91

Анонимен

преди 11 години

А бе тая зима ,ще я изкретаме ,но година един Господ знаее

90

Анонимен

преди 11 години

най-много ми хареса това "При финансови затруднения българите са най-малко склонни да се лишат от цигарите, алкохола, лекарства и разходите за телефон. ". Значи за храна няма пари, ама за цигарки и за кръчми пари винаги има хахаха! Я се осъзнайте! Щом имате компютри и интернет, с които да пишете тъпите си коментари, значи нито сте умрели от глад, нито сте чак толкова бедни. Ама в мрънкането сте номер 1.

89

Veselin

преди 11 години

Планът Ран-Ът действа с всичка сила за намаляване населението на България ,и пропагандата си върви много добре успели са да ни убедят ,че не заслужаваме дори половината на европейските заплати ,хората си мислим ,че между партиите има някаква разлика ,но те се ръководят от трети лица ,които дърпат конците ,може би само Атака са стойностни ,но няма да се учудя ако и зад тях не седи някой .

88

до 99

преди 11 години

ЗАЩО ДА БЯГАМЕ ?! ТЕ са само 1 % ,НИМА ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ДА НИ ИЗГОНЯТ ?!

87

Студент

преди 11 години

Аз не виждам нищо лошо в бурканите. Даже си много си ги обичам, главно защото зная какво има вътре и зная кой го е правил. Да не говорим, че един буркан домати и чушки, две глави лук, малко месце или салам на фурна за 15-20тина мин и ето ти ядене за горе-долу една седмица. Същото важи и за лютеницата - бурканче домашна лютеничка, малко сиренце и/или саламче и ето ти една закуска.

86

Gladno pleme

преди 11 години

Glad i mizeriq machat balgarskiq dobitak...nqma spasenie za balgariq s tiq robski dushi

85

Александър

преди 11 години

Е срамно ли е да стягаш буркани??

84

До 103

преди 11 години

ТОЧНО ***, НА КОИТО СЕ КЛАНЯШ РАБОТЕХА СРЕЩУ ЖАН ВИДЕНОВ И СЛОЖИХА БАЦЯ ТИ БОЙЧА ДА ТЕ ПОДСТРИГВА!

83

дебел депутат

преди 11 години

Стига сте ревали мишки,отивайте на село да копайте градините с мотиката,а аз ще ви пратя Данс, Ной,и всички данъчни служители които цял ден сеят домати в фарм вайл в фейс бука,да ви спукат от актове че част от тия актове да отива в моят джоб.Мишки ,трябва максимално да ви дерем с данъци че иначе много ще марморите.......поздрави ваш любим депутат.

82

Чиновник

преди 11 години

Стига с тия сухи статистики-стъкмистики. Кажете ще има ли бунтове или народа ще чака изборите?

81

Анонимен

преди 11 години

Ако не беше Бойко да сте на екарисажа вече, май забравхите Жан-я вече...

80

Петър

преди 11 години

Долу диктатора

79

мат"рял

преди 11 години

опааа.......пак статийка против управлението на св.св. боко***герп /да ми прости, че споменавам името МУ".....ама БЪЛГАРИНА /обикновения мат"рял-якия касап и т.н./ МИЗЕРСТВА - т.е. РЕАЛНО СЕ ЛИШАВА ОТ ХРАНА от както ни управлява охранителче+учител по физическо+очилатко показващ пици......таз "света тройца" с НЕКАДЪРНО и НЕКОМПЕТЕНТНО управление СЪСИПА БЪЛГАРИЯ......ама журналистите т.е. 4та "влас" ДО СЕГА показваха и пишеха колко е велик "режилентичков"......дано на изборите БЪЛГАРИНА ги ИЗРИТА

78

Мохандас Торбасов!

преди 11 години

ТАКАВА Е ТЯ БРАТЯ КАТО ТРАЕМ ТОЗИ *** БОИО,ТОВА НИ ЧАКА!НО И *** НИ СЕ КАНЯТ НА ГОЛЯМ ГРАБЕЖ ДА НИ ПОДЛОЖАТ!АКО НЕ СЕ ОБДЯЛАТ ПУБЛИЧНО ТЕЗИ *** ХУБАВО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ!

77

БЪЛГАРИН

преди 11 години

МАЙ ЕДИНСТВЕНАТА НИ АЛТЕРНАТИВА КОЯТО НИ ОСТАВА Е ТА ДЪРЖАВА Е ТЕРМИНАЛ 2...... ГАЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ......

76

Анонимен

преди 11 години

Б.БОРИСОВ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.Той вижда всекидневно покланящи се хора и обективите на камери. Действителността на задната седалка на мерцедес или кугър е различна, пък и както казваше дядо Сития на гладния не вярва

75

Анонимен

преди 11 години

Я по-леко с оплакванията, че Бойко предупреди - ако чуе недоволни хвърля оставката.

74

Хектор

преди 11 години

Утайката се е качила по върховете и се вижда и от космоса как се кани да ни мъчи ЗАВИНАГИ,сега е супер видима и лесна за трепане.С един удар цялата *** ще падне(сега се вижда,не-може да се скрие вече).После за да се изтрепат ЗАВИНАГИ глистите,трябва да се уволнят ВСИЧКИ шефове на фирми и зам.шефове ( те са слагачи,особено опасни хемороиди),който УТРЕПВАТ от работа със страхотна арогантност нормалните хора и взимат по няколко хиляди лева.Но това няма да стане скоро.

73

герберче

преди 11 години

НЕ Е ВЯРНОООО !!!ПИТАЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ !!!

72

чарли

преди 11 години

Плащат ми 300 лева,тока ми е 100 лева./ месечно /.В коя държава го има това 1/3 от заплатата на човек да отива за плащане на електричество ?