55

Шут лентяйски

преди 11 години

Или в са се събрали шутове или плачат за шут. След говорителя във Варна г-н Борисов председателя на парламентарната Ви група да е следващия. А и г-н Дянков плачи за същото. Такава каша Ви забъркаха. Догодина ще има флашмоб пред банките като през 1997. А след това шут и за Вас (освен ако това не ви е целта)

54

ВИЦ НА ДЕНЯ

преди 11 години

Попитали радио Ереван: - Какво е рецесия? Какво е депресия? Кога ще излезе България от кризата? Радио Ереван отговаря: - Рецесия е, когато съседът остане без работа. Депресия е, когато вие останете без работа. А кризата ще свърши, когато министър Дянков остане без работа....

53

РОМ

преди 11 години

С ТЕЗИ ПАРИ ИСКАТ ДА КУПЯТ РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ. ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА НА ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ И РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА!

52

Лекар-Гинеколог

преди 11 години

До лекар-психиатърАбе ***, не ме интересува нито вожда ти, нито р.овч. Интересува ме това да имам работа от която да печеля достатъчно за да си плащам сметките, да си купувам яденето, да изуча децата си, и на жената отвреме на време едни обувки и чанта да купя. Не искам някакви мутряги, все да ми слагат данъци, а престъпниците да продължават си безчинстват. Кво стана със вилите по селата около СОфия? Разходка с въртолетчето и глас в пустиня. НЕКАДЪРНИЦИ ПЪЛНИ.

51

4ugbina

преди 11 години

do sega moeto semeistvo bechme za gerb no sega krai dolu gerb bravo na conev

50

bogat

преди 11 години

за какво да им давам 10%,като ще ги откраднат .това е въпроса

49

Анонимен

преди 11 години

От моето семейство само ГЕРБ е с 6 гласа против. На миналите избори гласуваха само 3-***. Ама изобщо не ме интересува, че трябва да храна 3-4 *** и още 3-4 пенсионера. От утре обмислям да си изтегля депозитите и да се отдам на живота. Ще си почивам и ще си харча помалко с кеф, но да бачкам да правя пари за тази държава и да плащам на Дянкоффф данък лихви - НЯМА ДА СТАНЕ.

48

до 39

преди 11 години

Абе ***, ти какво искаш да има световна криза и всчко да е наред и да има индексация на пенсии и заплати ле бе ***? Че то каква криза ще беде тогава ако го има и това. В останалите зържави намалиха ,заплати и ипенсии, ама и нещо повече взеха стотици миларди заеми за да няма революции. Щом толкова знаеш хайде направете един референдум за заем за да се увеличат пенсии, ама утре кой ще ги връща тия заеми.

47

@31

преди 11 години

Простако, на теб още ли не ти е ясно че на народа му е ясно в/у какво е данъка?

46

мухаха

преди 11 години

Браво на Дянков, човекът на когото децата не знаят български, човекът който не дава пари и се затварят болници, човекът който оставя майчинството и детските надбавки без промяна, човекът който следващия път ще сложи данък и на въздуха който дишаме, за да остане повече за ГЕРБ и техния велик вожд /бог/ и т.н.

45

лекар-психиатър

преди 11 години

Това, което става с подкрепящите БСП-милионерите в този сайт е притеснително. Тези хора нямат никакви аргументи а реват и се дерат по форумите като , че ли Р.Овч. ще им даде някой лев от комисионните за Белене. Спрете се и с вас и без вас Б.Борисов си осигури втория мандат.

44

притеснен

преди 11 години

Тези са като СВЕТАТА ИНСПАНСКА ИНКВИЗИЦИЯ!

43

икономист

преди 11 години

Този данък в момента е пълна тъпотия, но забележете - ако имате фирма, и фирмата ви има влог, лихвата по него е приход и влиза във формирането на печалбата/загубата и съответно се плаща 10% за него, но пък лихвите по кредитите са признат разход. В закона трябва да влезе и правилото, ако си теглил кредит като физическо лице, лихвата по този кредит, който плащаш да се приспада от облагаемия ти доход и тогава да плащаш ДОД

42

До 42

преди 11 години

Ето доказателство, че не го разбирате това. Точно това е проблема, че е 10 процента за всички и е смешно да се твърди, че се облагат само богатите.

41

ред

преди 11 години

ИЗРИНИ ГЕРБ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

40

Немеца

преди 11 години

До 34Прав си. Розовата пъпчасала джука пак обяснява как хляба щял да се вдига с "някакви си стотинки". тук 50 стотинки, там 80... Ама на малката заплатка от 500 600 лева, всяка стотинка си играе роля. Ама сития няма как да вярва на гладния. Дянков е милионер, Бойко така или иначе, Цветанов със заплатка си напазарувал апартаменти. Просто кой искаш да те чуе от тях?

39

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството, че съм роб в собствената си държава и всеки ден се чудят как още да ме изцедят.

38

Анонимен

преди 11 години

Представители на работодателите от земеделската и хранителната промишленост приветстваха новината, като коментираха, че намаляването на ДДС за основните продукти ще доведе до понижаване на цените им с 15 на сто и намаляване на избягването на данъци.Аурел Попеску, председател на работодателската организация в хлебопроизводството Ромпан, заяви, че първият резултат от тази мярка ще бъде увеличаване на приходите вбюджета. Според него укриването на данъци в сферата на хлебопроизводството ще намалее от 60 процента, колкото е в момента, на 15-20 на сто. По думите му цените ще паднат с 15 процента, включително на хляба.Сорин Миня от работодателската организация Ромалимента също коментира, че намаляването на ДДС от 1 януари 2013 г. ще доведе до намаляване на цените на хранителните продукти с около 15 на сто, посочва БТА.

37

Ангел

преди 11 години

ИЗОБЩО НЕ МИ ГИ ОПРАВДАВАЙТЕ ИМАЛО ГО ТОВА НЕЩО В ДРУГИ СТРАНИ ДА АМА НИЕ НЕ СМЕ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ БЕЛГИЯ ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВАТА НА ТИКВИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН ДАНЪК ВСЕКИ ДЕН РАСТЯЩИ ЦЕНИ И БЕЗРАБОТИЦА ЗАМРАЗЕНИ НИСКИ ДОХОДИ

36

до ВИВА

преди 11 години

Виж се в огледалото и тогава заповядай с неграмотността си тук, чалгарски доноснико!