42

брат МУ на винету

преди 11 години

лежащи полицаи,крадящи полицаи,полицаи рушветчии,полицаи учители ,физкултурници СЕГА И СПЯЩИ ПОЛИЦАИ ,ТВА СИ Е ЗА ГОРДОСТ ,нъл туй ,,министре,,

41

Елате догодина :)

преди 11 години

Поканата е дата на издаване от м.октомври 2011 година, а телефона на който може да си отправите запитванията по антедатираната покана към полицеиското управление , като граждани имащи човешкото право да търсят информация, е официално вписан в нея - 052/ 553 200. Ами, наистина трябва да си селски ***, за да се вържеш на такава "шеговита" милицейска постановка, или да си 2х по-пълен ***,за да пратиш в 21 в. такава покана за събеседване в неработно време ( прилагайки ДС метод отпреди 25 г. )

40

ЗАБАВЛЯВАЩ СЕ

преди 11 години

хахахахаххаЩе спасяват на Боко подчинената. Е наяли е кръстник, рода дет се вика няма как. Като всичко ще размажат случая с "проверки", отпуски, болнични и ще се размине. "Свободните" медии удобно ще забравят за случая, ББ отново ще е герой и пак по старому.С едно съм съгласен с ББ че сме лош матРял, и само такъв матРял може да избере такива некадърници да го управляват и да забрАвя какво се е случило 5 минути след каТО СЕ Е СЛУЧИЛО.

39

Ясновидец

преди 11 години

Вижте сега, тъпите ушеви *** са сънували 25% увеличение на заплатите. После са се събудили бесни, че това е само сън. И сега си го изкарват на който сварят.

38

до 21

преди 11 години

Не всички но има една от ГЕРБ СОФИЯ казва се Малинка-която по грешка дала няколко милиона на частна фирма

37

Гошо

преди 11 години

След такива осирания на служителите на реда и просташкия език на говорителлката на МВР-Варна, хората, настръхнали от закона за данък върху лихвите на депозитите вече направо не могат да дишат ГЕРБ ; същото важи и за мен, който хич не искаше на власт да идва новата Тройна коалиция, но всичко си има мярка, а гербаджиите отдавна я преминаха. Догодина на парламентарните избори тази партия ще падне и Цецо ще престане да защитава простите и нагли полицаи с манталитет на милиционери от 70-те години.Всеки случай варненската милиция беше върхът на айсберга. Язък, че непрекъснато се излагат и дори министри и депутати като Менда например работят срещу правителството. Откровено казано,не очаквах такава простотия и хаос Вие насила карате на власт да се върнат Станишев и Доган плюс Кунева.

36

Анонимен

преди 11 години

До 28 Може и да са повишени -за ударен сън на публично място .Обиколил съм половин Европа и никога не съм виждал ченгета да спят в патрулки .Кога ли почиват ,или бачкат без почивка .

35

до 34

преди 11 години

Не се чудете на кой е човек Калинката-Борисов е кръстник на детето!

34

Анонимен

преди 11 години

Срам!

33

до Цецо

преди 11 години

Знаеш ли песента:"Отново аз закъснях,...но времето бързаше,.......край реката редят се --Сополите"!

32

Анонимен

преди 11 години

Полицаите имали 30 минутна почивка ,за което време яли ,пили кафе ,ходили до тоалетна и сладко заспали .Е как да не повярваш ,че времето може да спре .А в нормалните държави Цецко от поне година щеше да си е подал оставката .Но в царството на ГРОБ такива работи не стават .Асфалт паша неяо се страхува от Цецко и не го пипа .

31

Анонимен

преди 11 години

От МВР-то се чудят,как да спасят тази Калинка! На кой е човек тази? Все пак е една говорителка,не е президента.

30

бълната

преди 11 години

"селския ***" да не е Йордан Цонев?

29

Глупендър

преди 11 години

Аз пък прочетохМВР иска да Обесва селския ***, Боян отказва

28

Анонимен

преди 11 години

Занимаваме се с несериозни неща, цялото общество. Ало, едно време Луи дьо Финес си правеше такива п...... с френската полиция, т`ва у нас нямаше как да стане да осмиваш полицията или милицията. Сега се занимаваме с простотии. Ми легнали хората в жегата в колата под дърво, кво толкова, няма сигнал, всичко спокойно, що да не отморят малко. С тоя пък кво ни занимават, прави си снимки, ми ако ще да си лови пеперуди бе. Ми такива има по цял свят, които се чудят какво да правят, пълно с ***.

27

...?

преди 11 години

Каква --беседа ,всичко е заснето ,вижда се,а и Калинката го потвърди ?Положението се връща в първоначален стадий ,за да се "ЗАГУБЯТ"--ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ,....и тогава "гадният селянин",да му мисли !

26

www

преди 11 години

Не виждамт защо да съм ял бой??? Просто хората искаха да изяснят ситуацията. В конкретния случайп прецениха, че съм бил прав и ми се извиниха. А относно случая с жалбата срещу полицаи (двама), която бях пуснал, единственото, което ме подразни беше очевидната обреченост на моята жалба. Но самата процедура не ме подразни. Спокойно можех и да не отида на срещата в полицията. Никой не ме е насилвал.

25

АНТИ

преди 11 години

ОНИЯ СПЯЩИ КРАСАВИЦИ В ПАТРУЛКАТА ОЩЕ ЛИ СА НА РАБОТА?

24

ууу

преди 11 години

Очаквам всеки момент сатрапа ББ и башибозука ЦЦ да възтановят Белене(затвора) ида заточат остатъка от изпостелялия от глад,недоимък и мизерия български народ там.След като "беседват "с нях разбира се...

23

Тодор

преди 11 години

Не им върви с Калинките на това правителство и това си е. Ама то те са си едни прости калинки всичките, така че нормално.