,ТЛАСЪК НА БИЗНЕСА,ШАНС ЗА НАЙ-БЕДНИЯ РЕГИОН В БГ,ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА ,СТОПИРАНЕ НА ЕМИГРАЦИЯТА -ТОВА Е АЕЦ БЕЛЕНЕ ДРУГОТО Е АЛА-БАЛА.

8

Izmislen

преди 11 години

Този референдум ще се провали. Със сигурност на 27 януари хората които ще отидат да гласуват, ще са по малко от колкото на последните парламентарни избори.

7

вас

преди 11 години

ас съм за българска аец