50

mini

преди 11 години

Хайде комплексираните хейтърчета пак имат материал за опеняне, само внимавайте да не получите тикове от много напъни :-))) Apple пак унизиха конкуренцията публично, ето това е класа да си толкова по-добър в това което правиш, че конкуренцията да изглежда смешна и жалка , както се случи вчера с новия Nexus на Google :-)) , едно е да правиш карти, друго е най-добрите компютри, вчера като гледах предствавянето на iPad в Сан Хосе направо ми дожаля за Google'тата:-)))

49

Гост

преди 11 години

Още един култов продукт. За празниците директно взимам 2 бройки, това е перфектния подарък - евтин и все пак с iOS, на практика имаш достъп до безкарйно много приложения. Епъл си е Епъл.

48

Анонимен

преди 11 години

Хайде тихо и шитнярите да се потапят в кофата с огризките!

47

до 52

преди 11 години

Твоето момче със сигурност не съм, моето момиче. Мисля, че точно ти трябва да си удариш една за спокойствие и ако си прегледаш постовете, ще разбереш, че си нервен повече от необходимото. Влечение към какво имаш, си е изцяло твой проблем. Освен това "зомби" не е довод, обръщение е, при това напълно заслужено! Но няма проблеми, освен че си неграмотен, си очевидно и глупав, за да си служиш с езика, на който пишеш!

46

Анонимен

преди 11 години

Айпад мини на макси цена, от което болните (зависимостта е болест) айсиктир фенове се подмокрят.

45

Анонимен

преди 11 години

А ти да беше си ударил една, че нещо много скачаш, не е здравословно така бе моето момче. Като чуя довод от сорта на това да наречеш някой "зомби" при положение, че сам казваш на черното бяло, някак ми е трудно да си сдържа смеха. Не всички имаме влечение към смотани пластмасови *** и най-вече ползващи Андроид. Андроид е добър единствено за закаляванена нервите, щото там проблемите започват още с пускането.

44

до 50

преди 11 години

да си беше напрегнал промитото мозъче тогава и да уточниш към кой се обръщаш ?!?

43

До 47

преди 11 години

Постът ми не беше насочен към Лестат, а към "умника" под него!

42

Анонимен

преди 11 години

Ми качеството на дисплея на iPad 3 ще има да почакате докато се появи на андроидски таблет - ама то има ли подобни неща андроидски таблети изобщо, или са просто тухли ползващи Андроид, което е толкова ОС, колкото са и компотите???

41

Анонимен

преди 11 години

И кое и е уникалното на шитнята, освен че е конфекци за масова употреба? Единствено уникални са баламурниците тръшнали по една кофа кинти за огризки.

40

до 45

преди 11 години

По-скоро на теб какъв ти е проблема, зомби? Човека използва форума, за да изрази личното си мнение и се е аргументирал относно целта на поста му. А ти, като типично зомби, комлпексирано веднага започваш пумията с "уникалността" и т.н. Не знам в България кой е останал, но супер се радвам, че неграмотни олигоферни се махнаха. И да, вЯрно се радвам за това! Кое е уникалното на 7 инчовия таблет ?!? Другите фирми го пуснаха преди повече от година?

39

Анонимен

преди 11 години

Само болен мозък може да си купи таблет на цената на сносен лаптоп и то при функционалност по малка от на телефона, че и с контраст и яркост като на таблет от преди години. Епъл сигурно са големи иноватори увеличиха размера на телефона както правят другите отдавана, сега намаляват размера на таблета както правят другите отдавна.После някой ще каже, че не са догонващи и не взаимстват идеи. Дано не патентоват и размера :))

38

Анонимен

преди 11 години

На тебе какъв ти епроблема бе, луузър? Че някой създава уникални продукти, а ти си селянин и си решил да се изцепиш в един форум. В България май верно са останали само тотално провалилите се хорица. Много жалко.

37

Лестат

преди 11 години

Tаблета за мен е безсмислица при положение, че има такива добри лаптопи.Не ангажирам никой с моето мнение, просто ми е любопитно колко човека го споделят :)

36

Анонимен

преди 11 години

Хоп още един шитняр в кюпа!

35

Анонимен

преди 11 години

Кой ви излъга, че си купувам iPad за самочувствие. Ще си говорим пак като стане ясно колко бройки са продали Епъл от iPad Mini, андроид таблетите не могат да го пипнат, както не успяха да пипнат и оригиналния iPad, поради една много проста причина - кофти софтуер, малко приложения и липса на поддръжка от страна на разработчиците. А като гледам колко злоба бълват комплексираните душици под всяка статия за Епъл, е ясно, че Епъл си вършат супер работата. И потребителите го виждаме ;)

34

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 38:Колко си имал в училище по аритметика, или още не си я учил?

33

Анонимен

преди 11 години

Вярно! В речника ви думичката "огризка" не съществува! Извинявайте, надцених ви! За това ви показват като на *** картини, да не би да сбъркате огризката с нещо друго. Вечна му памет на Павлов!

32

До НаблюдателЕE

преди 11 години

Стига се излага, не може да увеличиш нещо с 12% и да имаш 35% повече полезна площ (каквото и да е съотнощението на екрана) - поредната измишльотина на ябълката. С долното си изказване просто затвърждаваш, че си тотално iZomb-и и нищо повече. Малко напомняте на - "когато партията каже, че 2 и 2 е 5, то то е 5, ни по малко ни повече" (1984). Определено Ябълката са си изградили перфектната секта/партия.

31

Анонимен

преди 11 години

я-а-а-а огризките нещо се и обиждат май? да не ви клюмнаха шитните бре? хайде бегом марш към магазина да се изтръскате за поредната шитня, че ще вземе да фалира и после кой ще ви вдига самочувствието и ще ви чеше голямото его.