43

Ina

преди 11 години

Tiq dvamata da gi slojat na kolene pred horata na plo6tada i ... samo s kamuni, dokato ne gi zatrupat!!! Izvergi! Daite gi na naroda, ne na pravosadieto!!!

42

Mr. Killer

преди 11 години

Смъртната присъда за тези ***!

41

Varna

преди 11 години

Лелята вече ще е доволна, осигурила си е имот за цял живот. Ако има закони на място, би трябвало и тя, като убиеца да лежи до живот!

40

do 35

преди 11 години

О, човешката лакомия няма граници. Водещи са алчността и ревността. Сблъсквал съм се с такива хора. Страшни са! Повярвай ми. А ако са ти и роднини- просто е ужасно!

39

Няма оправия

преди 11 години

Да върнем смъртното наказание с референдум!!!

38

Аспарух

преди 11 години

Къде е цвъцко да каже колко е намаляла престъпността в България докато е бил министър на МВР?Повече няма да бъдеш цвъци!

37

Лольо

преди 11 години

11 ти,Не бързай с линча. Това че е написано тук не значи че е вярно и е станало точно така. Никога не бива да се бъза с линча. Сигурен съм че когато опре до правосъдие на тълпите 30% от хората си отиват курбан.

36

АНОНИМЕН

преди 11 години

СЕГА ТИЯ ДВАМАТА МОЖЕ ЛИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДА ИМ ИЗПЪЛНИ НЯКОЙ ПРИСЪДАТА!

35

Строго наказание

преди 11 години

Наказание за убийците: На висилко с желязна дебела кука, забодена в дясноата част на гърдите. Бавна и мъчителна смъртим. И това на показ, на площад, където да го видят всички ***, които умъртвяват по особенно жесток начин. Така много *** ще се замислят, преди да извършват жекгоко убйство. Такова наказание е прилагано от Инквизицията през Средните векове.

34

do 29

преди 11 години

DA ... ot glupost !

33

Анонимен

преди 11 години

Много набързо ми се струва скалъпено цялото обвинение кое как стано и т.н.А от толкова медии във всяка различни доказателства различен развой на събията, на кой да вярваш никой незнае.Но изглежда такива са нарежданията от най високо ниво, читателя да бъде тотално объркан за случващото се.Няма нито една независима медия, всичките са на мафията и на хора с много пари, който нямат интерес народа да знае истината по някой въпроси.

32

Анонимен

преди 11 години

Какъв ли *** трябва да е тази леля, за да поръча и да плати за нещо такова.

31

Хм

преди 11 години

нямам думи просто...

30

мима

преди 11 години

Той не я е убил....клал я е като животно....горките и родители не знам как ще живеят тези хора...:(((

29

88

преди 11 години

Ами за педофилия 6 години(15 изгора) по бързата процедура и после при нерезите във Варненския затвор и там ще се самоубие 12 пъти .....За каква младеж говорим ,и то арийска....това и при долните касти от карловските села го няма.....

28

Анонимен

преди 11 години

Най-точно, кратко и ясно! Лелята набита на кол, а тиквеника бавно опечен на шиш и въпросът се приключва!

27

Лольо

преди 11 години

И сега от една алчност какво имаме1.Едно младо момиче си отива по ужасяващ начин.2. Едни почернрно семейство за вечни времена.3. Един 20 годишен *** ще лежи минимум 20г.4. Една леля ще лежи 15 години.Супер счетоводство просто нямам думи.

26

абе

преди 11 години

стига бе - вчера беше самоубийство. Днес убийство по особено жесток начин със счупено острие на ножа!!!!! Това звучи като лошо скалъпена история на някакъв тийнейджър(очевидно този Петър). Не може това да е вярно. А и какво общо има дъщерята с това. Идеята сигурно е че наследството ще остане пре дъщерята на тази Светла. ДА ама не - то си остава при родителите на момичето. И те могат да се разпореждат, както иска с него!

25

де факто

преди 11 години

убийците са трима - лелята, дъщеря й и този с ножа.

24

Стефка

преди 11 години

Тази леля да я пускат в мъжкия затвор-*** алчен!