30

Чичо Ани Видин

преди 11 години

Станишка затрихте ни. Там ще си стоите в опозиция докато се излекувате от СПИН БСП.Заради вашата некадърност сега народа да плаща. Скрй се в ПЕС и не се появявай. Един разумен човек би го направил,пардом аз забравих,че ти си социалист-от твое чудо аз се излекувах от СПИН-БСП преди три години.

29

Анонимен

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, която ще измете завинаги тия комунисти и ще ги прати на бунището на историята. Тия комунисти за 3 години и нещо просто унищожиха всичко.

28

до 42

преди 11 години

Кой ти каза,че е евреин;сигурно ти говорят звездите а

27

Анонимен

преди 11 години

Червенкондев- бивш селски директор на банков клон какво разбира от ядрена енергетика и договори?!?

26

егн

преди 11 години

Абе тези защо не кажат какво са подписали през 2006 год,вместо да го усукват като магистралка.

25

Гьол за милиони

преди 11 години

Тия двамата на кадрото имат милиони основания да крият нещо.

24

Анонимен

преди 11 години

до кога ще размахват тези национални предатели по медиите.този поне да си свали черните очилатози 1млрд ще го плащаме заради него

23

Анонимен

преди 11 години

Тия двамата на снимката са съвременните българоубийци.Запомнете ги добре и винаги и шибайте по един шамар когато имате възможност.

22

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ-ЧУМАТА НА 21 ВЕК......НЕЩАСТИЕТО ЗА БЪЛГАРИТЕ...БОЖЕ НАКАЗАНИЕ.....***!!!

21

Анонимен

преди 11 години

EGATI NAGLOSTA OT OV4AROV TOI E ZA TREPANE

20

до 27

преди 11 години

Договор няма защото тия двамата са разбрали какъв к*р ще си вкарат ако го подпишат и заради това са отлагали парафите...Защо,питам аз?

19

Анонимен

преди 11 години

Хубави или лоши, този път Цоцалистите са прави! Герберите са бич за всичко българско!

18

sisa

преди 11 години

Гражданската война не е завършила .Слава на БКП!Смърт на капитализма и фашизма.

17

ГЕРБ

преди 11 години

Тоя крадец защо не е в затвора ?и има нагластта да се показва и устоумничиСега стана ли ви ясно чернени и сини крадци защо сте в опозицияи защо на следващите избори пак ще загубите ?освободете доказаните крадци в редиците сиКостов Мафиянски Гоце РОвч РПетков и тнИскам неискам пак ще гласувам за ГЕРБне защото ги харесвам а защото това е единственият начин утре тоя от снимката да не е пак министър на енергетиката и Вальо топлото пак в топлофикация

16

До 23

преди 11 години

Те твойте хора са толкова дребни, че вероятно не са ги забелязали при посещението!

15

zuio

преди 11 години

Десницата загроби България.Силата е в единен ляв фронт.Комунисти ,социалисти ,анархо-синдикалисти ,леви земеделци в единен юмрук срещу фашисти седесурки ,герберасти и цялата дясна ***.

14

Този с тъмните очила

преди 11 години

Леле, ще трябва да връщаш комисионните другарю Р.Овч. в размер на един милиард евро -- напълни ли гащите комунистически ***.Те руските мутри няма да се притеснят да ти светят маслото, аок не върнеш парите.

13

Анонимен

преди 11 години

Тия двамата *** на снимката трябва да ги платят тия пари,а не да се правят на ни лук яли ни лук мирисали.Тръгнали разбираш ли да строят атомна централа без някой да им е казал колко ще им струва.Все едно някой да отиде на ресторант и да поръчва на корем без да знае каква ще сметка ще навърти,още повече е седнал на масата без пари в джоба.Още много кирливи ризи ще лъснат покрай най-голямата глупост която БСП и ДПС можаха да сътворят.

12

до номер 4

преди 11 години

Съгласен съм с мнението ти, но фактите ти са объркани. За АЕЦ Белене няма подписан договор, а едно споразумение, че до еди колко си години трябва да бъде сключен договор. На базата на това споразумение ние започваме да строим площадката, а Атомстройекспорт да започне да изгражда реактора, за да се окаже в един момент проекта необратим и договора да се подпише на каквато цена каже руската страна. Съответно *** са прибрали яка комисионна от руснаците.

11

Предсрочни избори!

преди 11 години

Веднага!Иначе до 2-3 месеца България няма да я има, и нас също!